technology_guy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Εχω μπει σε αυτο το διλλημα. Απο τη μια σκεφτομαι πως το μικρο το 7αρι ειναι πιο καινουριο κι εχει καλυτερες ταχυτητες κι απο την αλλη το 6s plus εχει μεγαλυτερη μπαταρια και οθονη, κατι που ειναι εξαιρετικα σημαντικο. Η τιμη τους εχει περιπου 50 ευρω διαφορα και δεν ξερω τι να επιλεξω. Δωστε μου τα φωτα σας παρακαλω.
kriosgr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Θα σου πω 2 χρήστες μεγάλων κινητών. 1) Εγώ (7 plus). Το έχω από τον Οκτώβριο αλλά ακόμα δεν μπόρεσα να συνηθίσω το μέγεθος. Ερχόμενος από το 5 από την αρχή μου φάνηκε τεράστιο. Δύσκολα βρίσκω μπουφάν ή ρούχα με τόσο μεγάλες τσέπες για να χωρέσει. Μέσα στο σπίτι αν δεν το χρησιμοποιώ θα το αφήσω πάνω στο τραπέζι ενώ το 5 το είχα μόνιμα σε κάποια τσέπη. Αν με ρωτήσεις γιατί δεν το ανταλλάζω με ένα απλό 7άρι ίδιων GB η απάντησή μου είναι ότι έχω ξετρελαθεί με το zoom της κάμερας, δεν χρειάζομαι πια κανένα tablet, είναι ότι καλύτερο σε stats υπάρχει σήμερα σε τηλέφωνο με IOS λειτουργικό. 2) Μια φίλη μου (6s plus). Το χειρίζεται με καταπληκτική μαεστρία και γρήγορα. Βγάζει καθημερινά selfies και videos ακόμα και με stick, τα επεξεργάζεται αμέσως και τα αναρτά σε social media και τέτοια. Ξέρει να πληκτρολογεί πολύ γρήγορα όχι μόνο text αλλά και emotions και ένα σωρό άλλα κουραφέξαλα μαζί χωρίς να κουράζεται και αλλάζει τα μενού και τις επιλογές των Apps τόσο γρήγορα λες και είναι παπατζής. Έχω να την δω από κοντά κάνα τρίμηνο και σίγουρα όταν την ξαναδώ θα έχει το 7 plus.
slk200gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Εχω μπει σε αυτο το διλλημα. Απο τη μια σκεφτομαι πως το μικρο το 7αρι ειναι πιο καινουριο κι εχει καλυτερες ταχυτητες κι απο την αλλη το 6s plus εχει μεγαλυτερη μπαταρια και οθονη, κατι που ειναι εξαιρετικα σημαντικο. Η τιμη τους εχει περιπου 50 ευρω διαφορα και δεν ξερω τι να επιλεξω. Δωστε μου τα φωτα σας παρακαλω. αν αντεχεις το μεγεθος παρε το 6 αν παλι οχι το 7,παντως καλοκαιρι χωρισ τσαντακι το plus δεν παιζει ,σκετη ταλαιπωρεια και αγχος 1
basilis5 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Τα εχεις πιασει απο κοντα; ειναι πραγματικα μεγαλο το πλας. Τωρα αναμεσα στα 2 που περιγραφεις το οφελος του 6s οπως ειπες ειναι μπαταρια οθονη (αναλυση μονο) Ενω το 7 ειναι πιο future proof, αδιαβροχο με καλυτερη καμερα, χρωματα οθονης επεξεργαστες κλπ. Αρα πρεπει εν ολιγοις κατ εμε να αποφασισεις αν θες λιγο καλυτερη μπαταρια κ μεθαλη οθονη, η να κρατησει το κινητο σου ενα χρονο παραπανω (με την εννοια του να παρει ενα ios παραπανω, να μην σερνεται σε 1 χρονο κοκ). Προσωπικα θα πηγαινα σε 7.
kalogero Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Άν και είναι καθαρά υποκειμενικό το ερώτημα ... γιατί σε άλλους το μέγεθος μετράει και άλλοι το θέλουν μικρό ... Εγώ θα σου πω ότι μετά από χρόνια άλλαξα και πήρα plus και δεν ξαναγυρναω σε μικρές ίντσες (4,7) Όποτε από μένα 6s plus
technology_guy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Έρχομαι από κινητό με οθόνη 5.5 ιντσών οπότε το μέγεθος το έχω συνηθίσει. Απλά δεν γνωρίζω αν αξίζει να υποβαθμιστώ σε μέγεθος οθόνης και μπαταρίας για να έχω έναν λίγο πιο γρήγορο επεξεργαστή και αδιαβροχοποίηση.
Fulgore Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Γνωμη μου να πας στο iphone 7 plus.Ειτε περιμενε να πεσει η τιμη του λιγο(αν πεσει),ειτε δες απο αγγελιες,ειτε δεν ξερω και εγω τι. Οχι μονο η μεγαλη οθονη ειναι must, αλλα εχεις και ολα τα οφελη της σειρας 7 και συγκεκριμενα στο iphone 7 η μεγαλυτερη μπαταρια+3gb ram καταλαβαινεις για τι βαθος χρονου μιλαμε απο πλευρας αντοχης στον χρονο. Η δε καμερα μπορει να μην κανει παπαδες αλλα το 2x zoom που εχει ειναι παρα πολυ ωραιο. Με λιγα λογια απο Iphone 6s plus στο 7 plus κερδιζεις. 1gb ram καλυτερο 4πυρηνο επεξεργαστη στερεο ηχεια(επιτελους καλος ηχος σε iphone) λιγο πιο φωτεινη οθονη κλασσικα καλυτερη overall καμερα μεγαλυτερη μπαταρια/αυτονομια αδιαβροχοποιηση νεο home button το μονο που κερδιζεις απο το Iphone 6s plus ειναι την εισοδο ακουστικων χωρις ανταπτορα και οτι ειναι πιο φθηνοτερο.
technology_guy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Γνωμη μου να πας στο iphone 7 plus.Ειτε περιμενε να πεσει η τιμη του λιγο(αν πεσει),ειτε δες απο αγγελιες,ειτε δεν ξερω και εγω τι. Οχι μονο η μεγαλη οθονη ειναι must, αλλα εχεις και ολα τα οφελη της σειρας 7 και συγκεκριμενα στο iphone 7 η μεγαλυτερη μπαταρια+3gb ram καταλαβαινεις για τι βαθος χρονου μιλαμε απο πλευρας αντοχης στον χρονο. Η δε καμερα μπορει να μην κανει παπαδες αλλα το 2x zoom που εχει ειναι παρα πολυ ωραιο. Με λιγα λογια απο Iphone 6s plus στο 7 plus κερδιζεις. 1gb ram καλυτερο 4πυρηνο επεξεργαστη στερεο ηχεια(επιτελους καλος ηχος σε iphone) λιγο πιο φωτεινη οθονη κλασσικα καλυτερη overall καμερα μεγαλυτερη μπαταρια/αυτονομια αδιαβροχοποιηση νεο home button το μονο που κερδιζεις απο το Iphone 6s plus ειναι την εισοδο ακουστικων χωρις ανταπτορα και οτι ειναι πιο φθηνοτερο. Σωστή σκέψη και νομίζω πως αυτό θα κάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα