Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω ενα θεμα με το νυχι μου του ποδιου του μεγαλου δακτυλου το εχω βγαλει 2 φορες. Πραγμα κουραστικο και επωδυνο  η θα εβγαινε λαθος η θα πηγαινε πρως το δερμα υπαρχει καποιος που το εχει βγαλει ? και  εκανε την σωστη θεραπεια μετα και του βγηκε κανονικα? γιατι δεν με ειχαν ενημερωσει την πρωτη φορα που το εβγαλα τι επρεπε να κανω μετα που αρχιζει και βγαινει  και τωρα που το ξανα εβγαλα και βγαινει κανονικα μου ειχε πει ενα ατομο οτι το βαζουν κατι και βγαινει σωστα και με αυτο το ατομο δεν πολυ μιλαμε .....αρα αμα ξερει καποιος που ειχε το θεμα και μετα του πηγαν ολα καλα του βγηκε κανονικα το νυχι χωρις να χτυπαει δερμα η να μπαινει να μου πει γιατρο κτλπ που πηγε αθηνα πειραια ευχαριστωωω πολυ :)

Δημοσ.

Μου ειχε βγει και εμενα στο μεγαλο δαχτυλο.Αρχικα μαυρισε ολοκληρο και μετα επεσε αλλα δεν εκανα κατι συγκεκριμενο απλα το ειχα παντα δεμενο και προσεχα μη το χτυπησω παλι,σε γιατρο δεν πηγα ποτε και ουτε χρειαζοταν στη δικη μου περιπτωση.Τωρα ειναι μια χαρα σαν να μην ειχε συμβει τιποτα.

Δημοσ.

το αστειο που ειναι με αυτο που εγγραψα? το οτι δεν τα γραφω καλα κτλπ? και ειναι ολο αυτο αστειο τι να πω πραγματικα ............

Δημοσ.

Και μενα μου χε βγει, βασικα το πειραζα μονος μου μεχρι που μεινε το μισο οποτε λεως ας βγαλω και το υπολοιπο (ελεος).Σε λιγες μερες ειχε σκληρυνει το δερμα και ολα καλα...

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω ενα θεμα με το νυχι μου του ποδιου του μεγαλου δακτυλου το εχω βγαλει 2 φορες. Πραγμα κουραστικο και επωδυνο  η θα εβγαινε λαθος η θα πηγαινε πρως το δερμα υπαρχει καποιος που το εχει βγαλει ? και  εκανε την σωστη θεραπεια μετα και του βγηκε κανονικα? γιατι δεν με ειχαν ενημερωσει την πρωτη φορα που το εβγαλα τι επρεπε να κανω μετα που αρχιζει και βγαινει  και τωρα που το ξανα εβγαλα και βγαινει κανονικα μου ειχε πει ενα ατομο οτι το βαζουν κατι και βγαινει σωστα και με αυτο το ατομο δεν πολυ μιλαμε .....αρα αμα ξερει καποιος που ειχε το θεμα και μετα του πηγαν ολα καλα του βγηκε κανονικα το νυχι χωρις να χτυπαει δερμα η να μπαινει να μου πει γιατρο κτλπ που πηγε αθηνα πειραια ευχαριστωωω πολυ :)

Ναι.

Έχω κάνει ακριβώς το ίδιο

Το είχα βγάλει 2 φορές

Όταν πήγαινε να ξαναγίνει το ίδιο πολύ καιρό μετά για 3η φορά καθώς ξαναέβγαινε, έτυχε να πάω στο Κ.Υ ενός κοντινού "μεγαλο-χωριού" που αντί να μου το ξαναβγάλει

- μου έδωσε ενα διάλυμα από κάτι να βάζω (ούτε που θυμάμαι τι ήταν, δεν ήταν τυποποιημένο προιόν, η φαρμακοποιός το είχε φιτάξει σε Θ.Β-φαρμακοποιός φάση.

- μου είπε να βάζω λίγο μπαμπάκι μεταξύ νυχιού εκεί που πήγαινε να ξαναμπει

- μου έγραψε να πέρνω Amoxil για κάποιο καιρό

και μετά από λίγο έστρωσε

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω ενα θεμα με το νυχι μου του ποδιου του μεγαλου δακτυλου το εχω βγαλει 2 φορες. Πραγμα κουραστικο και επωδυνο η θα εβγαινε λαθος η θα πηγαινε πρως το δερμα υπαρχει καποιος που το εχει βγαλει ? και εκανε την σωστη θεραπεια μετα και του βγηκε κανονικα? γιατι δεν με ειχαν ενημερωσει την πρωτη φορα που το εβγαλα τι επρεπε να κανω μετα που αρχιζει και βγαινει και τωρα που το ξανα εβγαλα και βγαινει κανονικα μου ειχε πει ενα ατομο οτι το βαζουν κατι και βγαινει σωστα και με αυτο το ατομο δεν πολυ μιλαμε .....αρα αμα ξερει καποιος που ειχε το θεμα και μετα του πηγαν ολα καλα του βγηκε κανονικα το νυχι χωρις να χτυπαει δερμα η να μπαινει να μου πει γιατρο κτλπ που πηγε αθηνα πειραια ευχαριστωωω πολυ :)

Είχα το ίδιο πρόβλημα το καλοκαίρι μέσα στη ζέστη, είχε μπει λίγο μέσα το πρόλαβα.

Λοιπόν πήγα σε νυχου ποδολογο, έκανα κάποιες θεραπείες και τελικά είναι οκ...

Αν έχει μπει βαθιά μέσα να πας σε χειρουργό και μόνο. Περαστικά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...