Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Εδώ είχα ακούσει να ζητήσουν τον λόγο που έκαναν ανάληψη των χρημάτων τους από την τράπεζα λες και τους πέφτει λόγος

Ψήνομαι αβέρτα γαι τέτοιες ερωτήσεις.

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εδώ είχα ακούσει να ζητήσουν τον λόγο που έκαναν ανάληψη των χρημάτων τους από την τράπεζα λες και τους πέφτει λόγος

ισχύει.

όπως με ρώτησαν στην Εθνική γιατί ανοίγω e-banking.

ήταν ταιριαστή βέβαια η απάντηση με τη στραβωμένη χωρίς λόγο φάτσα της "δημοσιου υπαλληλου".

Δημοσ.

Ψήνομαι αβέρτα γαι τέτοιες ερωτήσεις.

εγώ θα τους έλεγα ότι θέλω να τα φάω με γυναικες

ισχύει.

όπως με ρώτησαν στην Εθνική γιατί ανοίγω e-banking.

ήταν ταιριαστή βέβαια η απάντηση με τη στραβωμένη χωρίς λόγο φάτσα της "δημοσιου υπαλληλου".

εγώ θα ελεγα οτι με ανάγκασε ο Τρύφωνας
Δημοσ.

Από ένα ποσό και πάνω κατάθεσης στο ΑΤΜ (ετησίως) η τράπεζα ενημερώνει την εφορία.

Όταν λέω ετησίως εννοώ στο σύνολο ετησίως, αν πηγαίνεις κάθε μέρα και καταθέτεις 1000 ευρώ μόλις ξεπεράσεις το ποσό μπορείς μεν να συνεχίσεις να καταθέτεις, στο τέλος της χρονιάς στη φορολογική δήλωση θα σου'ρθει ραβασάκι.

Στο εξωτερικό είναι γύρω στις 10.000, πιστεύω κάπου τόσο θα είναι και στην Ελλάδα.

Μα δεν υποστήριξα εγώ πουθενά ότι δεν θα έχει κάποιος να κάνει με την εφορία ή οτι δεν θα ελεγχθούν,είναι αυτονόητο και θέμα διαχείρισης του καθένα προσωπικά,από η στιγμή που επιλέγει να τα καταθέσει.

Παρέθεσα συγκεκριμένο ποστ του YourTruelegend για τον φίλο του που ταλαιπωρήθηκε με την κατάθεση και τα παραστατικά και πως θα μπορούσε να το αποφύγει.Σε αυτό τοποθετήθηκα.

Το ποστ του mclein εξηγεί συνοπτικά αυτό που ήθελα να γράψω κι εγώ.

Είναι διαφορετικό να λέμε ΘΑ φορολογηθείς κ άλλο οτι δε θα κανει καποιος καταθεση χωρις παραστατικά/αποδεικτικά.

Δημοσ.

Επειδή θέλω να τα δώσω για Bitcoin. B)

Δημοσ.

αρα οχι οπως το διατυπωσες. στο τελος, ναι, μπορει να ζητηθουν. οχι ομως οτι δε θα δεχθουν τα λεφτα.

Εγω μια χαρα τα εχω γραψει και τα εχω διατυπωσει στα ποστ μου μεχρι τελειας. Αυτο που χρειαζεται ειναι να δεις οτι αυτο που μου εγραψες το ειχα απαντησει ηδη απο την προηγουμενη ημερα ;)

Και αυτο ισχυει για αναληψεις/εμβασματα σημαντικων ποσων. Ωστοσο η ερωτηση μπορει να απαντηθει γενικολογα ή να μην απαντηθει καθολου, χωρις ο υπαλληλος να μπορει να εμποδισει την συναλλαγη. Σε αντιθεση με την καταθεση που δικαιοδοτειται να μην την δεχθει σε περιπτωση που κρινει ανεπαρκεις τις εξηγησεις για την προελευση των μετρητων.

Δημοσ.

Αρα όποτε θέλουν να φέρουν όλο το μαύρο χρήμα στις τράπεζες μπορούν να το κάνουν με άνεση απλά καταργώντας τα παλιά χαρτονομίσματα.

Αυτο ακριβως σκεφτηκα και εγω. Θα φρικαρουν ολοι, νομιμοι η μη .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...