Προς το περιεχόμενο

Refund απο Ebay

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Ειχα παραγγειλει μια θηκη για το κινητο αλλα αργησε πολυ να ερθει και ζητησα refund. Αυτο εγινε αλλα μου λεει για paypal transaction, οτι επεστρεψαν στον paypal λογαριασμο μου τα λεφτα. Εντωμεταξυ δεν εχω καν paypal και πληρωσα με χρεωστικη. Που πηγαν τα λεφτα? Αν φτιαξω paypal συνδεδεμενο με την καρτα μου, θα τα βρω μεσα?

Δημοσ.

Τα λεφτά έγιναν refund στην κάρτα. Σε κάποιες μέρες θα δεις την πίστωση στις κινήσεις της κάρτας σου.

Το PayPal πάντα κάνει refund στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο πλήρωσες. Ακόμα και αν δεν έχεις λογαριασμό στο PayPal, πάλι πλήρωσες μέσω PayPal.

Δημοσ.

Ακόμα και αν δεν έχεις λογαριασμό στο PayPal, πάλι πλήρωσες μέσω PayPal.

Δεν εχει λογαριασμό παυπαλ αλλα πλήρωσε με παυπαλ, μαλιστα το μάθαμε και αυτό

Τι ειναι αυτα που λες του ανθρωπου;

Δημοσ.

αχαχαχαχαχα τι λεει αυτος απο πανω ρε  !

Καλησπερα παιδια. Ειχα παραγγειλει μια θηκη για το κινητο αλλα αργησε πολυ να ερθει και ζητησα refund. Αυτο εγινε αλλα μου λεει για paypal transaction, οτι επεστρεψαν στον paypal λογαριασμο μου τα λεφτα. Εντωμεταξυ δεν εχω καν paypal και πληρωσα με χρεωστικη. Που πηγαν τα λεφτα? Αν φτιαξω paypal συνδεδεμενο με την καρτα μου, θα τα βρω μεσα?

οταν πληρωσες εβαλες τον λογαριασμο της χρεωστικης και τα στοιχεια σου σωστα?  να του πεις να σε κανει refund στην credit card σου, αλλα θα εμφανιστουν σε 10 εργασιμες !  

Τα λεφτά έγιναν refund στην κάρτα. Σε κάποιες μέρες θα δεις την πίστωση στις κινήσεις της κάρτας σου.

Το PayPal πάντα κάνει refund στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο πλήρωσες. Ακόμα και αν δεν έχεις λογαριασμό στο PayPal, πάλι πλήρωσες μέσω PayPal.

αφου σου λεει δεν εχει paypal και πληρωσε απευθειας με την καρτα πως πληρωσε με paypal? μην γραφετε μ@@@ς  και παραπληροφορητε τον κοσμο ρε παιδια!

Δημοσ.

αχαχαχαχαχα τι λεει αυτος απο πανω ρε  !

οταν πληρωσες εβαλες τον λογαριασμο της χρεωστικης και τα στοιχεια σου σωστα?  να του πεις να σε κανει refund στην credit card σου, αλλα θα εμφανιστουν σε 10 εργασιμες !  

αφου σου λεει δεν εχει paypal και πληρωσε απευθειας με την καρτα πως πληρωσε με paypal? μην γραφετε μ@@@ς  και παραπληροφορητε τον κοσμο ρε παιδια!

Εχετε υπόψη οτι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να πληρώσετε ΜΕ paypal χωρίς καν να εχετε λογαριασμό στο paypal. Στη σελίδα που πας για ναπληρώσεις ΔΕΝ κανεις login (στο paypal) αλλά πας παρακατω και επιλέγεις να εισαγεις στοιχεία κάρτας, ωστε το paypal να παρει απευθειας τα χρήματα και να τα στειλει στον πωλητη.

@ts

κάνε υπομονη και τα χρήματα θα γυρίσουν απευθειας στην κάρτα σου. 

Δημοσ.

Αα ωραία οπότε απλά περιμένω. Σημερα το πρωί έγινε το refund και μου φάνηκε περίεργο που δεν είδα κινηση μέσω της εφαρμογής της τραπεζας. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Δημοσ.

Αα ωραία οπότε απλά περιμένω. Σημερα το πρωί έγινε το refund και μου φάνηκε περίεργο που δεν είδα κινηση μέσω της εφαρμογής της τραπεζας. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

δεν μας ειπες εκανες αγορα με την καρτα απευθειας η χρησιμοποιησες το site του paypal?

• Moderators
Δημοσ.

Όπως είπαν παραπάνω μπορείς να κάνεις αγορά χωρίς λογαριασμό paypal αλλά να βάλεις το PayPal σαν ενδιάμεσο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όπως είπαν παραπάνω μπορείς να κάνεις αγορά χωρίς λογαριασμό paypal αλλά να βάλεις το PayPal σαν ενδιάμεσο

Ναι αλλα αυτο δεν το λες "εκανες αγορα με paypal" το λες "εκανε αγορα μεσω (του συστηματος) του paypal".

Δημοσ.

Ναι αλλα αυτο δεν το λες "εκανες αγορα με paypal" το λες "εκανε αγορα μεσω (του συστηματος) του paypal".

και ποια η διαφορα με το να εχεις λογαριασμο paypal;

Πάλι μεσω του στσυτηματος paypal κανεις τις αγορες

Δημοσ.

Παιδια αν υπάρχει κανενας που μπορει να βοηθησει γιατι ειμαι λίγο ασχετος και υπάρχουν πολλές σελιδες. Για να κανω refund πρεπει να παω στο resolution center να κανω dispute και να περιμένω? Γιατι το εκανα από το paypal και μου εστειλε ο κινεζος και μου λεει να περιμενω κι αλλο και ότι θα στείλει και δωρο επειδη δεν μου ηρθαν τα πράγματα. Ενω εγω θελω τα λεφτα μου πισω γιατι περασαν δυο μηνες και ακομα να ερθουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...