kwstas arvanitidhs Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 καλησπέρα θα έλεγε κανάλι στο youtube με τέτοιου είδους βίντεο ? τι λέτε το βρίσκετε ενδιαφέρον ? https://www.youtube.com/watch?v=ZCL3XOqlFRA&list=UU_9Wxwm9cD0lMHtljo8QgHQ
JohnTehGreek Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Γενικά μου αρέσουν πολύ τα Top 10 Video. Αλλά πραγματικά δεν μπορώ ούτε λιγο τα Ελληνικά Top 10 κανάλια όπως αυτό που έδωσες για παράδειγμα. Τα θεωρώ πολύ πιο χαμηλής ποιότητας από τα ξένα (λογικό θα μου πεις) και πολλές φορές απλά παίρνουν έτοιμες τις ιδέες και απλά βάζουν τον ήχο. 1
kwstas arvanitidhs Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Εντάξει εδώ το budget είναι πολύ χαμηλό αλλά τι έχει που δεν σου αρέσει εμένα μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον και δεν εχω ξανά ακούσει κανέναν απο αυτούς τους serial killer δηλαδή αν ξεκηνούσα κατι τέτοιο λές να μην έπιανε τόπο?
zio10 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Όταν μπαίνω youtube να δω κάτι άλλο σχεδόν πάντα θα δω και κάποια βιντεάκια με διάφορα top. Τα περισσότερα βλέπω ότι έχουν και πολλά views (εκατομμύρια) οπότε πιστεύω ότι είναι κάτι που ενδιαφέρει τον κόσμο. 1
tritonas00 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 καλησπέρα θα έλεγε κανάλι στο youtube με τέτοιου είδους βίντεο ? τι λέτε το βρίσκετε ενδιαφέρον ? ελληνικο οχι, καθολου. 2
kwstas arvanitidhs Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Όταν μπαίνω youtube να δω κάτι άλλο σχεδόν πάντα θα δω και κάποια βιντεάκια με διάφορα top. Τα περισσότερα βλέπω ότι έχουν και πολλά views (εκατομμύρια) οπότε πιστεύω ότι είναι κάτι που ενδιαφέρει τον κόσμο. σε ευχαριστώ πολυ για το σχόλιο σου ελληνικο οχι, καθολου. σε ευχαριστώ πολύ γιατί οχι όμως ελληνικό ? 1
visualizer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μην μπεις στον κοπο να ασχοληθεις με ελληνικα βιντεο , πενταροδεκαρες θα βγαλεις .. φτιαξε κατι στα αγγλικα . 1
kwstas arvanitidhs Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μην μπεις στον κοπο να ασχοληθεις με ελληνικα βιντεο , πενταροδεκαρες θα βγαλεις .. φτιαξε κατι στα αγγλικα . καλησπέρα φίλε μου απλά θα ήθελα να δημιουργήσω ενα Ελληνικό community ποιο πολύ δεν με εδιαφέρουν τόσο τα χρήματα απλά θα ήθελα να μάθω αν θα πιάσει σαν ιδέα σε ευχαριστώ για την απάντηση
isay Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Φτιάχνε στα αγγλικά και οτι βλεπεις οτι εχει αυξημένηκίνηση, κάνε και στα ελληνικά 2
NT1G Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 καλησπέρα φίλε μου απλά θα ήθελα να δημιουργήσω ενα Ελληνικό community ποιο πολύ δεν με εδιαφέρουν τόσο τα χρήματα απλά θα ήθελα να μάθω αν θα πιάσει σαν ιδέα σε ευχαριστώ για την απάντηση Community σε τι, σε άτομα που φτιάχνουν top 10 βιντεάκια;
visualizer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μπορεις να φτιαξεις 2 καναλια με το ιδιο περιεχομενο , το ενα στα αγγλικα το αλλο στα ελληνικα .Προφανως θα θες παραπανω χρονο αλλα ετσι θα καταλαβεις με τι αξιζει να ασχοληθεις περισσοτερο. 1
kwstas arvanitidhs Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Φτιάχνε στα αγγλικά και οτι βλεπεις οτι εχει αυξημένηκίνηση, κάνε και στα ελληνικά σε ευχαριστώ πολύ Community σε τι, σε άτομα που φτιάχνουν top 10 βιντεάκια; σε άτομα που τους εδιαφέρουν τέτιου είδους βίντεο γιατι μέσα απο αυτά κακά τα ψέματα μαθαίνεις και 2-3 πράματα Μπορεις να φτιαξεις 2 καναλια με το ιδιο περιεχομενο , το ενα στα αγγλικα το αλλο στα ελληνικα .Προφανως θα θες παραπανω χρονο αλλα ετσι θα καταλαβεις με τι αξιζει να ασχοληθεις περισσοτερο. ναι καλη ιδέα και αυτή αλλα μετά θα φύγει απτο χομπύ γιατι θα πρέπει να ετοιμάσω το κείμενο να βρώ πληροφορίες και edit θα πέσουν πολλά... Αλλα ρε παιδιά γιατί είστε τόσο αρνητικοί για Ελληνικό κανάλι εγώ πολλές φορές κάθομε χαζέυω πχ οταν τρώω βάζω κανένα με τρομακτικές ιστοριες,μυθοπλασίες,serial killer Και τα λοιπά
zio10 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ δεν είμαι αρνητικός, κάτι προσεγμένο θα έπιανε πιστεύω. Είναι και αρκετοί που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν βίντεο στα αγγλικά. 1
kwstas arvanitidhs Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ δεν είμαι αρνητικός, κάτι προσεγμένο θα έπιανε πιστεύω. Είναι και αρκετοί που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν βίντεο στα αγγλικά. Ναι αυτό ακριβώς πολύ δεν γνωρίζουν αγγλικά ειδικά οι μεγάλες ηλικίες 1
isay Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ δεν είμαι αρνητικός, κάτι προσεγμένο θα έπιανε πιστεύω. Είναι και αρκετοί που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν βίντεο στα αγγλικά. Σωστός ο zio Να προσθέσω όμως οτι δυστυχως υπάρχουν και πολλά ελληνικά βιντεο που δεν μπορεις (γενικά) να παρακολουθήσεις. Κακός ήχος, αργά, κακή εικόνα, καραχύμα και στη μεση κάποιος που νομίζει οτι επειδή το ανεβασε στο yt θα τον δει όλως ο πλανήτης 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα