Sacraficius Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Έχω windows 10 και σημερα εκανα update το προγραμμα του avast free.Αφου εκανε επανακινηση μου εβγαλε σφαλμα και δεν μπορουσα να ανοιξω οποιαδηποτε εφαρμογη.Αναγκαστηκα να κανω unistall του avast σε safe mode(αλλιως δεν μπορουσα).Νόμιζα οτι ειναι θεμα του avast και εγκατεστησα το avg free και ειχα τα ιδια με το avast.Υπαρχει λυση?Φταινε τα windows? Να σημειωσω οτι εχω εγκατεστημενο το firewall της comodo
rfc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Και γιατι δε βαζεις και το ολο το πακετο του comodo που γαμαει? Για δοκιμασε.... \ Βεβαια υπαρχει και η περιπτωση το avast στην αρχη να σου εχει κλειδωσει κατι που κανεις δε ξερει.
Sacraficius Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Εβαλα τελικα το panda free και λειτουργει κανονικα.Ειναι καλο antivirus?Σε συγκριση με το avast ποιο ειναι καλυτερο?
jimdem582 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Το ίδιο θέμα είχα κι εγώ. Μετά την αναβάθμιση έβγαζε μπλε οθόνη και έκανε συνέχεια επανεκκίνηση. Το έβγαλα και σταμάτησε. Αναμένουμε update
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα