Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυριο κυριακή γίνεται παζάρι στην αθήνα δίπλα στήν πέτρου ράλλη στήν οδό σαλαμηνίας 12 ,

εστω μία στίς 100.000 πιθανότητες αλλά ρίξε κ μιά ματιά εκεί .....

( τό παζάρι αυτό γινόταν στόν ελαιώνα αλλά ο δήμαρχος καμίνης τούς εδιωξε από εκεί κ ανάμεσα 

στούς λόγους πού πήρε αυτή τήν απόφαση ειπε οτι ειχαν μπεί  εκεί κ ατομα πού πούλαγαν κλεμμένα πράγματα...)

δέν τό λέω εγώ τό ξαναγράφω αλλά ο δήμαρχος καμίνης ....

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να κάνεις μια βόλτα στο σημείο, να βρεις έναν κοπρίτη από εκεί και να του πεις.... Αν μου τα βρεις έχεις 600 χερατα. Εννοείται με την συνεργασία της αστυνομίας κοντά όχι μόνος.

• Like 3
Δημοσ.

Στο σύνολο της Ελληνικής αστυνομίας , ενα μεγάλο ποσοστό είναι αργόμισθοι αξιωματικοί που δεν βγαίνουν έξω και είναι σε γραφεία.

Είναι πραγματικά πολλοί.

Το σύστημα δεν λειτουργεί.

Ενα (ευτυχώς) μικρό ποσοστό είναι λαμόγια και τα παίρνουν από τους μεσάζοντες ώστε να μην τους ενοχλούν.

Τέλος υπάρχει όπως λέει και στο άρθρο στους ποδηλάτες, το γκέτο στο οποίο δεν πατάει κανείς.

Όλοι ξέρουν που να βρουν τα κλεμμένα, αλλα κανείς δεν ασχολείται.

Φίλου του έκλεψαν το iPad, το αναζήτησε από την εφαρμογή της Apple , το βρήκε στο Μενιδι , ενημέρωσε τους αστυνομικούς, οι οποίοι με θράσος του απάντησαν πως εκεί εμείς δεν μπαίνουμε.

Μετά πολλά, από αρκετές φωνές και φασαρίες, του λέει ένας "έλα αύριο εδώ στις 10:00, θα πάω να στο φέρω εγώ".

Πράγματι, πήγε και το πήρε την επόμενη μέρα.

Δυστυχώς αυτά δεν βγαίνουν στις ειδήσεις, κανένα τσοντοκάναλο (που λέει και ο Σώρρας :-p ) δεν έχει τα @@ να τα βάλει με τα κράτος.

Τέλος επειδή οι πολιτικοί είναι στο σύνολο τους ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ κανείς δεν τολμά να κάνει εκκαθάριση στα γκέτο και σε μέρη που γίνονται τα νταραβερια.

Ουστ ρε ξεφτίλες.

• Like 4
Δημοσ.

αυριο κυριακή γίνεται παζάρι στην αθήνα δίπλα στήν πέτρου ράλλη στήν οδό σαλαμηνίας 12 ,

εστω μία στίς 100.000 πιθανότητες αλλά ρίξε κ μιά ματιά εκεί .....

( τό παζάρι αυτό γινόταν στόν ελαιώνα αλλά ο δήμαρχος καμίνης τούς εδιωξε από εκεί κ ανάμεσα 

στούς λόγους πού πήρε αυτή τήν απόφαση ειπε οτι ειχαν μπεί  εκεί κ ατομα πού πούλαγαν κλεμμένα πράγματα...)

δέν τό λέω εγώ τό ξαναγράφω αλλά ο δήμαρχος καμίνης ....

Λοιπόν παιδιά πήγα σήμερα στο παζάρι που πρότεινε ο φίλος aristos12. Έβλεπα παντού ανθρώπους (έλληνες και μη) να πουλούν την πραμάτια τους. Ηλεκτρονικά κάθε λογής, laptops, mobos, cpus, towers, ό,τι θες. Από την άλλη άνθρωποι εμφανησιακά normal σαν κι εμάς, έβλεπαν, ρωτούσαν, ψώνιζαν: "-Παλικάρι δουλεύουν τα laptop?", "-¨Ολα κύριε", "-Πόσο πάει το ένα?" "-40 ευρώ". Κάπου εκεί μου ήρθε εικόνα πως κάπως έτσι θα σκοτώσουν και το δικό μου. Για 40 ευρώ. Κι ας έχεις μέσα αρχεία ανεκτίμητης αξίας για σένα. Κανείς δεν θα ενδιαφερθεί. Σήμερα δεν βρήκα τίποτα. Θα συνεχίσω να πηγαίνω μέχρι να πέσω πάνω τους. Αν κάποιος ξέρει κανά τέτοιο παζάρι σε άλλη περιοχή ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα (εδώ ή στο facebook: Yiorgos Poulos) για να πηγαίνω κι εκεί.

• Like 2
Δημοσ.

Τέλος επειδή οι πολιτικοί είναι στο σύνολο τους ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ κανείς δεν τολμά να κάνει εκκαθάριση στα γκέτο και σε μέρη που γίνονται τα νταραβερια.

Ουστ ρε ξεφτίλες.

Μια κυβερνηση ξεκινησε να δρα σε προβληματικες περιοχες κατα τον τροπο που περιγραφεις και κοντεψε να γινει κοινωνικη εξεγερση απο αντιπολιτευση, πολιτες και γνωστους αγνωστους περι ανθρωπινων δικαιωματων κλπ κλπ. Ειχε ανοιξει κι εδω μεσα τοπικ με την αντιστοιχη κατακραυγη απο υπερευαισθητοποιημενους συμπολιτες μας που ετιθεντο κατα της καταργησης των γκετο στο κεντρο της Αθηνας.

Θελω να πω , ευκολη λυση να κατηγορουμε πολιτικους-αστυνομια κλπ γενικως κι αοριστως, εν προκειμενω ομως το εμποδιο δεν ηταν οι πολιτικαντηδες ουτε η αστυνομια.

Δημοσ.

Στην Κερατέα θυμάστε τι έγινε; και όχι απο Ρομά. Καποιοι τότε δίναν και συνχαρητηρια για το φαινόμενο της Κερατέας,

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά πήγα σήμερα στο παζάρι που πρότεινε ο φίλος aristos12. Έβλεπα παντού ανθρώπους (έλληνες και μη) να πουλούν την πραμάτια τους. Ηλεκτρονικά κάθε λογής, laptops, mobos, cpus, towers, ό,τι θες. Από την άλλη άνθρωποι εμφανησιακά normal σαν κι εμάς, έβλεπαν, ρωτούσαν, ψώνιζαν: "-Παλικάρι δουλεύουν τα laptop?", "-¨Ολα κύριε", "-Πόσο πάει το ένα?" "-40 ευρώ". Κάπου εκεί μου ήρθε εικόνα πως κάπως έτσι θα σκοτώσουν και το δικό μου. Για 40 ευρώ. Κι ας έχεις μέσα αρχεία ανεκτίμητης αξίας για σένα. Κανείς δεν θα ενδιαφερθεί. Σήμερα δεν βρήκα τίποτα. Θα συνεχίσω να πηγαίνω μέχρι να πέσω πάνω τους. Αν κάποιος ξέρει κανά τέτοιο παζάρι σε άλλη περιοχή ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα (εδώ ή στο facebook: Yiorgos Poulos) για να πηγαίνω κι εκεί.

είδες να πουλάνε και κινητά μήπως;
  • Like 1
Δημοσ.

δεν παίζει απλά ίσως μια στις χίλιες να το έχεις κάνει γιαυτό ρίχνω την ιδέα...  σκέψου αν είχες κάποιο στικάκι που να το χρησιμοποίησες για να αντιγράψεις τα αρχεία αυτά κάποια στιγμή αν το πας σε κάποιον ειδικό (και ας μην φαίνονται μέσα τα αρχεία) υπάρχει πιθανότητα να μπορεί να σου τα ανακτήσει οπότε κάτσε σκέψου αν χρησιμοποίησες τελευταία στικάκι για να μεταφέρεις αντιγράψεις προσωρινά τα αρχεία αυτά ψάξτο και πήγαινε το σε ενα τζιμάνι να ψάξει αν ακόμη υπάρχουν (εσύ μπορεί να τα έχεις σβήσει μέσα απο τα windows αλλά τα αρχεία παραμένουν στο τσιπάκι του στικ εκτός αν γραφτεί κάτι άλλο πάνω τους δεν χάνεις να προσπαθήσεις αν υπάρχει το στικάκι)

• Like 1
Δημοσ.

είδες να πουλάνε και κινητά μήπως;

Τα πάντα πούλαγαν.

Δεν είναι στα 40 ευρώ το λαπτοπ σου πήγαινε αλλού.

Έχεις να προτείνεις συγκεκριμένο "παζάρι"?

δεν παίζει απλά ίσως μια στις χίλιες να το έχεις κάνει γιαυτό ρίχνω την ιδέα...  σκέψου αν είχες κάποιο στικάκι που να το χρησιμοποίησες για να αντιγράψεις τα αρχεία αυτά κάποια στιγμή αν το πας σε κάποιον ειδικό (και ας μην φαίνονται μέσα τα αρχεία) υπάρχει πιθανότητα να μπορεί να σου τα ανακτήσει οπότε κάτσε σκέψου αν χρησιμοποίησες τελευταία στικάκι για να μεταφέρεις αντιγράψεις προσωρινά τα αρχεία αυτά ψάξτο και πήγαινε το σε ενα τζιμάνι να ψάξει αν ακόμη υπάρχουν (εσύ μπορεί να τα έχεις σβήσει μέσα απο τα windows αλλά τα αρχεία παραμένουν στο τσιπάκι του στικ εκτός αν γραφτεί κάτι άλλο πάνω τους δεν χάνεις να προσπαθήσεις αν υπάρχει το στικάκι)

Θα προσπαθήσω αλλά χλωμό να βρω κάτι...

