kostaszabos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Ανήκω στο χώρο του ΙΤ και πρόσφατα μετανάστευσα στη Κύπρο για ευνόητους λόγους.. έφυγα απο το ελληνικό τριτοκοσμικό βαλκανικό γυφτοκράτος της Ελλάδας και ήρθα στην υπέροχη Κύπρο.. ένας πραγματικός παράδεισος που δέν έχει να ζηλέψει τίποτε σε επίπεδο ζωής απο την επαρχιωτική Αγγλία.. υπέροχοι άνθρωποι και πολύ πλούτος πνευματικός και υλικός.. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι ντρέπομαι που είμαι Ελληνας.. όποτε τυχαίνω συζήτηση σχετικά με Ελλάδα αλλάζω γρήγορα τη συζήτηση ή κάνω πως δέν καταλαβαίνω... Βλέπω στα μάτια αυτών των ανθρώπων το παράπονο απο την προδοσία και τον πόνο απο την τουρκική κατοχή.. και πραγματικά αναρωτιέμαι.. οι Αιγύπτιοι έχασαν την έρημο του Σινά απο το Ισραήλ στο παρελθόν.. δέν έχει τίποτε εκεί εκτός απο σαύρες και κόμπρες.. και επι 10 χρόνια προσπαθούσαν να την πάρουν πίσω απο το Ισραήλ με διαπραγματεύσεις και άλλα ανταλλάγματα χωρίς αποτέλεσμα.. αλλά παράλληλα οργάνωναν και αιφνιδιαστική στρατιωτική επίθεση.. ειναι αυτό που είπε ο αρχηγός τους "Οτι χάνεται με τη βία μπορεί να κερδιθεί μονο με τη βία".. και όλα αυτά για μιά έρημο!!!! δηλαδή τί θα έπρεπε να έχει κάνει η Ελλάδα για την Κύπρο?? δέν λέω να γίνει πόλεμος αλλά σκέφτομαι απο το 1974 μέχρι σήμερα τί έχει κάνει η Ελλάδα για τη Κύπρο και γενικά για τον Ελληνισμό... κατάφερε να διώχνει και μας απο τα σπίτια μας γιατί δέν έχουμε να φάμε!!! δέν έχω σκοπό να τρολάρω ούτε να δημιουργήσω εντυπώσεις αλλά από τη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στο νησί δέν θέλω να έχω την παραμικρή σχέση με Ελλάδα...
vrwmiaris Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστούμε ου το μοιράστηκε ε μαζί μας, καλή τύχη και να μην μας ξανά έρθεις.γύφτο Έλληνας 7
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Ξεκίνα διαδικασίες να αλλάξεις υπηκοότητα. Το υπόλοιπο είναι ένα ασυνάρτητο flamebait και, επομένως, κλειδώνεται. 17
Προτεινόμενες αναρτήσεις