Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα μηνύματα. Δυστυχώς το να αφήσω τη τσάντα μου μόνη της ήταν τραγικό λάθος το οποίο οφείλεται εν μέρει στο ότι δεν ήξερα πόσο επικίνδυνη είναι η περιοχή.

Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν κουστουμαρισμένος. Ενα παλτό φορούσα. Κι έτσι να είναι όμως αυτό σημαίνει ότι παρακολουθούν όποιον παρκάρει και το σύστημα είναι live - καλά τι κάνει η αστυνομία?!

Θα συνεχίσω να ψάχνω-ελπίζω για λίγο καιρό ακόμα και θα προσπαθήσω τα όποια τραγικά λάθη έκανα να μη με βάλουν κάτω.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα μηνύματα. Δυστυχώς το να αφήσω τη τσάντα μου μόνη της ήταν τραγικό λάθος το οποίο οφείλεται εν μέρει στο ότι δεν ήξερα πόσο επικίνδυνη είναι η περιοχή.

Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν κουστουμαρισμένος. Ενα παλτό φορούσα. Κι έτσι να είναι όμως αυτό σημαίνει ότι παρακολουθούν όποιον παρκάρει και το σύστημα είναι live - καλά τι κάνει η αστυνομία?!

Θα συνεχίσω να ψάχνω-ελπίζω για λίγο καιρό ακόμα και θα προσπαθήσω τα όποια τραγικά λάθη έκανα να μη με βάλουν κάτω.

Μεταξουργείο, Ομόνοια και γενικά η καρδιά της Αθήνας είναι απαγορευμένες περιοχές.

Στο λέω για να το ξέρεις στο μέλλον. 

• Like 1
Δημοσ.

Δε φταίνε οι περιοχές, μην αφήνετε πράγματα στο αυτοκίνητο, μπορει να σας το ανοίξουν εκει που δεν φαντάζεστε

Σαφέστατα, αλλά οι πιθανότητες είναι τρομαχτικά μεγαλύτερες όταν μιλάμε για περιοχές που η εγκληματικότητα βαράει κόκκινο.

• Like 5
Δημοσ.

Δεν εχει να κανει με την περιοχη. Ολη η Αθηνα βαραει κοκκινο σε τετοιου ειδους εγκληματικοτητα.

Στο ερωτημα τι κανει η αστυνομια θα σου απαντησω: Αντι να κανει περιπολιες στους δρομους, φυλαει σκοπιες τους "VIP" (πολιτικους, πρωην πολιτικους, υπερπρωην πολιτικους, παραλιγο πολιτικους, δημοσιοκαφρους, προεδρους διαφορων προελευσεων, τραγουδιαρηδες, celebrities απο τα lidl κλπ). Παραλληλα υπαρχει και ελλειψη προσωπικου γιαυτο και η εγκληματικοτητα ανθιζει.

Και δεν προβλεπεται να αλλαξει κατι απο τα παραπανω συντομα, προηγειται η χρηματοδοτηση για το διαστημα at the moment. Γιαυτο προστατεψου self-service οσο μπορεις...Τιποτα μεσα στο αμαξι, εκτος απο συναγερμο για να γλυτωσεις οσο γινεται απο τα κλεφτρονια της πλακας που ειναι και το μεγαλυτερο ποσοστο . Απο επαγγελματια κλεφτη που θα σε βαλει στο ματι, δεν γλυτωνεις ουτως ή αλλως, οση αστυνομευση και να υπαρχει, οτι μετρα και να παρεις.

• Like 1
Δημοσ.

δεν επαρκει ,δεν εχει τα μεσα (ή και την εκπαιδευση ή τη διαθεση αναληψης ρισκου) για να αντιμετωπισει τοσα πλεον περιστατικα (οχι πως εγραψες κατι που δεν ισχυει βεβαια)

Δημοσ.

ω λυπάμαι πραγματικά ... μακάρι να τα βρεις. 
τουλ. τα σημαντικότερα έγγραφα να τα ανεβάζεις σε cloud υπηρεσίες για περισσότερη ασφάλεια. 

Δημοσ.

Δεν εχει να κανει με την περιοχη

Ναι καθόλου δεν έχει να κάνει με την περιοχή μιας και όπως όλοι ξέρουμε είναι το ίδιο να αφήνεις το αμάξι σου στο Μεταξουργείο που οι 99 στους 100 που κυκλοφορούν εκεί είναι πρεζάκια και μαύροι, με το να το αφήνεις σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Αθήνας όπως στην Ηλιούπολη, στην Αργυρούπολη, στην Γλυφάδα,στην βούλα κτλ ακριβώς το ίδιο είναι ναι Χαχαχαχα

Παρακαλώ να μεταφερθεί το μήνυμα στο νήμα με τα ανέκδοτα, κλαίω :-):D

• Like 17
Δημοσ.

Μιας που το λαπτοπ ειναι εταιρικο δεν εβαλε εκει ο γκουρου σας κανα προγραμμα εντοπισμου κλειδωματος η κατι σε περιπτωση αναγκης

Δημοσ.

Μιας που το λαπτοπ ειναι εταιρικο δεν εβαλε εκει ο γκουρου σας κανα προγραμμα εντοπισμου κλειδωματος η κατι σε περιπτωση αναγκης

Δεν εχει σχεση το κλειδωμα με το οτι χανει τα αρχεια του. Κλειδωμενο μπορει μια χαρα να 'ναι το λαπτοπ του, το προβλημα ειναι οτι χανει σημαντικα αρχεια!

Προγραμμα εντοπισμου για λαπτοπ...Χλωμο να δουλεψει αφου το πρωτο που θα κανουν ειναι να σβησουν οτι υπαρχει μεσα (aka format). Κι απο κει και περα, αν ειναι κλειδωμενο οπως προανεφερες, δεν θα bootαρει καν για να ξεκινησει να δουλευει τετοιο software. Ασχετως που τα laptops δεν εχουν integrated συστημα αναφορας τοποθεσιας. Μονο μεσω ip και προσεγγιστικα.

Δημοσ.

Εγω ουτε ψιλα δεν αφηνω στο αυτοκινητο , σε φιλο μου πριν καμποσο καιρο του το σπασανε για να του παρουν γυρω στα 6 ευρω που ειχε πεταμενα σε κερματα .

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τις συμβουλές. Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος από παρόμοια εμπειρία να μου στείλει ένα pm ποια "μαγαζιά" ή μέρη να επισκεφθώ μήπως κατά τύχη μπορέσω να τα αγοράσω πίσω.

Δημοσ.

Ναι καθόλου δεν έχει να κάνει με την περιοχή μιας και όπως όλοι ξέρουμε είναι το ίδιο να αφήνεις το αμάξι σου στο Μεταξουργείο που οι 99 στους 100 που κυκλοφορούν εκεί είναι πρεζάκια και μαύροι, με το να το αφήνεις σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Αθήνας όπως στην Ηλιούπολη, στην Αργυρούπολη, στην Γλυφάδα,στην βούλα κτλ ακριβώς το ίδιο είναι ναι Χαχαχαχα

Παρακαλώ να μεταφερθεί το μήνυμα στο νήμα με τα ανέκδοτα, κλαίω :-):D

Υπαρχει ενα μεγαλο ποσοστο του κοσμου που θεωρει οτι δεν υπαρχει εγκληματικοτητα στο μεταξουργειο κτλ και οτι ειναι πολυ ασφαλεστερα απο αλλες πολεις της ευρωπης. Υπηρχε ενα θεμα εδω παλαια που το εξηγουσαν
  • Like 2
Δημοσ.

Γράψε ένα κείμενο και κόλα το στις κολώνες της ΔΕΗ και στο αυτοκίνητο σου που θα λέει:

"Παρακαλώ αυτοί που μου πήρατε το λαπτοπ... επειδή έχω κάποια αρχεία δουλειάς, ανεβάστε τουλάχιστον τα αρχεία και στείλτε μου το link στο ... και κρατήστε το λαπτοπ"

έτσι, θα κρατήσουν τα πάντα αλλά τουλάχιστον θα πάρεις τα αρχεία. ΑΝ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...