Elmago1925 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα στο φόρουμ.Έχω ψωνίσει διάφορα πραγματάκια μέσω ebay και σε όλα υποτίθεται τα μεταφορικά ειναι free.Παρ'όλα αυτά κάποιοι πωλητές μου έχουν δώσει Tracking Number μόνο που στο 17 TRACK δεν εμφανίζει τίποτα.Να αναφέρω ότι έχουν περάσει αρκετές μέρες οπότε υποθέτω δεν τίθεται θέμα να μην έχει περαστεί τίποτα στο σύστημα και ότι τα προϊόντα είναι χαμηλής αξίας απο Top Rated Sellers οπότε δεν τίθεται και θέμα απάτης
letom Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Τα TR που δίνουν στο ebay δεν είναι διεθνή εκτός αν πάρεις κάτι πιο ακριβό και σου το στέιλουν συστημένο. Στα φθηνά πράγματα τα TR είναι για τράκινγκ εντός Κίνας, πρακτικά άχρηστα για εμάς.
Elmago1925 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Τα TR που δίνουν στο ebay δεν είναι διεθνή εκτός αν πάρεις κάτι πιο ακριβό και σου το στέιλουν συστημένο. Στα φθηνά πράγματα τα TR είναι για τράκινγκ εντός Κίνας, πρακτικά άχρηστα για εμάς. Ευχαριστω Επανερχομαι στο θεμα αλλα για αγορες απο Gearbest τωρα.Πηρα κατι γυαλια VR me unregistered και μετα ανοιξα ticket για να κανω registered τη μεθοδο shipping.Ομως λογω κινεζικης πρωτοχρονιας το ticket πηγε πισω,και η αποστολη εγινε.Μου απαντησαν στο ticket τωρα και μου εδωσαν αυτο το site http://sky56.cn/ μαζι με ενα shipping number απο αυτα που δινουν ουτως η αλλως σε ολα τα προιοντα.Ειναι εγκυρο αυτο? Να το εμπιστευομαι η πουλαει παπαδες? Σε ενα αλλο δεμα που περιμενω απο εκει πατησα το number του και λεει ειναι Ελλαδα απο 31 Γεναρη.
letom Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Ναι το sky56 είναι ΟΚ, το έχω χρησιμοποιήσει σε παραγγελία με sweden post αν θυμάμαι καλά. Πάρε την αγγλική έκδοση του σάιτ γιατί στο κινέζικο δεν βγάζεις άκρη: http://www.sky56.cn/english/track/index Το άλλο που λες ότι είναι Ελλάδα από 31/1 είναι απολύτως φυσιολογικό. Θα γίνει update το status όταν το σκανάρουν τα ΕΛΤΑ. Πολλά πακέτα μένουν και πάνω 2 βδομάδες στο αεροδρόμιο μέχρι να έρθει η σειρά τους να σκαναριστούν.
Elmago1925 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Ναι το sky56 είναι ΟΚ, το έχω χρησιμοποιήσει σε παραγγελία με sweden post αν θυμάμαι καλά. Πάρε την αγγλική έκδοση του σάιτ γιατί στο κινέζικο δεν βγάζεις άκρη: http://www.sky56.cn/english/track/index Το άλλο που λες ότι είναι Ελλάδα από 31/1 είναι απολύτως φυσιολογικό. Θα γίνει update το status όταν το σκανάρουν τα ΕΛΤΑ. Πολλά πακέτα μένουν και πάνω 2 βδομάδες στο αεροδρόμιο μέχρι να έρθει η σειρά τους να σκαναριστούν. ευχαριστω για μια ακομα φορα!
japetus Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Θα γίνει update το status όταν το σκανάρουν τα ΕΛΤΑ. Πολλά πακέτα μένουν και πάνω 2 βδομάδες στο αεροδρόμιο μέχρι να έρθει η σειρά τους να σκαναριστούν. Μην σου πω και παραπάνω.... Χθεσινή μου παραλαβή, που είχα παραγγείλει τη μπλακ Φ. (11/11) 2017-02-03 09:35 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA)2017-02-03 07:19 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2016-11-22 23:01 CHINA, SEND ITEM ABROAD 2016-11-15 19:53 CHINA, RECEIVE ITEM FROM CUSTOMER
Elmago1925 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μην σου πω και παραπάνω.... Χθεσινή μου παραλαβή, που είχα παραγγείλει τη μπλακ Φ. (11/11) αυτο με πονεσε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα