Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εμπειρία και αυτή. Έχω παρατηρήσει ότι ο υπολογιστής μου πάει αρκετά αργά πλέον. (win7 64bit). Με ssd, 6600k i5 δεν είναι λογικό, κατέληξα.

Ιδιαίτερα, οι ιστοσελίδες πάσχουν αρκετά. Έχω εγκατεστημένο το avg free edition, κάνει την δουλειά του όπως πρέπει, δεδομένου ότι το σύστημα μένει ανοικτό 24/7. Καμία ειδοποίηση για κάτι παράξενο.

Οπότε, εγκατέστησα παράλληλα το malwarebytes trial edition.

Βρήκε 1600 μολυσμένα αρχεία, τα ξήλωσα. Το ξαναέτρεξα, τίποτα. Το απεγκατέστησα.

Εγκατέστησα το Iobit malware fighter, παράλληλα.

Το έτρεξα, και ενώ αυτό έτρεχε, το avg βρήκε 6-7 malwares στο φάκελο temp.

Το ίδιο, δεν βρήκε τίποτα.Και νόμιζα ότι τα έχω δει όλα...

Δημοσ.

Βγάλε το Iobit.

Βγάλε το AVG

Βάλε το Malwarebytes.

Βάλε καλύτερο antivirus. (π.χ Bitdedenfer free)

Για καλό και για κακό τρέξε και το adwcleaner.

Δες τι τρέχει στην εκκίνηση μέσω του msconfig. (έναρξη και κάνε search για το msconfig)

• Like 4
Δημοσ.

Τι εμπειρία και αυτή. Έχω παρατηρήσει ότι ο υπολογιστής μου πάει αρκετά αργά πλέον. (win7 64bit). Με ssd, 6600k i5 δεν είναι λογικό, κατέληξα.

Ιδιαίτερα, οι ιστοσελίδες πάσχουν αρκετά. Έχω εγκατεστημένο το avg free edition, κάνει την δουλειά του όπως πρέπει, δεδομένου ότι το σύστημα μένει ανοικτό 24/7. Καμία ειδοποίηση για κάτι παράξενο.

Οπότε, εγκατέστησα παράλληλα το malwarebytes trial edition.

Βρήκε 1600 μολυσμένα αρχεία, τα ξήλωσα. Το ξαναέτρεξα, τίποτα. Το απεγκατέστησα.

Εγκατέστησα το Iobit malware fighter, παράλληλα.

Το έτρεξα, και ενώ αυτό έτρεχε, το avg βρήκε 6-7 malwares στο φάκελο temp.

Το ίδιο, δεν βρήκε τίποτα.Και νόμιζα ότι τα έχω δει όλα...

Αρχικά να σου πω οτι με 2 antivirus το σύστημα αν δεν έχεις αρκετή μνηνη θα σέρνεται(πόσο μάλλον αν το εχεις real time).

Επίσης βγάλε το προιον της iobit.πιο πολλα προβληματα παρα λύσεις θα σου δώσεις.

Βγάλε οπως είπε ο φίλος παραπάνω το παραπάνω avg antivirus

Εδω ειναι κάποια προγράμματα που μπορείς να τρέχεις ανα τακτά χρονικά διαστήματα

Superantispyware,Malwarebytes,Adwcleaner(Για ιους και σχετικα)

• Like 2
Δημοσ.

16gb ram B) Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Εννοείται το iobit βγήκε άμεσα, ιδιαίτερα μετά τα alarm του avg (και τα δικά μου.)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το IObit Malware Fighter (Pro) έχει τη δική του Anti-Malware Engine και την Bitdefender Engine (Pro).

Δεν χρειάζεται να το αγοράσεις, γιατί πολλές φορές μέσα στην ίδια χρονιά, το δίνουν δωρεάν διάφορες ιστοσελίδες (δωρεάν χρήση 6-12 μήνες).

(μπορείς να το χρησιμοποιείς και μόνο σαν on-demand scanner)

Επεξ/σία από filipN
Δημοσ.

Εδωσες τοσα λεφτά για μνημες και ρέστα, δώσε και ενα 10ευρώ να πάρεις ενα antivirus της προκοπης γιατι βλέπω μπαζεις απο παντου....

• Like 1
Δημοσ.

Βγάλε το Iobit.

Βγάλε το AVG

Βάλε το Malwarebytes.

Βάλε καλύτερο antivirus. (π.χ Bitdedenfer free)

Για καλό και για κακό τρέξε και το adwcleaner.

Δες τι τρέχει στην εκκίνηση μέσω του msconfig. (έναρξη και κάνε search για το msconfig)

Μακρυά από Bitdefender. Εγκαθιστά δικά του root certificates το οποίο δημιουργεί ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα ασφάλειας για τον υπολογιστή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άμα μπορούσα, θα έπαιρνα και τον εξοπλισμό δωρεάν.

Υπάρχει τίποτα στον κόσμο που να αξίζει, να είναι ασφαλές, και δωρεάν;

Ακόμα και το να μιλάς έχει το κόστος του.

Εννοώ, χωρίς υπονοούμενα, ότι αν μιλάς πολύ, αναπόφευκτα θα πεις και πράγματα που δεν θες.

Αυτά τα root certificates, είναι σαν κάτι slic loader που έχω ακούσει; 

Το iobit όντως σύμφωνα με το avg κάτι έβαζε οπότε δεν το συστήνω γενικά.

Επεξ/σία από atsimas
Δημοσ.

Καλώς όρισες , βγάλε το Avg ( τρώει πολλούς πόρους γενικά )

http://files-download.avg.com/util/tools/AVG_Remover.exe

βάλε αυτό ( από τα καλύτερα antivirus )

https://www.avira.com/#start-download-fss

πολύ καλό , κατέβασε το ( την Free έκδοση )

http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html

αφαίρεσε ότι έχεις εγκαταστήσει ( αυτά που λες στο πρώτο μήνυμα ) , άμα θες προστασία , δημιούργησε ένα Cd σαν κι αυτό

http://www.adslgr.com/forum/threads/450261-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-Avira-Rescue-CD

όποτε θες του τραβάς έναν έλεγχο , έχοντας πολλά antivirus μαζί δεν πάει να πει πως είσαι πιο σίγουρος , η σωστή χρήση σε κάνει σίγουρο , το που μπαίνεις και τι βλέπεις , με ποιον browser εργάζεσαι ; B)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όντως το θέμα δεν ξεκίνησε λόγω του ότι χρησιμοποιώ πολλά antivirus, μα το ότι στην έρευνά μου γιατί καθυστερεί το chrome σε ιστοσελίδες ενώ το speedtest τα έβγαζε όλα προβλεπόμενα και αργά- βλέπε vodafone- υγ( με την cyta ήμουν καλύτερα για πολλούς λόγους) κάτι password που δεν μου έπαιρνε το gmail, κάτι περίεργα μηνύματα στο yahoo, Η φόρτωση των win που από εκεί που δεν έκλειναν τα παράθυρα και φόρτωνε, τώρα βλέπω και το μήνυμα μετά, κλπ κλπ, κάπου είπα θέλει ψάξιμο.

Απλά στο πρώτο μήνυμα ανέφερα τι είδα από την παράλληλη χρήση τους.Το συμπέρασμα που κατέληξα; 

Πιστεύω δεν τα έβαζε το iobit, μα (πιο πιθανό) ότι έχουν προχωρήσει τόσο τα malware που το iobit τους ενεργοποιούσε, το ΑΠΌΦΕΥΓΑΝ, και τα έβρισκε το avg. Που σημειώνω πως μέχρι τότε ούτε αυτό τα είχε δει.

Ήξερα πως είμαστε καταδικασμένοι απλά δεν το περίμενα τόσο. 

Θεωρώ πως δεν υπάρχει η "σωστή χρήση" που αναφέρεις. Συνετή μου ταιριάζει καλύτερα ως χαρακτηρισμός.

Η δε λέξη σωστό, έχει παρερμηνευτεί επίτηδες και εξυπηρετεί συμφέροντα. Άσε που ως δημιούργημα του ανθρώπου που είναι και ατελής.

Όποιος δεν με καταλαβαίνει, ας μου ορίσει με όσο λιγότερα λόγια μπορεί,  την έννοια του σωστού.

Μια ερώτηση.Το piratebay το δεχόμαστε ότι μπορεί και κατ επιλογή μοιράζει malware.

Ποιος δεν έχει μπει ποτέ στο piratebay; Αυτό είναι συνετό ή όχι;

Ίσως να πρέπει να συνεργαστούμε καλύτερα για να αντιμετωπίσουμε τα ξένα συμφέροντα. Προς όφελός μας.

Ευχαριστώ για την βοήθεια, όντως τα αντίγραφα ασφαλείας και η offline χρήση είναι η μόνη διασφάλιση.

Τα cd τα έχω καταργήσει πλέον, άσε που όλοι οι οδηγοί είναι παθητικοί ως κατασκευή και στον δικό μου, πρέπει να του τάξω για να τα ανοίγει. Ένας εξωτερικός σκληρός ή ένα στικάκι -είναι και φθηνό πλέον το gb -(οι μητρικές πια υποστηρίζουν και οι κατασκευαστές έχουν δώσει έμφαση, στην χρήση του usb και ως κύρια χρήση) κάνει όλες τις δουλειές για εμένα. Μέχρι και στο αυτοκίνητο!

Επεξ/σία από atsimas
Δημοσ.

Με το πρόγραμμα που σου είπα , διέγραψε και τον Chrome , κάνε εκ νέου εγκατάσταση , απενεργοποίησε τον Flash Player , κάνει ζημιά γιατί δουλεύει συνεχώς χωρίς να χρειάζεται ( κάνε το να τρέχει κατ' επιλογη )

http://www.tomsguide.com/us/flash-click-to-run-how-to,news-20422.html

αλλιώς πρέπει να δεις τον ssd , ίσως να καθυστερεί λόγω δίσκου , πόσο χώρο έχει κενό ο δίσκος σου ; Κάνε ό,τι σου είπαμε πριν , για να δούμε που θα καταλήξουμε B)

Δημοσ.

Ο οδηγός αυτός αναφέρεται σε προγενέστερη έκδοση του chrome, οι επιλογές πλέον είναι 

Να επιτρέπεται (να τρέξει)

Εντοπισμός και εκτέλεση σημαντικού περιεχομένου

Αποκλεισμός

Σε ποιο αναφέρεσαι εσύ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...