zeniath Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Και σόρρυ κιόλας αλλά ναι, το σπίτι είναι μια επένδυση από μέρους του ιδιοκτήτη και αποσκοπεί στο να βγάλει λεφτά. Όπως θα πληρώσεις ΟΑΕΕ(ΤΕΒΕ) στον ταρίφα με το κόμιστρο για την βόλτα σου μαζί του, έτσι και εσύ από το νοίκι σου θα πάρει ένα κομμάτι που ήταν για την πάρτη του και θα το δώσει ΕΝΦΙΑ ο ιδιοκτήτης. Τι σκατά νομίζετε ότι είναι τα σπίτια; Χάρη θα κάνετε στους ιδιοκτήτες για να μπείτε; Οι τιμές είναι αυτές που είναι, τα συμβόλαια είναι για να προστατεύουν ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ, από εκεί και πέρα κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να σε βοηθήσει να κατέβεις Αθήνα, άμα είναι καλύτερα στα Βόρεια, άραξε εκεί και μη μας ζαλίζεις που θες και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Τα νοίκια έχουν ένα μίνιμουμ για να μην μπαίνει μέσα ο ιδιοκτητης. Αν εγώ έχω ένα σπίτι που που κοστίζει ένα Χ ποσό τον μήνα να το έχω άδειο (ναι newsflash κοστίζουν τα σπίτια για τον ιδιοκτήτη και άδεια να είναι), δεν θα στο δώσω πιο κάτω από μια τιμή "Χ+τυχόν φθορές+κέρδος", οπότε θα είναι καλύτερα να το έχω κλειστό παρά να ρισκάρω να δώσω παραπάνω ΣΥΝ το ΡΙΣΚΟ να μη μου πληρώνεις ενοίκια, να μην πληρώνεις κοινόχρηστα κλπ κλπ Οπότε ναι, τα σπίτια είναι τόσο όσο βλέπεις, το να είσαι εσωτερικός μετανάστης είναι σαν να πας και εξωτερικό ξέρεις. Είτε μας με ρίσκο να φας τα λεφτά σου ψάχνοντας δουλειά και να γυρίσεις πίσω άφραγκος Ή πας αφού βρεις την δουλειά, κανείς δεν θα σε πάρει από το χέρι για να σε βοηθήσει 7
Miracle Worker Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Αν ενημερωσεις οτι το θες για 6 μηνες αρχικα, δεν θα εχεις προβλημα. Απλα θα δυσκολευτεις περισσοτερο να βρεις. Φουλ επιπλωμενα ειναι σχετικα δυσκολο να βρεις στην Αθηνα. Μπορεις να βρεις κανενα με ψυγειακι και κρεβατι. Ενοικια γενικα βρισκεις κατω απο 200 σε νορμαλ περιοχες, Παγκρατι, Ανω Πατησια πχ.
JohnTehGreek Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 ^ δεν σου νοικιάζουν πχ για 6 μήνες. επίσης τι τιμές παίζουν για μικρά studio/γκαρσονιέρες. έστω και 35-40ΤΜ. ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ 150ε-200ε παίζει; 'Ανετα παίζει στα 150-200€. Στο κέντρο της Αθήνας αλλά είναι σίγουρο ότι θα έχει προβλήματα και θα κοιτάς να φύγεις σύντομα. 1
paylidis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Ρε εσύ καλά τα λες αλλά μιλάς για 1 μλκα που έτυχε. Και σορρυ δλδ, εγώ θα σου πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ κλπ? Δε μιλαω μονο για αυτόν, αυτός ηταν παραδειγμα και ειλικρινα δε με ενόχλησε καθόλου... Επίσης, μεσα στο ενοικιο ειναι ο ενφια... Και εξηγούμαι: το 2011 με την κριση που ειχε φυγει ο τοτε νοικάρης ειχα ρίξει το ενοικιο κατα 100€, αντιλαμβανόμενος τη γενικότερη κατασταση και επειδη δεν ήθελα να μενει αδειο το σπίτιμ μετα απο ολα ομως τα νταβατζιλίκια που εβαλαν και πληρώνουμε το ξαναανεβασα +60€ και τώρα είναι επι της ουσίας -40€ απο την τιμή που το εδινα 2005-2011. Εγω φταίω; θα σου απαντήσω, οχι! Γιατι αν τα βάλεις κατω μου μενει ΚΑΘΑΡΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ περίπου το 30-40% απο οσα μου δινεις εσυ που το νοικιάζεις ωστε να κανω την απόσβεση αυτου του χώρου... παραλογο; απο ποτε ο σκυλος χαλαει το πατωμα ? μη λες βλακειες Φυσικα και χαλαει το φυσικό ξυλο με τα νύχια του, εχω και εγω σκύλο και τα βλέπω... Επίσης οταν ενας ανθρωπος δεν συμφωνεί με κάτι που ειναι ξεκαθαρο και για τις δύο πλευρές (βλ. συμβόλαιο τι θα του παρέχω και τι περιμένω απο αυτόν) σημαίνει ότι κάτι κρύβει... Εγω με ανθρώπους που πάνε να μου τη φέρουν με το καλημέρα δε θέλω παρε δώσε... καλιο γαιδουρόδενε παρα γαιδουρογυρευε που λενε και στα χωρια...
Tsalikis177 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Και σόρρυ κιόλας αλλά ναι, το σπίτι είναι μια επένδυση από μέρους του ιδιοκτήτη και αποσκοπεί στο να βγάλει λεφτά. Όπως θα πληρώσεις ΟΑΕΕ(ΤΕΒΕ) στον ταρίφα με το κόμιστρο για την βόλτα σου μαζί του, έτσι και εσύ από το νοίκι σου θα πάρει ένα κομμάτι που ήταν για την πάρτη του και θα το δώσει ΕΝΦΙΑ ο ιδιοκτήτης. Τι σκατά νομίζετε ότι είναι τα σπίτια; Χάρη θα κάνετε στους ιδιοκτήτες για να μπείτε; Οι τιμές είναι αυτές που είναι, τα συμβόλαια είναι για να προστατεύουν ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ, από εκεί και πέρα κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να σε βοηθήσει να κατέβεις Αθήνα, άμα είναι καλύτερα στα Βόρεια, άραξε εκεί και μη μας ζαλίζεις που θες και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Τα νοίκια έχουν ένα μίνιμουμ για να μην μπαίνει μέσα ο ιδιοκτητης. Αν εγώ έχω ένα σπίτι που που κοστίζει ένα Χ ποσό τον μήνα να το έχω άδειο (ναι newsflash κοστίζουν τα σπίτια για τον ιδιοκτήτη και άδεια να είναι), δεν θα στο δώσω πιο κάτω από μια τιμή "Χ+τυχόν φθορές+κέρδος", οπότε θα είναι καλύτερα να το έχω κλειστό παρά να ρισκάρω να δώσω παραπάνω ΣΥΝ το ΡΙΣΚΟ να μη μου πληρώνεις ενοίκια, να μην πληρώνεις κοινόχρηστα κλπ κλπ Οπότε ναι, τα σπίτια είναι τόσο όσο βλέπεις, το να είσαι εσωτερικός μετανάστης είναι σαν να πας και εξωτερικό ξέρεις. Είτε μας με ρίσκο να φας τα λεφτά σου ψάχνοντας δουλειά και να γυρίσεις πίσω άφραγκος Ή πας αφού βρεις την δουλειά, κανείς δεν θα σε πάρει από το χέρι για να σε βοηθήσει Απορώ με μερικές απαντήσεις, είπε κανείς να μην πληρώνουμε; ρε εγώ να δώσω και 250ευρώ για 30ΤΜ, επιπλωμένο με έπιπλα του 80. Δεν είπα ότι θέλω δυάρι με 150 ευρώ. Εγώ μιλάω κυρίως για τις δεσμεύσεις. Και πόσο εύκολα μπορεί ο κάθε ιδιοκτήτης να σου πιει το αίμα άμα στραβώσει η δουλειά και αναγκαστείς να φύγεις από την Αθήνα. τι λέμε τώρα; και δεν δέχομαι το "στην καλή θέληση του ιδιοκτήτη" γιατί δεν υπάρχει καλή θέληση! μπορεί εσύ στα λόγια να έχεις συμφωνήσει ότι θέλεις και να σου κοπανίσει το συμβόλαιο στη μούρη. ΥΓ: Αυτό για το ΕΝΦΙΑ είναι καθαρά κάτι που το πληρώνει ο ιδιοκτήτης, βάσει νόμου. Άσχετα που μας το χώνει εμάς έμμεσα. Έχετε και θράσος μερικοί ιδιοκτήτες...
zeniath Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Να σε ρωτήσω, όταν ένα κατάστημα αγοράζει το μπουκαλάκι νερό 7 λεπτά και εσύ το αγοράζεις 50, γιατί το αγοράζεις 50; Κέρδος είναι τα υπόλοιπα 43? Τώρα για το θράσσος αγορίνα μου, όταν θα σε τρέχει η ΔΕΔΗΕ στο πταισματοδικίο 3 φορές στην ανακρίτρια, και θα πληρώσεις 800 ευρώ σε πρόστιμα και θα έχεις και μήνυση γιατί ένας ενοικιαστής σου, που έκατσε 6 μήνες και πλήρωσε τους 2, έκλεβε ρεύμα, τότε έλα να μου πεις γιατί εγώ θα σου βάλω 300άρι νοίκι και θα το βλέπεις ακριβό ενώ μπροστά στο τι τραβάνε οι ιδιοκτήτες είναι ελάχιστο. Κάτσε στα βόρεια, γέμισε η Αθήνα, δεν θέλουμε άλλους με σκεπτικό χωριού 6
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Συμβολαια κατω των 2 και οχι των 3 ετων νομιζω προστατευουν μονο τον ανοικιαστη αν θεει να φυγει και οχι τον ιδιοκτητη αν θελει να τον διωξει πιο νωρις αν ειναι βεβαια συνεπης . Στην πραγματικοτητα ο ενοικιαστης φευγει οποτε θελει ασχετα με το τι λεει το μισθωτηριο γιατι να τον κυνηγησει ο ιδιοκτητης ειναι και δαπανηρο και εντελως αμφιβολο αν θα παρει τα εφτα του .
Typhoon Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Και εγώ έχω αρκετά παραδείγματα ενοικιαστών που προξένησαν σημαντικές φθορές σε σπίτια. Αλλά ακόμα και χωρίς αυτό το σκεπτικό του zeniath είναι απόλυτα σωστό. Ένα ακίνητο είναι μια επένδυση και κατ'επέκταση τιμολογείται αντίστοιχα. Συνεπώς εννοείται ότι όσο ο ιδιοκτήτης μπορεί, τόσο θα μετακυλείει το οποιοδήποτε κόστος στον ενοικιαστή. Και αυτό περιλαμβάνει ΕΝΦΙΑ, το φόρο στο ενοίκιο και τυχόν φθορές που γίνονται φυσικά ακόμα και άγιος να είναι ο ενοικιαστής. Όταν τα βλέπεις από την άλλη μεριά είναι εύκολα και νομίζεις ότι ο άλλος θησαυρίζει αλλά γενικά δεν ισχύει αυτό. Ειδικά στην τρέχουσα κατάσταση στην Ελλάδα που τα νοίκια είναι πολύ χαμηλά, πολλά αντικείμενα όμως παραμένουν ακριβά γιατί είναι εισαγωγές και δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα η τιμή τους από την τρέχουσα οικονομική συγκυρία στην Ελλάδα. Ένα σπίτι που μπορεί να το νοικιάζεις 300 ευρώ, μετά από ΕΝΦΙΑ και φόρο ενοικιου μπορεί να σου μένουν κάτω από 200. Με 200 ευρώ για να βάλεις ένα κούφωμα θες 6 μήνες νοίκια. Για να τρίψεις κάνα παρκέ, άλλο τόσο. Και όλα αυτά τα χρειάζεται το σπίτι περιστασιακά. Οπότε μην νομίζεται ότι όλα είναι ρόδινα...
phanispal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Ρε μάστορες, πρώτον δεν είπε κανείς ότι όλα είναι ρόδινα για τον ιδιοκτήτη. Δεύτερον, όντως το ακίνητο είναι μια επένδυση. Από εκεί και πέρα όμως, πρέπει και ο (μελλοντικός) ιδιοκτήτης να έχει το ελάχιστο απαιτούμενο IQ ώστε να είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται αν τον συμφέρει να προχωρήσει σε μια τέτοια επένδυση. Όχι επειδή το κράτος έχει βίτσια με τους φόρους να βλέπουμε τα ενοίκια που βλέπουμε εκεί έξω από τους περισσότερους ιδιοκτήτες. Να βλέπουμε πιο σφαιρικά το πράγμα, και όχι ξερά «έχω δώσει τόσα, μου παίρνει το κράτος τόσα, θέλω στην τσέπη τόσα, άρα χρεώνω τόσα». Ναι, τραβάνε ζόρια και οι ιδιοκτήτες, αλλά τραβάνε ζόρια και οι ενοικιαστές. Ναι, αν δε βγαίνει ο ενοικιαστής ας κόψει το λαιμό του κι ας πάει σε πιο φθηνό, αλλά και ο επόμενος που θα σου 'ρθει, το πιο σίγουρο είναι ότι θα ζορίζεται εξίσου. Και τέλος πάντων, η κατάσταση έξω με τα ενοίκια έχει ξεφύγει, εκεί που θα 'λεγε κάποιος ότι λόγω κρίσης θα λογικεύονταν κάποιοι. Πρόσφατα έψαχνα για σπίτι και γελούσα όταν πήγαινα και έβλεπα τις τρώγλες που ήθελαν να νοικιάσουν στις τιμές που είχαν εκείνοι στο μυαλό τους. Ευτυχώς βρήκα σχετικά γρήγορα ένα αξιοπρεπές σπίτι που παρόλο που δεν είναι λίγα αυτά που δίνω, είναι πιο λίγα από αυτά που ζητούσαν όλοι οι προηγούμενοι που νοίκιαζαν και χειρότερα σπίτια. Βέβαια σε κάποιες περιοχές τα ενοίκια έχουν πέσει ήδη αρκετά, αλλά μιλάμε για περιοχές που πριν τα ενοίκια ήταν γελοία λόγω «αέρα» της περιοχής. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Ο ελάχιστος χρόνος ενοικίασης κατοικίας είναι τα 3 έτη. Τώρα για κάποιον που χρειάζεται κάτι για λιγότερο χρόνο αυτό είναι ένα θέμα, πρέπει να βρει ιδιοκτήτη που να είναι σύμφωνος με αυτό και να υπογράψουν συμφωνητικό για λιγότερο χρόνο. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες δεν θα σου νοικιάσουν για λιγότερο χρόνο για τους λόγους που ανέφερε πολύ καλά ο paylidis στο #15. Παρόλα αυτά υπάρχει τεράστιο απόθεμα ανοίκιαστων ακινήτων και αν ψάξεις σίγουρα θα βρεις την λύση. Όσο για τα ζόρια, πλέον ζόρια τραβάνε όλοι, και ιδιοκτήτες και ενοικιαστές.
zio10 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Ρε μάστορες, πρώτον δεν είπε κανείς ότι όλα είναι ρόδινα για τον ιδιοκτήτη. Δεύτερον, όντως το ακίνητο είναι μια επένδυση. Από εκεί και πέρα όμως, πρέπει και ο (μελλοντικός) ιδιοκτήτης να έχει το ελάχιστο απαιτούμενο IQ ώστε να είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται αν τον συμφέρει να προχωρήσει σε μια τέτοια επένδυση. Όχι επειδή το κράτος έχει βίτσια με τους φόρους να βλέπουμε τα ενοίκια που βλέπουμε εκεί έξω από τους περισσότερους ιδιοκτήτες. Να βλέπουμε πιο σφαιρικά το πράγμα, και όχι ξερά «έχω δώσει τόσα, μου παίρνει το κράτος τόσα, θέλω στην τσέπη τόσα, άρα χρεώνω τόσα». Ναι, τραβάνε ζόρια και οι ιδιοκτήτες, αλλά τραβάνε ζόρια και οι ενοικιαστές. Ναι, αν δε βγαίνει ο ενοικιαστής ας κόψει το λαιμό του κι ας πάει σε πιο φθηνό, αλλά και ο επόμενος που θα σου 'ρθει, το πιο σίγουρο είναι ότι θα ζορίζεται εξίσου. Και τέλος πάντων, η κατάσταση έξω με τα ενοίκια έχει ξεφύγει, εκεί που θα 'λεγε κάποιος ότι λόγω κρίσης θα λογικεύονταν κάποιοι. Πρόσφατα έψαχνα για σπίτι και γελούσα όταν πήγαινα και έβλεπα τις τρώγλες που ήθελαν να νοικιάσουν στις τιμές που είχαν εκείνοι στο μυαλό τους. Ευτυχώς βρήκα σχετικά γρήγορα ένα αξιοπρεπές σπίτι που παρόλο που δεν είναι λίγα αυτά που δίνω, είναι πιο λίγα από αυτά που ζητούσαν όλοι οι προηγούμενοι που νοίκιαζαν και χειρότερα σπίτια. Βέβαια σε κάποιες περιοχές τα ενοίκια έχουν πέσει ήδη αρκετά, αλλά μιλάμε για περιοχές που πριν τα ενοίκια ήταν γελοία λόγω «αέρα» της περιοχής. Προσφορά και ζήτηση είναι ρε συ. Αν κάποιος μπορεί να νοικιάσει το σπίτι του με χ λεφτά γιατί να το δώσει σε σένα (στον καθένα) με χ-100; Αν δε νοικιάζεται τότε θα πέσει η τιμή μέχρι ένα σημείο.
YourTrueLegend Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Ρε μάστορες, πρώτον δεν είπε κανείς ότι όλα είναι ρόδινα για τον ιδιοκτήτη. Δεύτερον, όντως το ακίνητο είναι μια επένδυση. Από εκεί και πέρα όμως, πρέπει και ο (μελλοντικός) ιδιοκτήτης να έχει το ελάχιστο απαιτούμενο IQ ώστε να είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται αν τον συμφέρει να προχωρήσει σε μια τέτοια επένδυση. Όχι επειδή το κράτος έχει βίτσια με τους φόρους να βλέπουμε τα ενοίκια που βλέπουμε εκεί έξω από τους περισσότερους ιδιοκτήτες. Να βλέπουμε πιο σφαιρικά το πράγμα, και όχι ξερά «έχω δώσει τόσα, μου παίρνει το κράτος τόσα, θέλω στην τσέπη τόσα, άρα χρεώνω τόσα». Ναι, τραβάνε ζόρια και οι ιδιοκτήτες, αλλά τραβάνε ζόρια και οι ενοικιαστές. Ναι, αν δε βγαίνει ο ενοικιαστής ας κόψει το λαιμό του κι ας πάει σε πιο φθηνό, αλλά και ο επόμενος που θα σου 'ρθει, το πιο σίγουρο είναι ότι θα ζορίζεται εξίσου. Και τέλος πάντων, η κατάσταση έξω με τα ενοίκια έχει ξεφύγει, εκεί που θα 'λεγε κάποιος ότι λόγω κρίσης θα λογικεύονταν κάποιοι. Πρόσφατα έψαχνα για σπίτι και γελούσα όταν πήγαινα και έβλεπα τις τρώγλες που ήθελαν να νοικιάσουν στις τιμές που είχαν εκείνοι στο μυαλό τους. Ευτυχώς βρήκα σχετικά γρήγορα ένα αξιοπρεπές σπίτι που παρόλο που δεν είναι λίγα αυτά που δίνω, είναι πιο λίγα από αυτά που ζητούσαν όλοι οι προηγούμενοι που νοίκιαζαν και χειρότερα σπίτια. Βέβαια σε κάποιες περιοχές τα ενοίκια έχουν πέσει ήδη αρκετά, αλλά μιλάμε για περιοχές που πριν τα ενοίκια ήταν γελοία λόγω «αέρα» της περιοχής. Το οτι η κατασταση με τα ενοικια εχει ξεφυγει βαση ποιων κριτηριων προκυπτει; Για ποιες περιοχες; Για τι κατηγορια διαμερισματων; Απο εκει και περα σε οτι αφορα το υπολοιπο ποστ, οπως σου ειπαν ηδη δεν θα μπει ο ιδιοκτητης μεσα απο τους φορους για να το νοικιασει στην τιμη που επιθυμει ο "βιοπαλαιστης ενοικιαστης". 1000 φορες να το αφησει ανοικιαστο, παρα να το νοικιαζει και να μη βγαζει κερδος. Βαση αυτου διαμορφωνεται μια κατωτατη τιμη ενοικιασης και επειτα βαση λοιπων χαρακτηριστικων διαμερισματος, περιοχης, ζητησης κλπ. Αυτα ειναι τα κριτηρια κι οχι το τι αντιλαμβανομαι εγω ή εσυ ως νορμαλ τιμη. 1
phanispal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Προσφορά και ζήτηση είναι ρε συ. Αν κάποιος μπορεί να νοικιάσει το σπίτι του με χ λεφτά γιατί να το δώσει σε σένα (στον καθένα) με χ-100; Αν δε νοικιάζεται τότε θα πέσει η τιμή μέχρι ένα σημείο. Εσύ πιστεύεις ότι οι περισσότεροι μπορούν να το νοικιάσουν στις αρχικές τιμές; Δε λέμε για την περίπτωση που βάζουν το κλασικό, γραφικό πλέον καπέλο γιατί ξέρουν ότι έχει να πέσει παζάρι και σου λέει κάτσε να βάλω καπέλο ώστε όταν έρθει να μου κλαφτεί, να του το αφαιρέσω και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι (και καλά). Όπως λέει κι ο Midi από κάτω, κάποιοι αποφασίζουν να μην το νοικιάσουν καθόλου. Λάθος κι αυτή η λογική βέβαια, γιατί το σπίτι έχει φθορές κι όταν μένει ακατοίκητο, άρα μπροστά του θα τα βρει και πάλι μακροπρόθεσμα. Το οτι η κατασταση με τα ενοικια εχει ξεφυγει βαση ποιων κριτηριων προκυπτει; Για ποιες περιοχες; Για τι κατηγορια διαμερισματων; Απο εκει και περα σε οτι αφορα το υπολοιπο ποστ, οπως σου ειπαν ηδη δεν θα μπει ο ιδιοκτητης μεσα απο τους φορους για να το νοικιασει στην τιμη που επιθυμει ο "βιοπαλαιστης ενοικιαστης". 1000 φορες να το αφησει ανοικιαστο, παρα να το νοικιαζει και να μη βγαζει κερδος. Βαση αυτου διαμορφωνεται μια κατωτατη τιμη ενοικιασης και επειτα βαση λοιπων χαρακτηριστικων διαμερισματος, περιοχης, ζητησης κλπ. Αυτα ειναι τα κριτηρια κι οχι το τι αντιλαμβανομαι εγω ή εσυ ως νορμαλ τιμη. Μια μικρή αναζήτηση στη Χρυσή Ευκαιρία θα σας δώσει να καταλάβετε τι γίνεται εκεί έξω. Περιοχές Άγιος Δημήτριος, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Ελληνικό. Είτε δυάρι, είτε τριάρι, είτε γκαρσονιέρα, είτε ισόγεια, βλέπεις κάτι τιμές παράλογες. Απλά ρίξτε μια ματιά στη Χρυσή Ευκαιρία, δείτε φωτογραφίες και πόσα ζητάνε.
YourTrueLegend Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δεν μου απαντας ομως βαση ποιων κριτηριων οι τιμες που βλεπεις στην ΧΕ κρινονται ως "παραλογες".
Sonik86 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 H μοναδικη χωρα στο κοσμο που παραγουμε τσιμεντο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα