purif Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 17 ώρες πριν, denis_kos είπε Καλησπέρα, προκειται να φτιάξω το πρώτο μου Loop και βλέπω γενικα τι παιζει απο τιμές. Σε fittings δεν βλέπω τρελές διαφορές μεταξύ Ali και Ek. Πχ. αν πάρω 13 απο αυτά απο ali βγαινουν περίπου 49€+πολύς χρόνος αναμονής+πιθανο τελωνειο. Ενώ απο ΕΚ 13 απο αυτά βγαίνουν 53€. Το πολύ φθηνότερα δεν το βρίσκω εκτός αν δεν κοιτάω καλά. Είναι τόσο καλύτερα τα barrow ώστε να τα προτιμήσω? Ευχαριστώ. Barrow (3,5 / κομμάτι) vs ΕΚ classic (4.6 / κομμάτι) vs EK Torque (~7 / κομμάτι), αρκετή διαφορά σε μεγάλες ποσότητες. Kαι πριν τον κορονοϊό ήταν και πιο κάτω οι τιμές στα barrow, εγώ τα πήρα με περίπου 3 / κομμάτι (+ προσφορές που παίζουν κατά καιρούς). Άσε που για τα fittings της ΕΚ, έχει γεμίσει το reddit με αναφορές για leaks. Για soft tube fittings, δε ξέρω, δεν έχω ασχοληθεί. Τελωνείο δε πλήρωσα τίποτα και μιλάμε για μεγάλη ποσότητα fittings. Αλλά αφού υπάρχει αυτό το άγχος, τα σπας σε πολλές μικρές παραγγελίες (αφού έχει δωρεάν μεταφορικά) και είσαι κομπλέ . Αν βιάζεσαι, τότε ξεχνάς την Κίνα. Κίνα μόνο αν έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου.
discoboyminimal Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 ηρθαν οι ανεμιστηρες!μενει ολο το υπολοιπο loop τωρα χαχα εχω σκασει..εχω σκασει γιατι θελω να βαλω pump-res combo πανω απο την 2080! 245mm μετραω απο το backplate της gpu μεχρι το top του case. 245 - 30 (rad) - 25 (fan) μας κανουν 190mm ελευθερου χωρου. 188mm εχει το combo xd5.. απο parts αυτη τι στιγμη ειμαι στο xr5 , xd5 και ψαχνω ακομα για block που θα ηθελα να εχει rgb. το xc7 λεει τιποτα η μαπα? το εχει κανεις σας? διαβασα για συγκριτηκα/review μεταξυ heatkiller - optimus - ek . τα 2 πρωτα φαινονται να υπερτερουν με τα ek. αλλα δεν εχουν rgb. τωρα για διαφορες θερμοκρασιας 1-2 βαθμους νομιζω οτι δεν εχω θεμα.παιζω με stock της amd αυτη τι στιγμη επισης οπως καταλαβαινεται παιζω στα 2 χιλιοστα να μην βρει η gpu με το res-pump και με το fan-rad στο top. υπαρχει περιπτωση να ερθει πιο χοντρο το ψυγειο απο 30mm ? απ οτι λεει στα specs?
kaklikos Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) @akoinonitos Τι παχος ZMT δουλευεις; Επεξ/σία 15 Μαΐου 2020 από kaklikos
akoinonitos Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, kaklikos είπε @akoinonitos Τι παχος ZMT δουλευεις; 16/10 1
Tenshi Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 19 λεπτά πριν, IoaZ είπε Φαντάσου υγρό και fittings να μήν ήταν της ίδιας εταιρείας... 1
niko13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Ρε πουτι μου με ξεπερναει... Ποιος λογικος ανθρωπος βλεπει αυτα τα υγρα https://www.watercoolinguk.co.uk/p/PrimoChill-VUE-Pre-Mix-Display-Coolant-910ml--32oz-UV-Blue-SX_65774.html με πραγματακια να αιωρουνται μεσα ορατα στο γυμνο ματι, μετα κοιταει τα fin στα gpu k cpu block και λεει ελα μωρε τωρα... Τι μαλακια να γινει?
alldaynews Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Πάντως μια λύση που θα χρησίμευε σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ενα μπανάκι υπερήχων με εξαίρεση τα ψυγεία φυσικά 2
niko13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Εννοεις για το καθαρισμα η κατι που τεχνολογικα στο μελλον θα μπορουσαν να εφαρμοσουν οι εταιριες σαν μετρο προφυλαξης?
alldaynews Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Για καθαρισμα.Μιας και χρησιμοποιώ ήδη για ατμοποιητες μου και καθαριζουν μια χαρα.Θα δοκιμασω και ενα fitting μετα απο λιγο καιρο μιας και προσφατα εβαλα υγρο με χρωμα στη λουπα Επεξ/σία 17 Μαΐου 2020 από alldaynews 1
niko13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 👍Ενημερωσε.. ακουγεται ενδιαφερον και για απλο service / αλλαγη υγρων. Εγω συνηθως τα ξεπλενω σε απιονισμενο νερο με ενα πινελακι, πρεπει να υπαρχει κατι πιο high tech 😁 Επεξ/σία 17 Μαΐου 2020 από niko13
alldaynews Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, niko13 είπε 👍Ενημερωσε.. ακουγεται ενφιαφερον και για απλο service / αλλαγη υγρων. Εγω συνηθως τα ξεπλενω σε απιονισμενο νερο με ενα πινελακι, πρεπει να υπαρχει κατι πιο high tech 😁 Μιλαω με σιγουρια γιατι βαζοντας ατμοποιητη καινουργιο που μολις ανοιχτηκε και ειχε ελαφρως λαδακι εγινε πεντακαθαρο και φυσικα ουτε μυρωδιες ουτε τιποτα.Θα δοκιμαστει μιας και βλεποντας το βιντεο μου ρθε η φλασια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα