Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γινεται εαν καποιος εχει 2 η και παραπανω λογαριασμους συνδεδεμενους στην καρτα αναληψης του να επιλεγει με ποιον λογαριασμο θελει να πληρωσει?

στα ταμεία των καταστημάτων ναι, φαίνεται εξάλλου πόσους λογαριασμούς έχεις συνδεδεμένους. Οι περισσότερες κάρτες ανάληψης όμως δεν νομίζω οτι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για online αγορές. 

Δημοσ.

στα ταμεία των καταστημάτων ναι, φαίνεται εξάλλου πόσους λογαριασμούς έχεις συνδεδεμένους. Οι περισσότερες κάρτες ανάληψης όμως δεν νομίζω οτι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για online αγορές.

Οι χρεωστικές μπορούν να χρησιμοποιηθούν παντού για αγορές πλην κάποιων σπανίων εξαιρέσεων όπου μαγαζιά δέχονται μόνο πιστωτικές, το οποίο στην Ελλάδα δεν το έχω συναντήσει ποτέ ως φαινόμενο.

Δημοσ.

γινεται εαν καποιος εχει 2 η και παραπανω λογαριασμους συνδεδεμενους στην καρτα αναληψης του να επιλεγει με ποιον λογαριασμο θελει να πληρωσει?

Όχι, η πληρωμή πραγματοποιείται με τον λογαριασμό που είναι συνδεδεμένος ως πρώτος στην κάρτα.

Μπορείς όμως να ορίσεις ως πρώτο λογαριασμό όποιον εσύ θέλεις.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι, η πληρωμή πραγματοποιείται με τον λογαριασμό που είναι συνδεδεμένος ως πρώτος στην κάρτα.

Η αλλαγή γίνεται στην τράπεζα ή μπορείς και μόνος σου;

Δημοσ.

Επειδή έχω κάρτα αναλήψεων με δύο λογαριασμούς συνδεδεμένους, όταν η ταμίας πχ στο ΑΒ την περνάει από μηχάνημα με ρωτάει αν θέλω να γίνει χρέωση τρεχούμενου η ταμιευτηρίου. Τουλάχιστον με τις κάρτες Εθνικής ετσι δουλεύει

• Like 1
Δημοσ.

Η αλλαγή γίνεται στην τράπεζα ή μπορείς και μόνος σου;

Για κάρτα της Alpha χρειάστηκε να πάω από κατάστημα, σε κάρτες Πειραιώς και Εθνικής το έκανα μέσω e-banking.

Επειδή έχω κάρτα αναλήψεων με δύο λογαριασμούς συνδεδεμένους, όταν η ταμίας πχ στο ΑΒ την περνάει από μηχάνημα με ρωτάει αν θέλω να γίνει χρέωση τρεχούμενου η ταμιευτηρίου. Τουλάχιστον με τις κάρτες Εθνικής ετσι δουλεύει

Δεν το έχεις καταλάβει καλά. Αυτή την ερώτηση την κάνουν σε όλους όσους πληρώνουν με χρεωστική κάρτα της Εθνικής, ακόμα και σε μένα που έχω συνδεδεμένο μόνο έναν λογαριασμό στην κάρτα μου. Ο χειριστής του POS δεν μπορεί ούτε να διαλέξει αλλά ούτε να δει καν τους λογαριασμούς που είναι συνδεδεμένοι στην κάρτα σου, απλά το POS πάντα ζητάει αυτή τη πληροφορία ώστε να μπορέσει να προχωρήσει η συναλλαγή.

• Like 2
Δημοσ.

Άμα πάω στο κατάστημα?

Δεν μπορώ να σου πω σίγουρα, δεν ξέρω αν είναι υποχρεωμένοι να έχουν ή έχει όποιος θέλει. Καλύτερα να πάρεις ένα τηλέφωνο στο κατάστημα της κούριερ που σε ενδιαφέρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...