Δημοσ.

Μια κυβερνηση ξεκινησε να δρα σε προβληματικες περιοχες κατα τον τροπο που περιγραφεις και κοντεψε να γινει κοινωνικη εξεγερση απο αντιπολιτευση, πολιτες και γνωστους αγνωστους περι ανθρωπινων δικαιωματων κλπ κλπ. Ειχε ανοιξει κι εδω μεσα τοπικ με την αντιστοιχη κατακραυγη απο υπερευαισθητοποιημενους συμπολιτες μας που ετιθεντο κατα της καταργησης των γκετο στο κεντρο της Αθηνας.

Θελω να πω , ευκολη λυση να κατηγορουμε πολιτικους-αστυνομια κλπ γενικως κι αοριστως, εν προκειμενω ομως το εμποδιο δεν ηταν οι πολιτικαντηδες ουτε η αστυνομια.

Με το Όχι να γίνεται Ναι θες να πεις ότι λαμβάνουν υπόψιν τους τι θα πει ο πολίτης ;

Με τόσα μέτρα να περνάνε από την κρίση και μετά μνημόνια , συντάξεις, φόρους, τους ενδιαφέρει τι θα πει ο πολίτης ;

Έλα τώρα...

ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ θα έκαναν εκκαθάριση. Απλά δεν θέλουν.

btw. Επειδή δεν γνωρίζω σε τι αναφέρεσαι αν θες γράψε μου ή στείλε μου το link.

Δημοσ.

Δεν το παω σε κομματα, δεν θελω καθολου να ανοιξω πολιτικου-κομματικου τυπου κουβεντα και δε θα το κανω, εξαλλου αυτο ειναι κατι που δεν επιτρεπεται στο παρον φορουμ. Επισης δεν αναφερομαι στην τωρινη κυβερνηση.

Λεω απλουστα οτι οταν επιχειρηθηκε συμαζεμα των γκετο στο κεντρο της Αθηνας ξεσηκωθηκε το κοινωνικο στερεωμα (ο λαος, τα ΜΜΕ κλπ) ζητωντας παυση σχετικων ενεργειων απο την αστυνομια διοτι καταπατουνται ανθρωπινα δικαιωματα κλπ.

Αυτα που αναφερω, συνεβησαν το 2012 και ιδου το link που ζητησες http://www.tovima.gr/society/article/?aid=450849

Πολιτικη βουληση υπηρξε. Ο λαος, τα ΜΜΕ κλπ κλπ αντεδρασαν και καπως ετσι κοπασε και η πολιτικη βουληση.

Θελω να πω πως αυτο που προτεινεις δοκιμαστηκε στο παρελθον και αντι να λυσει τα προφανη προβληματα, κινδυνεψε να δημιουργησει ακομα περισσοτερα ...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το παω σε κομματα, δεν θελω καθολου να ανοιξω πολιτικου-κομματικου τυπου κουβεντα και δε θα το κανω, εξαλλου αυτο ειναι κατι που δεν επιτρεπεται στο παρον φορουμ. Επισης δεν αναφερομαι στην τωρινη κυβερνηση.Λεω απλουστα οτι οταν επιχειρηθηκε συμαζεμα των γκετο στο κεντρο της Αθηνας ξεσηκωθηκε το κοινωνικο στερεωμα (ο λαος, τα ΜΜΕ κλπ) ζητωντας παυση σχετικων ενεργειων απο την αστυνομια διοτι καταπατουνται ανθρωπινα δικαιωματα κλπ.Αυτα που αναφερω, συνεβησαν το 2012 και ιδου το link που ζητησες http://www.tovima.gr/society/article/?aid=450849Πολιτικη βουληση υπηρξε. Ο λαος, τα ΜΜΕ κλπ κλπ αντεδρασαν και καπως ετσι κοπασε και η πολιτικη βουληση.Θελω να πω πως αυτο που προτεινεις δοκιμαστηκε στο παρελθον και αντι να λυσει τα προφανη προβληματα, κινδυνεψε να δημιουργησει ακομα περισσοτερα ...

Ευχαριστώ για το link.

Δεν το παω κομματικά , όλοι άχρηστοι είναι έτσι κι αλλιώς.

Αν όμως ήθελαν, θα αδιαφορούσαν και για το λαό, (όπως κάνουν από την κρίση και μετά.) και για τα ΜΜΕ, ώστε να λύσουν το πρόβλημα.

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι να πας σε κάποιον ιδιωτικό ντετέκτιβ εκεί στο Μεταξουργείο. Λογικά θα ξέρει κόσμο και καταστάσεις. Πιστεύω μόνο έτσι θα βρεις τα κλοπιμαία

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...