Alligatoras Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 καλησπέρα σας έχω ένα ποντίκι το οποίο το δούλευα σε windows 7 ultimate μετά από λίγο καιρό έκανα upgrade όλο το pc μέχρι να μαζέψω τοn υπολογιστή το δούλευα σε windows xp pro χωρίς κανένα πρόβλημα όταν μάζεψα πριν 2 εβδομάδες το καινούργιο υπολογιστή το ποντίκι δεν αναγνωρίζετε πλέον το βάζω στη θήρα του υπολογιστή και δεν βγάζει ήχο αλλά το φως από το ποντίκι ανάβει κανονικά έχω κάνει εγκατάσταση όλους τους οδηγούς που χρειαζετε η μητρική μου αλλά τίποτα και στο bios είναι αναμένω το legacy στο σπίτι έχω άλλους δύο υπολογιστές αλλά και εκεί το ίδιο κάνει μόνο φως ανάβει καμία ιδέα ?
chralexo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Εφόσον δεν δουλεύει και σε άλλους υπολογιστές, μήπως τα έπαιξε; ΥΓ. μπαταρίες άλλαξες;
@topos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Εαν τσεκαρες την μπαταρια-> Μήπως μπερδεύτηκε ο δέκτης του με κανένα αλλο(προφανώς εάν έχεις και άλλα ποντίκια μέσα στο σπίτι..)?
Alligatoras Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Εαν τσεκαρες την μπαταρια-> Μήπως μπερδεύτηκε ο δέκτης του με κανένα αλλο(προφανώς εάν έχεις και άλλα ποντίκια μέσα στο σπίτι..)? ενσυρματο ειναι αλλα αυτο που λες μπορει κιολα πως μπορω να δω αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα