De@th L0rd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Προφανως συμφωνω μαζι σου, αλλα δυστυχως ενα μερος του πανσοφου ελληνικου λαου σιγουρα διαφωνει και θεωρει οτι σωστα σπαζουν ακυρωτικα μηχανηματα πχ. Την ιδια ωρα ειμαι επισης βεβαιος οτι πολλοι απο δαυτους ενοχλουνται απο το περιστατικο του παροντος τοπικ. Αυτη την σταση καυτηριαζω. Φαντάζομαι αυτό το μέρος θα είναι μικρό, γιατί δεν έχω ακούσει εγώ προσωπικά ακόμη κι αυτούς που είναι τσαντισμένοι με το σύστημα, κ ΔΕΝ έχουν τα χρήματα να μετακινηθούν με μέσα, δε το συμμερίζονται καθόλου.
YourTrueLegend Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δεν εχω κανει καποια δημοσκοπηση για να δω πως αποτυπωνεται σε ποσοστο, σιγουρα παντως δεν ειναι λιγοι (αν κρινω απο αντιδρασεις στα social media) αυτοι που επιβραβευουν το σπασιμο των ακυρωτικων στα πλαισια και... της "επαναστασης" αποπειρας νομιμοποιησης-ηθικοποιησης τζαμπατζηδων, τυπου "δεν πληρωνω". 1
De@th L0rd Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δεν εχω κανει καποια δημοσκοπηση για να δω πως αποτυπωνεται σε ποσοστο, σιγουρα παντως δεν ειναι λιγοι (αν κρινω απο αντιδρασεις στα social media) αυτοι που επιβραβευουν το σπασιμο των ακυρωτικων στα πλαισια και... της "επαναστασης" αποπειρας νομιμοποιησης-ηθικοποιησης τζαμπατζηδων, τυπου "δεν πληρωνω". Δε ξέρω στα Social media μπορεί ο άλλος να λέει ότι θέλει, δεν τον ξέρω προσωπικά, στα public posts πολλοί χρησιμοποιούν την ανωνυμία και γράφουν ότι να 'ναι (Hell κι εγώ το κάνω στο insomnia). Κάποτε στα φοιτητικά μου χρόνια ήμουν κι εγώ τσαμπατζής το λέω, προτιμούσα να χαλάσω τα λεφτά σε τσιγάρα, καφέδες κ πιτόγυρα (19-20 χρονών νεος). Αδιαμαρτύρητα όμως δέχθηκα τις συνέπειες του προστίμου, δεν είπα σε κάποιον άλλο να κάνει το ίδιο, συνέχισα το τσαμπατσιλίκι μέχρι να βγάλω το πρόστιμο ,μέχρι που ήρθε κάποιος άνθρωπος και συζητήσαμε κ μου εξήγησε γιατί είναι λάθος αυτό που κάνω με επιχειρήματα (εγώ το θεωρούσα επανάσταση), και σταμάτησα. Τώρα όταν βλέπω ανθρώπους 30+ να συμπεριφέρονται σαν παιδιά με τη δικαιολογία (δεν έχω λεφτά) δε το καταλαβαίνω. Εάν είσαι άνεργος, έχεις δικαίωμα δωρεάν μετακίνησης (στην Αθήνα τουλάχιστον). Έαν έχεις χαμηλό εισόδημα, βγάλε κάρτα. Από την άλλη όμως δε μπορώ να μην αναγνωρίσω τη γαϊδουριά των διοικήσεων των ΣΤΑΣΥ κτλ όταν κάνουν απεργίες και αναγκάζουν τον ήδη φτωχό να πάρει ταξί ή να αργήσει με κίνδυνο να χάσει τη δουλειά του, και παράλληλα ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ για αποζημίωση (Ρε φίλε την κάρτα πχ την πληρώνω για 180 μέρες δώσε μου μια πίστωση τουλάχιστον τις 3-5-10 μέρες που είχες απεργίες με τη μορφή εκπτωσης στην επόμενη κάρτα). 2
Zein Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Ειλικρινά όποιος πιστεύει ότι είναι χτύπημα στο σύστημα να καίνε τα τρόλλεϋ ή να σπάνε τα ακυρωτικά, αν δεν είναι φοιτητής ή έφηβος, μάλλον πρόκειται για κλινική περίπτωση. Αν θέλουν να χτυπήσουν το σύστημα ας πάνε στον συνδικαλιστή του ΑΔΜΥΕ με τις 200.000 ευρώ αποδοχές ετησίως ή τους απατεώνες της ΑΕΠΙ κ να κάνουν τα ίδια, εκεί όμως μπορεί (μάλλον σίγουρα) θα έχουν σοβαρές επιπτώσεις (φυλάκιση κτλ), οπότε τι κάνουμε για να ξεσπάσουμε; Σπάμε ακυρωτικά γιατί το λέει ο μπάμπης ο σουγιάς και ο τάκης ο μεντεσές και ο νότης ο αντίφας. Και μετά μας ξελασπώνει ο μπαμπάκας ή η μαμάκα που είναι σε επιφανή θέση. Ισχυει το τελευταιο? Δηλαδη ολοι οι γονεις να ειναι ΒΠ φαση? Παντα το ειχα απορια ολοι αυτοι οι ρουβικωνες και το λοιπο παρεακι πως την βγαζουν καθαρη φορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις