Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,έχω ένα gaming ποντικι το οποίο θέλω να πουλήσω και επειδή δεν βλέπω να το παίρνει κανένας απο Ελλάδα σκέφτομαι να το ανεβάσω σε καμια σελίδα απο εξωτερικό...

Ωστόσο αν το στείλω σαν δεμα με ΕΛΤΑ το κόστος βγαίνει +20€ οπότε δεν συμφέρει....

Αν το στείλω όμως σαν επιστολή όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία απο τον "υπολογισμό κόστους" των ελτα,μου βγαίνει λίγο πάνω απο 10€... http://prntscr.com/e1dpfj

Έχω δοκιμάσει να το χωρέσω σε εναν μεγάλο φάκελο και κουτσα στραβα μπαίνει,ωστόσο θα πρέπει να βάλω και προστατευτικό χαρτί και και και....Αυτή η επιλογή "ακανονιστα" τι εννοεί ακριβώς? Μπορώ να πάρω τον μεγαλύτερο φάκελο που υπάρχει και να βάλω οτι μου έρθει μεσα και μετα να το κολλήσω και με ζελοτέπια απεξω? Θα το δεχτούνε?

Δημοσ.

Δέχονται και μικρό δεματάκι. Κάτω από 10€ θα είναι, 6-7 κάπου εκεί. (Ανάλογα και που θέλεις να το στείλεις όμως, για που λες; ).

Δημοσ.

Δέχονται και μικρό δεματάκι. Κάτω από 10€ θα είναι, 6-7 κάπου εκεί. (Ανάλογα και που θέλεις να το στείλεις όμως, για που λες; ).

I have no idea. Απλός θέλω να ξέρω αν θα δεχτουν ενα τετοιο δεμα μεσα σε φάκελο για να πληρωσω λιγότερα...

Δημοσ.

I have no idea. Απλός θέλω να ξέρω αν θα δεχτουν ενα τετοιο δεμα μεσα σε φάκελο για να πληρωσω λιγότερα...

Δεν χρειάζεται να είναι σε φάκελο. Αρκεί να μην είναι πάνω από ένα συγκεκριμένο βάρος (νομίζω 1 κιλό) και πάνω από κάποιες διαστάσεις. Με το ποντίκι είσαι μέσα στα όρια.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να είναι σε φάκελο. Αρκεί να μην είναι πάνω από ένα συγκεκριμένο βάρος (νομίζω 1 κιλό) και πάνω από κάποιες διαστάσεις. Με το ποντίκι είσαι μέσα στα όρια.

Και τοτε πως θα το στειλω σας επιστολή αν δεν ειναι σε φακελο;

Εδω διαβαζω οτι τα ¨ακανονιτστα" έιναι απο 2εκ. και πανω σε πάχος.Υπάρχει ωστόσο κάποιο όριο;

Το κουτάκι του ποντικιου σε διαστασεις ειναι περιπου 20cm*13cm*13cm

Δημοσ.

Και τοτε πως θα το στειλω σας επιστολή αν δεν ειναι σε φακελο;

Εδω διαβαζω οτι τα ¨ακανονιτστα" έιναι απο 2εκ. και πανω σε πάχος.Υπάρχει ωστόσο κάποιο όριο;

Το κουτάκι του ποντικιου σε διαστασεις ειναι περιπου 20cm*13cm*13cm

Είναι ο τρόπος αποστολής, δεν είναι απαραίτητο να είναι σε φάκελο.

Σε αυτά τα θέματα έχει αρκετές πληροφορίες:

http://www.insomnia.gr/topic/621011-αποστολή-δέματος-εξωτερικού/?hl=%2B%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B1+%2B%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%BB%CE%AF%CE%B1#entry55119968

http://www.insomnia.gr/topic/450877-αποστολή-μικρών-δεμάτων-στην-ευρώπη-οικονομικ/page-4?hl=%2B%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B1+%2B%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%BB%CE%AF%CE%B1#entry55124042

• Moderators
Δημοσ.

Ως 2 κιλα μπορει να σταλει με επιστολικο ταχυδρομειο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...