jorge1610 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα σε όλους ! Είχαμε μια κουβέντα με φίλους ( λογομαχία ) περί διαφήμισης..... Κατα τη δική μου άποψη, οι διαφημίσεις για apps / web shops , etc στη τηλεόραση δεν εχουν την ίδια απήχηση στο κοινό, καθότι συνήθως απευθυνόμαστε σε νέους οπότε το ίντερνετ καταλαμβάνει την πρώτη θέση... ( άσε που φυσικά και δεν παίζει δεκάρα για μερικά δευτερόλεπτα στην TV ) Επομένως έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε google adwords, facebook, instagram, YouTube.....Εσείς λοιπόν σαν χρήστες του ίντερνετ που έχετε δει τις περισσότερες - καλύτερες διαφημίσεις που σας παρακίνησαν χωρίς να σας σπάνε τα νέυρα ??? Ευχαριστώ ! Α και που 'σαι...είπαμε, αναφερόμαστε σε app / web shop !
Sheogorath Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δεν υπάρχει σύγκριση με διαφήμηση που "παίζει" σε facebook/twiter/youtube με κανένα άλλο μέσο
NikosKallithea Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Οι διαφημίσεις για μενα ειναι απλα spam, αν θελω κατι θα το ψαξω και θα το αγοράσω 1
turbat0s Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Οι διαφημίσεις για μενα ειναι απλα spam, αν θελω κατι θα το ψαξω και θα το αγοράσωΣυντάσσομαι με κάθε λέξη.
Gtr34 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Θα πρέπει να λάβεις υπόψιν σου ότι πολλοί χρηστές του ίντερνετ χρησιμοποιούν adblock που κόβει τις διαφημίσεις.
stelios18120 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Το 95% των διαφημίσεων κατά την γνώμη μου είναι εκνευριστικες και απλά μου τρώνε χρονο. Οπότε τις παρακαμπτω με συνοπτικές διαδικασίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα