lionheart75 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Και γιατι δεν το κάνεις εσύ όλο αυτό και απλά να δώσεις δώρο το serial να τελειώνεις; 2
darko1761 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Το πήρα και γω για να το βάλω στις αγγελίες κάνα 20ευρω! ..... Πέρα από την πλάκα, μιας και δεν έχω xbox και απλά το πήρα για να το χαρίσω σε κάποιον που δεν θα προλάβει την προσφορά και δεν θα έχει την οικονομική άνεση να το πάρει, μου ήρθε σε mail η απόδειξη τoυ paypal και έχει ένα λινκ που με βγάζει κάπου και ζητάει το κινητό μου για την αποστολή του κωδικού! Για να το δώσω σε κάποιον φαντάζομαι αρκεί να μου δώσει το κινητό του, να το βάλω εκεί στο πεδίο και να του έρθει άμεσα έτσι??? (Λήγει κάποια στιγμή αυτό? Εννοώ μπορώ να το δώσω και μετά από κάποιες μέρες/μήνα ή έχει κάποιο χρονικό όριο η διαδικασία?) ειχα μιλησει με εναν εδω μεσα πριν 2-3 μερες και μου ειπε οτι το ειχε δωσει.Και σημερα μου εστειλε και μου λεει "βρηκα ενα ακομα κωδικο.μου τον εδωσε ενας φιλος που ειχε ξεχασει οτι τον ειχε.6 ευρω" μου λεει. Στο τσακ δεν εκανα αρνητικη αξιολογηση 1
dfokas21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Και γιατι δεν το κάνεις εσύ όλο αυτό και απλά να δώσεις δώρο το serial να τελειώνεις; Αυτο ακριβως ! Παιρνεις τον κωδικο , δεν τον ενεργοποιεις και τον δινεις . 2
hasiotis_john Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Βρε σεις .... δίκιο έχετε, θα μπορούσα να το κάνω αυτό! Αλλά ψιλοφοβάμαι να βάλω το κινητό μου μπας και με φλομώσουν στα διαφημιστικά μετά.Θα προτιμήσω να μου δώσει το κινητό αυτός που θα το πάρει ... 1
vste Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Παντως στο cdkeys επαιζε στα 2.59 ευρω εδω και αιωνες. Το ειχα αγορασει πριν κανα 6μηνο για xone. Γενικα εχει καποιες πολυ καλες τιμες για την κονσολα.
lionheart75 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Βρε σεις .... δίκιο έχετε, θα μπορούσα να το κάνω αυτό! Αλλά ψιλοφοβάμαι να βάλω το κινητό μου μπας και με φλομώσουν στα διαφημιστικά μετά. Θα προτιμήσω να μου δώσει το κινητό αυτός που θα το πάρει ... Δεν έχεις άδικο αλλά γιαυτό υπάρχει πάντα καβάτζα 2η sim με δώρο χρόνο ομιλίας.... 1
afinis2004 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ πήρα ένα Halo master chief collection στα 9,30(δεν ξέρω αν είναι προσφορά/μάλλον είναι) και αφού εκ των υστέρων είδα οτι θέλει κινητό πήγα και ενεργοποίησα μια cosmoκάρτα που κάποιος κάποτε θα μου είχε δώσει στο δρόμο για να κάνω τη δουλειά! Θα γίνει επίσημα το προσφοροκινητό μου 1
lionheart75 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ πήρα ένα Halo master chief collection στα 9,30(δεν ξέρω αν είναι προσφορά/μάλλον είναι) και αφού εκ των υστέρων είδα οτι θέλει κινητό πήγα και ενεργοποίησα μια cosmoκάρτα που κάποιος κάποτε θα μου είχε δώσει στο δρόμο για να κάνω τη δουλειά! Θα γίνει επίσημα το προσφοροκινητό μου Μια απο τα ίδια και εδώ. 1
saxos55 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δε στέλνουν κάτι άλλο στο κινητό, το έχουν για verification. Εμένα ένα μήνυμα ήρθε στην πρώτη αγορά κι από τότε τίποτα άλλο. Για όποιον θέλει να χαρίσει παιχνίδια σε άλλο μέλος υπάρχει thread πάντως: http://www.insomnia.gr/topic/562822-παιχνίδια-που-χαρίζονται-από-μέλη-του-insomnia-giveaways 1
dfokas21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Το μονο που στελνουν μετα ειναι για αξιολογηση της αγορας σου . (απο την Trustpilot συγκεκριμενα).
splinterace Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Το κατάστημα αυτό είναι το μόνο που στέλνει serial το οποίο εισάγεις στο λογαριασμό σου και με αυτό τον τρόπο κάνεις redeem το παιχνίδι που αγόρασες? Γιατί από ότι κατάλαβα, όλα τα άλλα καταστήματα σου δίνουν κωδικό και username για κάποιον λογαριασμό δικό τους το οποίο θα πρέπει να κάνεις home ώστε να μπορείς να παίξεις το παιχνίδι και στο δικό σου gamer tag. Ή μήπως κάτι δεν έχω καταλάβει? Ακόμα πάντως δεν έχω προβεί σε αγορά από παρόμοια καταστήματα και για αυτό θα ήθελα να μου ξεκαθαρισετε λίγο το τι παίζει. (Σορρυ για το off-topic, η προσφορά τούμπανο πάντως! )
evoracing Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Activate σε Windows 10 ξέρει κανείς πως κάνουμε?
dfokas21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Το κατάστημα αυτό είναι το μόνο που στέλνει serial το οποίο εισάγεις στο λογαριασμό σου και με αυτό τον τρόπο κάνεις redeem το παιχνίδι που αγόρασες? Γιατί από ότι κατάλαβα, όλα τα άλλα καταστήματα σου δίνουν κωδικό και username για κάποιον λογαριασμό δικό τους το οποίο θα πρέπει να κάνεις home ώστε να μπορείς να παίξεις το παιχνίδι και στο δικό σου gamer tag. Ή μήπως κάτι δεν έχω καταλάβει? Ακόμα πάντως δεν έχω προβεί σε αγορά από παρόμοια καταστήματα και για αυτό θα ήθελα να μου ξεκαθαρισετε λίγο το τι παίζει. (Σορρυ για το off-topic, η προσφορά τούμπανο πάντως! Μερικα ειναι με serial ,μερικα ειναι με account, μερικα ειναι και με τους δυο τροπους. Στο λεει απο πριν πως θα στο δωσει και διαλεγεις . Πχ στο g2a ειναι με serials .Αμα λεει xbox account ειναι αυτο που λες: σου δινει user/password με ενα account που εχει μονο το παιχνιδι που αγορασες,το κατεβαζεις και αυτο ηταν. Οταν λεει serial τοτε σου στελνει με καποιο τροπο το serial που το κανεις redeem και αυτο ηταν Βασικα εγω μονο με serial αγοραζω , με account ειναι μανουρα λιγο και βαριεμαι ,χαχα
Bigi444444 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Activate σε Windows 10 ξέρει κανείς πως κάνουμε? Δε νομίζω ότι κάνεις.Δεν είναι play anywhere ή πώς το λένε τελος πάντων. Εξάλλου και στην "πλατφόρμα" αμα δεις λέει μόνο xone.Κρίμα γιατί κι εγώ το θέλω για pc.
evoracing Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δε νομίζω ότι κάνεις.Δεν είναι play anywhere ή πώς το λένε τελος πάντων. Εξάλλου και στην "πλατφόρμα" αμα δεις λέει μόνο xone.Κρίμα γιατί κι εγώ το θέλω για pc. Στα 10 δεν υποτίθεται πως μπορείς να παίξεις τα παιχνίδια του one?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα