Zaytsev Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Τι άλλες εναλλακτικές έχουμε εκτός του Paypal ? Τα έχω πάρει μαζί τους στο κρανίο τελευταία, γιατί σε δύο περιπτώσεις dispute, όπου δεν έλαβα το προϊόν, δε μου έδωσαν πίσω τα χρήματα. Οπότε ψάχνω για άλλη λύση. Με ενδιαφέρει η αξιοπιστία και η ευρεία αποδοχή, γιατί αν το δέχονται 10 καταστήματα, δεν έχει νόημα. Δε με ενδιαφέρουν κάρτες τύπου prepay Πειραιώς, γιατί απλά δεν είμαι Ελλάδα, εκτός αν υπάρχει ανάλογη στο εξωτερικό.
ababapanos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 προσωπικα τοσα χρονια που κανω συναλλαγές με paypal ποτε δεν μου εχει τυχει να χασω λεφτα απο το paypal αν δεν λαβω καπιο προιν απο ebay , gearbest κλπ.. ακομα και σε registered item , με tracking number κανονικα, που εκανε να μου ερθει 2 μηνες , μου εκαναν refund κανονικα...
Hapatingo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Να πας στην τράπεζα και να ζητήσεις ακύρωση των συναλλαγών που έπεσες θύμα.
kodorevi8ulis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 δεν κατάλαβα την "ερώτηση" από εκεί που αγοράζεις τι εναλλακτικές βλέπεις να υπάρχουν; άλλαξε "μαγαζί"
Haldol Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Πρακτικά δεν έχεις κάποια εναλλακτική. Υπάρχουν πολλές παρόμοιες υπηρεσίες, αλλά καμία δεν έχει την ευρεία αποδοχή του PayPal. Ακόμα και αν χρησιμοποιείς τις επόμενες 4-5 δημοφιλέστερες υπηρεσίες, πάλι δεν φτάνεις την αποδοχή που έχει το PayPal μόνο του. Παρ' όλα αυτά το πρόβλημα πρέπει να 'ναι κάπου αλλού. Το PP, πέρα από το ότι δίνει refunds για πλάκα, τάσσεται υπερβολικά υπέρ του αγοραστή (πολλές φορές αδικώντας του πωλητές). Μου κάνει εντύπωση που λες ότι δεν πήρες refund δύο φορές, ενώ -φαντάζομαι- είχες δίκιο στο claim.
Zaytsev Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 προσωπικα τοσα χρονια που κανω συναλλαγές με paypal ποτε δεν μου εχει τυχει να χασω λεφτα απο το paypal αν δεν λαβω καπιο προιν απο ebay , gearbest κλπ.. ακομα και σε registered item , με tracking number κανονικα, που εκανε να μου ερθει 2 μηνες , μου εκαναν refund κανονικα... Έλα ρε...; Αλήθεια...; Κι εγώ είμαι πελάτης του Paypal από το 2001. Αυτό όμως φαίνεται να μην τους νοιάζει. Το ότι σε εσένα δεν έτυχε κάτι, δεν πάει να πει ότι δεν τυχαίνει σε κανένα. Κι εμένα μου έκαναν refund παλαιότερα και στη γυναίκα μου, αλλά τώρα τελευταία, μάλλον άλλαξαν τροπάρι. Να πας στην τράπεζα και να ζητήσεις ακύρωση των συναλλαγών που έπεσες θύμα.Το έχω κάνει ήδη. Το Paypal όμως, ήταν πιό άμεσο. Αν ήταν να μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία, έδινα την κάρτα κατευθείαν. δεν κατάλαβα την "ερώτηση" από εκεί που αγοράζεις τι εναλλακτικές βλέπεις να υπάρχουν; άλλαξε "μαγαζί" Τι εννοείς "μαγαζί"; Από εκεί που αγοράζω; Γιατί μιλάμε για δεκάδες διαφορετικά. Παρ' όλα αυτά το πρόβλημα πρέπει να 'ναι κάπου αλλού. Το PP, πέρα από το ότι δίνει refunds για πλάκα, τάσσεται υπερβολικά υπέρ του αγοραστή (πολλές φορές αδικώντας του πωλητές). Μου κάνει εντύπωση που λες ότι δεν πήρες refund δύο φορές, ενώ -φαντάζομαι- είχες δίκιο στο claim.Δεν ξέρω που είναι και δε με ενδιαφέρει. Στην τελευταία συναλλαγή τους υπέδειξα κανονικό απατεώνα, με δεκάδες μηνύματα στη σελίδα του στο Fb που κανείς δεν έχει παραλάβει και μου παρουσίασαν και καλά την υπογραφή μου από την παραλαβή. Πρακτικά δεν έχεις κάποια εναλλακτική. Υπάρχουν πολλές παρόμοιες υπηρεσίες, αλλά καμία δεν έχει την ευρεία αποδοχή του PayPal. Ακόμα και αν χρησιμοποιείς τις επόμενες 4-5 δημοφιλέστερες υπηρεσίες, πάλι δεν φτάνεις την αποδοχή που έχει το PayPal μόνο του.Η μόνη απάντηση εντός θέματος... 1
NikosKallithea Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Αν ψωνιζεις απο κινα μπορείς να πας στο aliexpress και πιο φτηνό ειναι και εχει δικο του (παυπαλ) το alipay, αν μιλας για αλλες αγορές το παυπαλ ειναι μονόδρομος
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Τι άλλες εναλλακτικές έχουμε εκτός του Paypal ? Τα έχω πάρει μαζί τους στο κρανίο τελευταία, γιατί σε δύο περιπτώσεις dispute, όπου δεν έλαβα το προϊόν, δε μου έδωσαν πίσω τα χρήματα. Οπότε ψάχνω για άλλη λύση. Με ενδιαφέρει η αξιοπιστία και η ευρεία αποδοχή, γιατί αν το δέχονται 10 καταστήματα, δεν έχει νόημα. Δε με ενδιαφέρουν κάρτες τύπου prepay Πειραιώς, γιατί απλά δεν είμαι Ελλάδα, εκτός αν υπάρχει ανάλογη στο εξωτερικό. Γιατι δεν ανοιγεις λογαριασμο στη χωρα που εισαι στη τραπεζα που εξυπηρετει και να σου δωσει visa κτλ και να τον διαχειρειζεται το ζευγαρι μονο για αγορες διαδυκτιακα οποτε θα εχετε και ελεγχο... διαφορετικα δες τραπεζες Αμερικη για αποφυγη ελενχων κτλ.. ή μεσα απο εικονικα πορτοφολια οπως viva wallet / leupay....
Zaytsev Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 ...ή μεσα απο εικονικα πορτοφολια οπως viva wallet / leupay....Αυτά δεν είναι για Ελλάδα; Αναφέρομαι στο εξωτερικό. Εδώ οι τράπεζες δεν ανοίγουν εύκολα λογαριασμούς. Το ιδανικό θα ήταν ένας 2ος, με μια χρεωστική και να βάζω μόνο το ποσό που με ενδιαφέρει. Η μεταφορά στην ίδια τράπεζα γίνεται αμέσως, οπότε δεν υπάρχει καθυστέρηση, μπορείς δηλαδή να το κάνεις κι ενώ είσαι στο checkout. Αυτό σε καλύπτει από πλευράς ασφάλειας, αν σου κλέψουν τα στοιχεία. Δεν καλύπτει όμως το θέμα dispute. Εκεί, επειδή το έκανα για τις δύο παραπάνω συναλλαγές, παίρνει πολύ χρόνο και χαρτούρα. Για αυτό είχα το PP περισσότερο, όχι για την ασφάλεια.
theopan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δεν υπάρχει καμία εναλλακτική του Paypal που έστω να το πλησιάζει σε οποιονδήποτε τομέα. Είναι μονόδρομος.
flyer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Τι άλλες εναλλακτικές έχουμε εκτός του Paypal ? Τα έχω πάρει μαζί τους στο κρανίο τελευταία, γιατί σε δύο περιπτώσεις dispute, όπου δεν έλαβα το προϊόν, δε μου έδωσαν πίσω τα χρήματα. Οπότε ψάχνω για άλλη λύση. Με ενδιαφέρει η αξιοπιστία και η ευρεία αποδοχή, γιατί αν το δέχονται 10 καταστήματα, δεν έχει νόημα. Δε με ενδιαφέρουν κάρτες τύπου prepay Πειραιώς, γιατί απλά δεν είμαι Ελλάδα, εκτός αν υπάρχει ανάλογη στο εξωτερικό. Έτσι για την ιστορία, ύστερα από 9 χρόνια άψογης συνεργασίας με ebay-paypal έφαγα φόλα με προϊόν που δεν έλαβα και δεν με αποζημίωσαν... 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Έτσι για την ιστορία, ύστερα από 9 χρόνια άψογης συνεργασίας με ebay-paypal έφαγα φόλα με προϊόν που δεν έλαβα και δεν με αποζημίωσαν... Η μόνη φορά που είχα παρόμοιο πρόβλημα είναι όταν ο πωλητής έδωσε tracking number που έλεγε ότι παραδόθηκε, μετά έτρεχα στα ΕΛΤΑ και επειδή δεν βρήκαμε πουθενά χαρτί με υπογραφή με αποζημίωσαν τα ΕΛΤΑ Δεν μου έχει τύχει ως τώρα άλλη περίπτωση να βγάλω ότι δεν παρέλαβα και να μου αρνηθούν επιστροφή χρημάτων Να ξέρετε ότι εξαίρεση αποτελούν λογισμικά κτλ που θεωρητικά απαγορεύεται η πώληση τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα