Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τη Δευτέρα 30.01.2017 και ώρα 19:00-19:30 διέρρηξαν το αυτοκίνητό μου που ήταν σταθευμένο επί της οδού Βίκτωρος Ουγκώ 55 στο Μεταξουργείο (περίπου απέναντι από τη Τροχαία). Αφαίρεσαν μια πορτοκαλί τσάντα πλάτης για laptop μάρκας Tucano η οποία περιείχε το εταιρικό μου laptop μάρκας HP Elitebook 2570p, 2 σκληρούς δίσκους WD 2,5'', ένα ασύρματο ποντίκι μάρκας logitech MX1000 και ένα ηλεκτρονικό σημειωματάριο μάρκας Boogie Board Sync. Λόγω της ανάγκης των αρχείων σε laptop και δίσκους, θα παρακαλούσα αν πέσει στην αντίληψή σας το οτιδήποτε (κυρίως όσοι επισκέπτεστε περιοχές όπως Μεταξουργείο, Μοναστηράκι, Ομόνοια) να επικοινωνήσετε μαζί μου στο 6974771345 (Γιώργος Πούλος) και Facebook: Yiorgos Poulos. Για οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία που θα με οδηγήσει στον εντοπισμό των παραπάνω προσφέρω 600€.
Επίσης όποιος θα ήθελε να βοηθήσει θα μπορούσε να κάνει share το παραπάνω μήνυμα στον τοίχο του. 
Παρακάτω δίνω ενδεικτικές φωτογραφίες:

post-223588-0-25775400-1485952702_thumb.jpg

post-223588-0-40108900-1485952718_thumb.jpg

post-223588-0-89829400-1485952726_thumb.jpg

post-223588-0-23769400-1485952742_thumb.jpg

post-223588-0-44436400-1485952757_thumb.jpg

post-223588-0-05138000-1485952766.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου το ξέρω αλλά αν δεν βρεθούν τα αρχεία της δουλειάς μου βλέπω να απολύομαι σύντομα. Έλα στη θέση μου.

• Like 1
Δημοσ.

Σορρυ που το λέω αλλά ποτέ δεν αφήνουμε ακριβές συσκευές μέσα στο αυτοκίνητο. Είναι σαν να προκαλείς να στο ανοίξουν.

• Like 7
Δημοσ.

Για αυτό φίλε μου τα back up σε δίσκους όχι μαζί.Τώρα και να βρεθούν τα πράγματα σίγουρα θα έχουν διαγράψει τα πάντα και η ανάκτηση θα είναι μανίκι.καλη τύχη και δοκίμασε να κάνεις μία γύρα από τα γνωστά παζάρια που παιζουν μπας και βρεις κάτι.

• Like 2
Δημοσ.

Φίλε μου το ξέρω αλλά αν δεν βρεθούν τα αρχεία της δουλειάς μου βλέπω να απολύομαι σύντομα. Έλα στη θέση μου.

Τετριμμένο αλλά σωτήριο, απο την επόμενη φορά back up συχνό και ιδαίτερα όταν πρόκειται για φορητές συσκευές.
  • Like 2
Δημοσ.

Δεν πειράζει φίλε Νίκο. Θα ήθελα όμως να ρωτήσω γιατί λες ότι προκαλούσα? Που ήξεραν οι κλέφτες τι είχα μέσα στο πορτ παγκάζ μου?

Δημοσ.

Δεν ήξεραν, εννοεί οτι αύξησες τις πιθανότητες απώλειας έτσι(και ειδικά σ' αυτές τις περιοχές)

Δημοσ.

ενα απλο σεναριο, αν βγηκες κουστουμαρισμενος χωρις χαρτοφυλακα, ηταν σιγουρο οτι τον ειχες πισω, παρακολουθουσαν και εκαναν τη δουλεια.

τουλαχιστον ετσι την επαθε και ενας συναδελφος πριν λιγο καιρο. παρκαρε κοντα στο intercontinental για ενα συνεδριο, βγηκε κουστουματος χωρις τσαντα κλπ, του ανοιξαν το πορτ παγκαζ και πηραν τον χαρτοφυλακα με το laptop

απ'οτι του ειπαν στο τμημα συμβαινει συνεχεια σε σημεια που εχουν κινηση και σταθμευουν συνεχεια για λιγο, οπως ξενοδοχεια, πολυκαταστηκατα κλπ, κυριως βραδυνες ωρες. παρακολουθουν, τσεκαρουν και αναλογως πως σε "κοψουν" ανοιγουν σε χρονο dt τα αυτοκινητα

ενας φιλος μου παλι προσφατα παρκαρε εξω απο public, μεχρι να βγει του ειχαν παρει ο,τι υπηρχε στο πορτ παγκαζ

• Like 4
Δημοσ.

Πολυ ασχημη εμπειρια, μεγαλο κριμα να μην εχεις κρατησει backups/cloud κλπ και να κινδυνευεις να χασεις τη δουλεια σου απο ενα ατυχες -πλην ομως καθημερινο- περιστατικο. Ελπιζω στην καλυτερη δυνατη καταληξη.

Να πας στην ασφαλεια και να κανεις μηνυση κατα αγνωστου για την διαρρηξη στο αμαξι σου και μερικη κλοπη (για να αποζημιωθεις κι απο την ασφαλιστικη σου για τις ζημιες της διαρρηξης εφοσον το ειχες ασφαλισμενο για μερικη κλοπη). Επισης να ερθει η σημανση να παρει αποτυπωματα απο το αμαξι σου, ισως ετσι να βρουν αυτους που σου την κανανε, αν ειναι σεσημασμενοι (συνηθως τα μικροκλεφτρονια τετοιου τυπου ειναι σεσημασμενα ). Δεν χρειαζεται να πληρωσεις κατι για την μηνυση.

• Like 1
Δημοσ.

Μακάρι να γίνει κάτι, το έχω πάθει και ξέρω πόσο άσχημο είναι! Τόσο σημαντικά αρχεία όμως που να παίζεται η δουλειά σου και να μην έχεις ένα backup σε ένα άλλο ασφαλές μέρος; Κρίμα ρε γμτ, μακάρι να μη κοστίσει πολύ το πάθημα!

Θεωρούσα κι εγώ το πορτμπαγκάζ αρκετά ασφαλές σε σχέση με καθίσματα, ντουλαπάκια κλπ. Μάλλον έχουν αλλάξει προς το χειρότερο τα πράγματα!

• Like 1
Δημοσ.

Τα πράγματα δυστυχώς δεν τα ξανά βρίσκεις...

Συγνώμη που στο λέω έτσι αλλά έπεσες θύμα όπως και εκατοντάδες καθημερινά.

Μια πιθανότητα που θα μπορούσες να κάνεις ίσως είναι να αφήσεις ένα σημείωμα στον τόπο της κλοπής που να γράφει ότι όποιος έχει τα αντικείμενα θα του δώσεις αμοιβή 600€  και ίσως κάτι καταφέρεις αλλά και πάλι δεν βλέπω ελπίδα.

Μα ρε φίλε στο Μεταξουργείο; Ξέρω ότι είναι το τελευταίο πράγμα που θέλεις να ακούσεις αλλά είναι λες και πήγαινες γυρεύοντας εκτός αν μένεις έξω από την Αθήνα και δεν ξέρεις πόσο μπουρδέλο είναι αυτές οι περιοχές...

Όπως και να έχει, τρέχα να σώσεις ότι έχασες γιατί δεν βλέπω να παίρνεις τίποτα πίσω και σου εύχομαι να πάνε όλα καλά με την δουλειά σου.

• Like 1
Δημοσ.

Εννοώ ότι τα πράγματα ήταν όλα στο πορτ παγκάζ. Απλά απάντησα στο ότι δεν προκαλούσαν.

φιλος αστυνομικός μου ειπε οτι σταμπάρουν αυτοκίνητα λιζινγκ εταιρικά και τα σπανε επειδη κατα κανόνα ακριβως εχουν μεσα λαπτοπ κλπ (όταν σου δινουν κατι δωρεαν λαπτοπ δε το πονάς και το παρατας στο αμαξι, εγω στο αμαξι δεν αφηνω ουτε handsfree...)

υ.γ. αν δε πηγες πηγαινε απευθειας για δηλωση στο ατ της περιοχης μεταξουργειου, πιανουβν καθε μερα μικροκλεφτρονια-ζακια και υπαρχει πιθανότητα (αν και μικρη) να τους μαγκωσαν με αυτα  πανω τους

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...