BravenGr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους μετά από μια απίστευτη ταλαιπωρία με βλάβες κτλ,σήμερα άλλαξα και ρουτερ.το καφάο πλέον έχει βλάβη και από τα 18 που κλειδωνα έπεσα στα 13.σας παραθέτω μια φωτογραφία για ότι καλύτερο μπορεί να βγει από την βοήθεια σας.
NikosKallithea Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Η γραμμη σου ειναι για κλαματα !!!
BravenGr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Ωχ,για πες ρε Νίκο τι παίζει?μην μου βάζεις φωτιές
NikosKallithea Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Ωχ,για πες ρε Νίκο τι παίζει?μην μου βάζεις φωτιές Σου ειπα, τι άλλο να πω; τσεκαρε τα συστήματα σου πριν φυγουν
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους μετά από μια απίστευτη ταλαιπωρία με βλάβες κτλ,σήμερα άλλαξα και ρουτερ.το καφάο πλέον έχει βλάβη και από τα 18 που κλειδωνα έπεσα στα 13.σας παραθέτω μια φωτογραφία για ότι καλύτερο μπορεί να βγει από την βοήθεια σας. α.μιλα με forthnet.αν εισαι σε alcatel dslam ζητας free no rfi για να κερδισεις σε ταχυτητα.αν δεν εισαι τοτε παραμενεις οπως εισαι οποτε αυτο σημαινει οπως ειπες οτι το προβλημα ερχεται καπου απεξω.αν πιανουν τα χερια σου να κανεις δοκιμη στον δικο σου κατανεμητη καντο γιανα δεις οτι δεν ειναι κατι σε σενα.αν εχει γινει αυτο τοτε μπορει να χρειαστει να δωθει βλαβη στον οτε απο την Forthnet.οτι βεβαια ο παροχος θα το δωσει βλαβη δεν σημαινει οτι και ο ο οτε θα το θεωρησει βλαβη γιατι τον οτε δεν τον νοιαζει τοσο ο συγχρονισμος οσο η γραμμη να ειναι εντος οριων στις μετρησεις για εξωτερικες φορτισεις και τετοια.ναι για το attenuation που εχεις θα μπορουσες να παιζεις καλυτερα απο οτι εισαι τωρα το οποιο το ξερεις ηδη αφου επαιζες αρκετα παραπανω.
BravenGr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Τα πράγματα είναι όπως τα είπες,το δώσαμε βλάβη στον ΟΤΕ ήρθε με άλλαξε πόρτες και τέλος μου λέει είσαι εντός ορίων. Από καλώδια και κατανεμητη είμαι οκ τα τσεκαραμε όλα. Τώρα λοιπόν από ρυθμίσεις μέσα από το ρουτερ θα μπορούσα να κάνω τίποτε για να διορθωθεί η κατάσταση? Κάπου διάβασα ότι μπορώ μέσω telnet να αλλάξω snr θα βοηθούσε λες?
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 εισαι ηδη στο 6 Margin .μπορεις βεβαια να το ριξεις πιο χαμηλα πχ 3-4 να δεις πως θα παιζει.δεν ξερω αν το tp link το κανει βεβαια.παλι ομως δεν θα φτασεις την προηγουμενη ταχυτητα και αν την φτασεις θα ειναι με κανα οριακο Margin 3 δηλαδη.πριν αμα εβαζες 3 margin θα πηγαινες 20 +
BravenGr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Σε αυτή την κατάσταση είμαι τώρα χωρίς να έχω αλλάξει κάτι από χθες.
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δες αν εισαι και σε alcatel ή siemens dslam>το ρουτερ δεν βλεπω να αναφερει κατι.γιατι αν εισαι σε alcatel dslam = broadcom chipset ισως να μπορεις να κερδισεις σε ταχυτητα αν δεν εισαι σε Free no rfi profile
BravenGr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Σε free profile μου είπαν χθες ότι είμαι Το snr γιατί δείχνει 45? Κάτι ακόμη τα settings του wireless είναι σωστά?
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 δενειναι 45 ειναι 4.5 στην πραξη αφου για καποιο λογο το tp link το μετραει σε 0.1 αντι για 1.αλλο free σε siemens Που ειναι το πιο χαμηλο και αλλο Free σε alcatel που εχει και το Free no rfi για μεγαλυτερη ταχυτητα.εισαι σε 6 αρι = Free αλλα δεν ξερω αν εισαι σε Free no rfi αν εισαι σε alcatel. to bandwidth μπορεις να το δοκιμασεις στο 20/40 ή σκετο 40 αν εχει που ειναι οτι καλυτερο. δηλαδη σε 20 μπορει να παιζει στα 150mbit και στα 40 στα 300mbit(ενα παραδειγμα εφερα). συνηθως σου ριχνει το bandwidth του wireless στο μισο χωρις να σημαινει οτι θα εχεις θεμα αφου η συνδεση ειναι ετσι και αλλιως πιο αργη απο το ονομαστικο του wireless
BravenGr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Μισο παίρνω τηλέφωνο Σε Siemens είμαι. Τo wifi το γύρισα στο 40
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 αρα εισαι σε Free 6 margin.δεν παει πιο κατω εκτος αν πειραξεις το snr εσυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα