Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Είναι ζώα μονάχα όσοι καπνίζουν(ότι σκατά και εάν είναι αυτό) μέσα σε κλειστούς δημόσιους χώρους.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία επ' αυτού.

Btw:Το "ατμίζουν" με ακούγεται σαν να είναι τσαγιέρες. :lol:  :P

• Like 3
Δημοσ.

το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν ενοχλεί τοσο όσο το κανονικό. Εγω πάω σε καφετέριες και αναγκαστικά κάθομαι μέσα, ή σε ταβέρνες και κάποιοι μαλάκες με κανονικό τσιγάρο θα μου χαλάσουν την διάθεση. (ακόμα και σε μέρη που δεν έχει τασάκια θα βρεθεί ο γελοίος που θα καπνίσει)

Στο εξωτερικό σηκώνονται και πάνε και καπνίζουν εξω, στο κρύο. Και γυρνάνε. Γιατι δεν τσακίζονται να κανουν το ίδιο και εδώ;

*Αυτοί με τα ηλεκτρονικά δεν με ενοχλούν ιδιαίτερα. Εδω συνηθίσαμε τους ελεφαντες ο τσαλαπετεινός θα μας πειράξει.

• Like 2
Δημοσ.

Και να μην ενοχλεί από άποψη οσμής, είναι καθαρά θέμα σεβασμού. Δεν έχω πρόβλημα κάποιος να ατμίσει διακριτικά δίπλα μου στο μετρό ή σε λεωφορείο, με μια τζουρίτσα ίσα ίσα να μην βγάλει ατμό (αν και μου φαίνεται κάπως το να μην αντέξει πέντε - δέκα λεπτά χωρίς αυτό). Αλλά όταν ο άλλος μπαίνει στο μετρό και φυσάει παντού ντουμάνια, ε μου φαίνεται κάπως.

• Like 3
Δημοσ.

Αν το κανεις αυτο απλα χανεις το δικιο σου.

Αυτο το "χανεις το δικιο σου" πρεπει να ειναι ο μεγαλυτερος μυθος.Αν καποιος ισχυριζεται κοσμια και ευγενικα οτι 10 στο τετραγωνο κανει χιλια και γω βλαστημαω και φωναζω οτι κανει εκατο χανω το δικιο μου?

Δημοσ.

Αυτο το "χανεις το δικιο σου" πρεπει να ειναι ο μεγαλυτερος μυθος.Αν καποιος ισχυριζεται κοσμια και ευγενικα οτι 10 στο τετραγωνο κανει χιλια και γω βλαστημαω και φωναζω οτι κανει εκατο χανω το δικιο μου?

Δείχνεις οτι έχεις μεγαλύτερο πρόβλημα απο αυτόν. Στα μάτια ενός τρίτου. Θα σε βγάλουν τρελό με 2 λόγια,

• Like 1
Δημοσ.

Είναι ζώα μονάχα όσοι καπνίζουν(ότι σκατά και εάν είναι αυτό) μέσα σε κλειστούς δημόσιους χώρους.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία επ' αυτού.

Btw:Το "ατμίζουν" με ακούγεται σαν να είναι τσαγιέρες. :lol:  :P

αφου σε ακουγεται σαν να ειναι τσαγιερες , διαβασε περι ατμισματος  

• Like 1
Δημοσ.

Αν το κανεις αυτο απλα χανεις το δικιο σου.

Μπα στη ζούγκλα της Ελλάδας μερικές φορές είναι ότι πιο αποτελεσματικό. Αρκεί να μη σε μπαγλαρώσουν μετά.

• Like 1
Δημοσ.

Δείχνεις οτι έχεις μεγαλύτερο πρόβλημα απο αυτόν. Στα μάτια ενός τρίτου. Θα σε βγάλουν τρελό με 2 λόγια,

Χεστήκαμε για τον τρίτο, να κοιτάει τη δουλειά του αν ενοχλείται.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλα 10 στο τετραγωνο κανει 100.

Δημοσ.

ρέ τί οικος ανοχής κράτος ειμαστε ...

τά 2ποδα ζώα τώρα καπνίζουν κ μέσα στά βαγόνια τού μετρό ...

πολλές φορές βλέπω νά καπνίζουν ηλεκτρονικό τσιγάρο ...κ ντουμάνι ο καπνός...

ενώ σέ παρατηρήσεις τών υπολοίπων επιβατών .... στά παπάρια τους - στόν κόσμο τους...

βάλτε τους πρόστιμο γιά νά βάλουν μυαλό κ κάντε  συνέχεια εντατικούς ελέγχους ...

προσπερνώ τό οτι μερικοί-ές τρώνε κ πίνουν μέσα στά βαγόνια  - ελεος αρκουδόγυφτοι ...

Εσύ λες για το μετρό....με τα μάτια μου είδα μέσα σε νοσοκομείο , στο ΚΑΤ συγκεκριμένα, εν μέσω εφημερίας. Στα π@π@αρια του κι όταν του έγινε παρατήρηση θίχτηκε κιόλας, γιατί λέει πως είναι ηλεκτρονικό. Σε νοσοκομείο ρε φίλε;

Τι παρατηρήσεις ή νουθεσίες να κάνεις σε τέτοιους ανθρώπους;

Δημοσ.

Ειχα ανοιξει και εγω ενα τετοιο θεμα.

Ειτε ειναι καπνος ειτε ατμος δεν εχει πολυ σημασια, γιατι να τρωω στη μαπα το ντουμανι τους?

Ποσο μαλλον οταν το ηλεκτρονικο θεωρητικα αντικαθιστα το κανονικο, για το καλο του ευατου σου και μονο!! Οποτε αν ισχυει απαγορευση του κανονικου καπου ,θα πρεπει να ισχυει και για το ηλεκτρονικο.

Το θεμα επισης ειναι οτι το ηλεκτρονικο δεν ειναι μονο αοσμο, εχει φραουλες κλπ μεσα οποτε οταν το μυριζω νιωθω σαν ο αλλος να κανει ναργιλε.

Τελος ακομα και ηλεκτρονικα υπαρχει νικοτινη οποτε το παθητικο καπνισμα ισχυει και εδω.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί όμως θίγεστε συγκεκριμένα με το ηλεκτρονικό και όχι τόσο με την έλλειψη ευγένειας και σεβασμού με χιλιάδες άλλους τρόπους που γίνονται καθημερινά;

Προφανώς και εγώ που το έχω γυρίσει εδώ και μήνες σε ηλεκτρονικό συμφωνώ ότι είναι ασέβεια να το κάνεις σε κλειστό χώρο, και δεν είναι πλέον νόμιμο. Δε βλέπω όμως κάποιον να πάει με διάθεση για μπουκέτο όπως ειπώθηκε σε όσους καπνίζουν κανονικό τσιγάρο σε κλειστό χώρο, κάτι που γίνεται δεκαετίες τώρα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...