Slogan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 καλησπερα παιδια εχω ενα θεμα με το νυχι μου του ποδιου του μεγαλου δακτυλου το εχω βγαλει 2 φορες. Πραγμα κουραστικο και επωδυνο η θα εβγαινε λαθος η θα πηγαινε πρως το δερμα υπαρχει καποιος που το εχει βγαλει ? και εκανε την σωστη θεραπεια μετα και του βγηκε κανονικα? γιατι δεν με ειχαν ενημερωσει την πρωτη φορα που το εβγαλα τι επρεπε να κανω μετα που αρχιζει και βγαινει και τωρα που το ξανα εβγαλα και βγαινει κανονικα μου ειχε πει ενα ατομο οτι το βαζουν κατι και βγαινει σωστα και με αυτο το ατομο δεν πολυ μιλαμε .....αρα αμα ξερει καποιος που ειχε το θεμα και μετα του πηγαν ολα καλα του βγηκε κανονικα το νυχι χωρις να χτυπαει δερμα η να μπαινει να μου πει γιατρο κτλπ που πηγε αθηνα πειραια ευχαριστωωω πολυ
Apsinthos07 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Ο πρόεδρος του Εδεσσαϊκού είσαι ? Χαχαχαχα Θωμάς Μάτσιος spotted !
madeinchina Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μου ειχε βγει και εμενα στο μεγαλο δαχτυλο.Αρχικα μαυρισε ολοκληρο και μετα επεσε αλλα δεν εκανα κατι συγκεκριμενο απλα το ειχα παντα δεμενο και προσεχα μη το χτυπησω παλι,σε γιατρο δεν πηγα ποτε και ουτε χρειαζοταν στη δικη μου περιπτωση.Τωρα ειναι μια χαρα σαν να μην ειχε συμβει τιποτα.
Slogan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 το αστειο που ειναι με αυτο που εγγραψα? το οτι δεν τα γραφω καλα κτλπ? και ειναι ολο αυτο αστειο τι να πω πραγματικα ............
g_alkis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Ο πρόεδρος του Εδεσσαϊκού είσαι ? Έκλαψα 1
Zein Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Αν δε κανεις λειζερ ή οξυ (αουτς) στη ριζα του τοτε θα εχεις παντα προβλημα την επομενη χρονια...
hdonoblepsias Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Ο πρόεδρος του Εδεσσαϊκού είσαι ? ΧΑΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
4saken Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Και μενα μου χε βγει, βασικα το πειραζα μονος μου μεχρι που μεινε το μισο οποτε λεως ας βγαλω και το υπολοιπο (ελεος).Σε λιγες μερες ειχε σκληρυνει το δερμα και ολα καλα...
DrLo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 καλησπερα παιδια εχω ενα θεμα με το νυχι μου του ποδιου του μεγαλου δακτυλου το εχω βγαλει 2 φορες. Πραγμα κουραστικο και επωδυνο η θα εβγαινε λαθος η θα πηγαινε πρως το δερμα υπαρχει καποιος που το εχει βγαλει ? και εκανε την σωστη θεραπεια μετα και του βγηκε κανονικα? γιατι δεν με ειχαν ενημερωσει την πρωτη φορα που το εβγαλα τι επρεπε να κανω μετα που αρχιζει και βγαινει και τωρα που το ξανα εβγαλα και βγαινει κανονικα μου ειχε πει ενα ατομο οτι το βαζουν κατι και βγαινει σωστα και με αυτο το ατομο δεν πολυ μιλαμε .....αρα αμα ξερει καποιος που ειχε το θεμα και μετα του πηγαν ολα καλα του βγηκε κανονικα το νυχι χωρις να χτυπαει δερμα η να μπαινει να μου πει γιατρο κτλπ που πηγε αθηνα πειραια ευχαριστωωω πολυ Ναι. Έχω κάνει ακριβώς το ίδιο Το είχα βγάλει 2 φορές Όταν πήγαινε να ξαναγίνει το ίδιο πολύ καιρό μετά για 3η φορά καθώς ξαναέβγαινε, έτυχε να πάω στο Κ.Υ ενός κοντινού "μεγαλο-χωριού" που αντί να μου το ξαναβγάλει - μου έδωσε ενα διάλυμα από κάτι να βάζω (ούτε που θυμάμαι τι ήταν, δεν ήταν τυποποιημένο προιόν, η φαρμακοποιός το είχε φιτάξει σε Θ.Β-φαρμακοποιός φάση. - μου είπε να βάζω λίγο μπαμπάκι μεταξύ νυχιού εκεί που πήγαινε να ξαναμπει - μου έγραψε να πέρνω Amoxil για κάποιο καιρό και μετά από λίγο έστρωσε
notist Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί και του προέδρου του Εδεσσαικού του έφυγε το νύχι?Είχε το ίδιο πρόβλημα με τον ts?
stelios18120 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Ρε πάτε καλά; Βγάζετε από μόνοι τα νύχια σας; Γκεστάπο και έτσι αλλά στον εαυτό σας Άνετα έπεφτα λυποθυμος αν έχανα νυχι 1
vairass Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 καλησπερα παιδια εχω ενα θεμα με το νυχι μου του ποδιου του μεγαλου δακτυλου το εχω βγαλει 2 φορες. Πραγμα κουραστικο και επωδυνο η θα εβγαινε λαθος η θα πηγαινε πρως το δερμα υπαρχει καποιος που το εχει βγαλει ? και εκανε την σωστη θεραπεια μετα και του βγηκε κανονικα? γιατι δεν με ειχαν ενημερωσει την πρωτη φορα που το εβγαλα τι επρεπε να κανω μετα που αρχιζει και βγαινει και τωρα που το ξανα εβγαλα και βγαινει κανονικα μου ειχε πει ενα ατομο οτι το βαζουν κατι και βγαινει σωστα και με αυτο το ατομο δεν πολυ μιλαμε .....αρα αμα ξερει καποιος που ειχε το θεμα και μετα του πηγαν ολα καλα του βγηκε κανονικα το νυχι χωρις να χτυπαει δερμα η να μπαινει να μου πει γιατρο κτλπ που πηγε αθηνα πειραια ευχαριστωωω πολυ Είχα το ίδιο πρόβλημα το καλοκαίρι μέσα στη ζέστη, είχε μπει λίγο μέσα το πρόλαβα. Λοιπόν πήγα σε νυχου ποδολογο, έκανα κάποιες θεραπείες και τελικά είναι οκ... Αν έχει μπει βαθιά μέσα να πας σε χειρουργό και μόνο. Περαστικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα