Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ίσως γιατί τον καπνιστή που καπνίζει δίπλα στη μούρη μας σε κλειστό χώρο τον έχουμε συνηθίσει σαν εικόνα τα τελευταία χρόνια.

Δημοσ.

Ειχα ανοιξει και εγω ενα τετοιο θεμα.

Ειτε ειναι καπνος ειτε ατμος δεν εχει πολυ σημασια, γιατι να τρωω στη μαπα το ντουμανι τους?

Ποσο μαλλον οταν το ηλεκτρονικο θεωρητικα αντικαθιστα το κανονικο, για το καλο του ευατου σου και μονο!! Οποτε αν ισχυει απαγορευση του κανονικου καπου ,θα πρεπει να ισχυει και για το ηλεκτρονικο.

Το θεμα επισης ειναι οτι το ηλεκτρονικο δεν ειναι μονο αοσμο, εχει φραουλες κλπ μεσα οποτε οταν το μυριζω νιωθω σαν ο αλλος να κανει ναργιλε.

Τελος ακομα και ηλεκτρονικα υπαρχει νικοτινη οποτε το παθητικο καπνισμα ισχυει και εδω.

εισαι λαθος

αν νομιζεις η νικοτινη στο τσιγαρο ειναι ιδια με του ηλεκτρονικου και οτι το καπνισμα  = νικοτινη , να πας να διαβασεις και εσυ περι ατμισματος 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο το "χανεις το δικιο σου" πρεπει να ειναι ο μεγαλυτερος μυθος.Αν καποιος ισχυριζεται κοσμια και ευγενικα οτι 10 στο τετραγωνο κανει χιλια και γω βλαστημαω και φωναζω οτι κανει εκατο χανω το δικιο μου?

Εδω ταιριαζει απολυτα (αν και κλισε) το οτι δεν ειναι ολα στον κοσμο μαθηματικα.

Σχετικα με το θεμα, ο ατμος δεν με ενοχλει καθολου και θα ημουν πολυ ευχαριστημενος αν τον νομιμοποιουσαν στους εσωτερικους χωρους και παραλληλα κανανε πραγματικες προσπαθειες να εξαλειψουν το κανονικο τσιγαρο.

Αλλα ειναι ανουσιο να κανω ονειρα.

Δεν εχει και νοημα επισης να λες τι γινεται στο εξωτερικο γιατι οι περισσοτεροι απο αυτους που συμπεριφερονται ετσι αισθανονται υπερηφανοι που ως Ελληνες διαφερουν απο τους κουτοφραγκους

• Like 1
Δημοσ.

Εδω ταιριαζει απολυτα (αν και κλισε) το οτι δεν ειναι ολα στον κοσμο μαθηματικα.

Σχετικα με το θεμα, ο ατμος δεν με ενοχλει καθολου και θα ημουν πολυ ευχαριστημενος αν τον νομιμοποιουσαν στους εσωτερικους χωρους και παραλληλα κανανε πραγματικες προσπαθειες να εξαλειψουν το κανονικο τσιγαρο.

Αλλα ειναι ανουσιο να κανω ονειρα.

Δεν εχει και νοημα επισης να λες τι γινεται στο εξωτερικο γιατι οι περισσοτεροι απο αυτους που συμπεριφερονται ετσι αισθανονται υπερηφανοι που ως Ελληνες διαφερουν απο τους κουτοφραγκους

Να νομιμοποιησουν το ηλεκτρονικο και να καταργησουν το κανονικο. Μαλιστα..

Ουτε λογος να τα καταργησουν και τα δυο..

Πως φαινεται οτι ισως βγαζεις λεφτα απο το ηλεκτρονικο .. :P

• Like 1
Δημοσ.

Βρισκουν και τα κανουν.

Μην ξεχναμε οτι μιλαμε για Ελληνες πολιτες, δηλαδη οτι πιο απολιτιστο κυκλοφορει σε χωρα της ΕΕ. Τους δινεις και αερα, ε μετα λογικο και αναμενομενο να γραφουν εκει που δε πιανει μελανι οποιοδηποτε νομο. Αστυνομικη δυναμη καθε 100 μετρα και επιδεικτικα αυστηρες ποινες θελουν. Αλλα πού...

• Like 4
Δημοσ.

Βρισκουν και τα κανουν.

Μην ξεχναμε οτι μιλαμε για Ελληνες πολιτες, δηλαδη οτι πιο απολιτιστο κυκλοφορει σε χωρα της ΕΕ. Τους δινεις και αερα, ε μετα λογικο και αναμενομενο να γραφουν εκει που δε πιανει μελανι οποιοδηποτε νομο. Αστυνομικη δυναμη καθε 100 μετρα και επιδεικτικα αυστηρες ποινες θελουν. Αλλα πού...

Παιδεία θέλουν όχι αστυνόμευση...

• Like 3
Δημοσ.

Αν ειχε παιδεια ο ελληνικος λαος, η καθημερινοτητα θα ηταν πολυ διαφορετικη. Επειδη ομως δε φαινεται στον οριζοντα για λαο ικανο να δεχθει πινελιες πολιτισμου (δεκαετιες τωρα), το plan B ειναι αστυνομευση τουλαχιστον για την επιβολη του νομου εκει που ο Ελληναρας παρανομει επιδεικτικα. Δεν γινεται δηλαδη να τον αφησουμε να παρανομει επειδη...παιδεια!

Ισχυρη αστυνομευση και επιδεικτικα αυστηρες ποινες εδω και τωρα. Και σιγα σιγα θα αρχισει να στρωνει και στα θεματα παιδειας.

• Like 2
Δημοσ.

Οι περισσοτεροι καπνιζουν μπροστα στα παιδια τους και περιμενει κανεις να σεβαστουν τους αλλους?

Ήρθαμε Ελλάδα τα Χριστούγεννα.

Όλα τα φιλικά μας ζευγάρια ή έγκυοι ή με βρέφη. Πηγαίνουμε σε εστιατόριο, εγώ με τη γυναίκα μου, ένα ζευγάρι στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης και ένα ζευγάρι με μωρό 6 μηνών.

Μπαίνουμε μέσα και το μαγαζί ήταν γεμάτο με οικογένειες με μωρά και ανήλικα. Σχεδόν όλα τα τραπέζια είχαν μωράκια και παιδάκια, η ατμόσφαιρα πεντακάθαρη, εκτός από ένα ζευγάρι που πίναν τη ρετσίνα τους και κάπνιζαν.

Και λέω από μέσα μου "καλά δεν ντρέπονται να καπνίζουν σε κλειστό χώρο με τόσα παιδιά, βρέφη και εγκύους γύρω τους?"

Όταν μετά από περίπου μία ώρα τελείωσαν οι περισσότεροι στο μαγαζί τα γεύματά τους, δεν υπήρχε τραπέζι που να μήν καπνίζανε. Το μαγαζί έγινε τεκές σε ελάχιστο χρόνο από ένα συνδυασμό καπνού τσιγάρων και ατμού ηλεκτρονικών. Να βλέπεις γονιούς να καπνίζουν όχι δίπλα, ουσιαστικά μαζί με τα παιδιά και τα βρέφη τους.

Το ίδιο ίσχυε και στο τραπέζι μας.

Αυτή είναι η κουλτούρα μας δυστυχώς.

• Like 9
Δημοσ.

Όλα τα φιλικά μας ζευγάρια ή έγκυοι ή με βρέφη. Πηγαίνουμε σε εστιατόριο, εγώ με τη γυναίκα μου, ένα ζευγάρι στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης και ένα ζευγάρι με μωρό 6 μηνών.

Μπαίνουμε μέσα και το μαγαζί ήταν γεμάτο με οικογένειες με μωρά και ανήλικα. Σχεδόν όλα τα τραπέζια είχαν μωράκια και παιδάκια, η ατμόσφαιρα πεντακάθαρη, εκτός από ένα ζευγάρι που πίναν τη ρετσίνα τους και κάπνιζαν.

Και λέω από μέσα μου "καλά δεν ντρέπονται να καπνίζουν σε κλειστό χώρο με τόσα παιδιά, βρέφη και εγκύους γύρω τους?"

Όταν μετά από περίπου μία ώρα τελείωσαν οι περισσότεροι στο μαγαζί τα γεύματά τους, δεν υπήρχε τραπέζι που να μήν καπνίζανε. Το μαγαζί έγινε τεκές σε ελάχιστο χρόνο από ένα συνδυασμό καπνού τσιγάρων και ατμού ηλεκτρονικών. Να βλέπεις γονιούς να καπνίζουν όχι δίπλα, ουσιαστικά μαζί με τα παιδιά και τα βρέφη τους.

Μετα αναρωτιομαστε γιατι εχουμε καταντησει ετσι σαν κρατος

Αμορφωτοι, γουρουνια, παρτακηδες, τριτοκοσμικοι

• Like 3
Δημοσ.

Καταρχάς το Ηλεκτρονικό δεν απαγορεύεται. Έτσι για να το ξεκαθαρίσουμε.

Από εκεί και πέρα όμως είναι θέμα ανατροφής.

Και εγώ καπνίζω κυρίως ηλεκτρονικό αλλά ποτέ δεν το έχω κάνει σε κλειστό δημόσιο χώρο γιατί σέβομαι τον διπλανό μου.

Το έχω δει και εγώ να καπνίζουν σε δημόσιο χώρο και δεν με ενοχλεί ο καπνός - ατμός, αλλά κυρίως η γαϊδουριά.

Εγώ είχα πετύχει έναν τυπά στο Cinema να κάνει ντουμάνια στο διάλειμμα στα @@ του λες και δεν έγινε τίποτα. 

Δημοσ.

ΕΙμαι σιγουρος οτι οι περισσοτερες απο τις μανουλες αυτες ειναι υπερ του θηλασμου για το καλο της υγειας των παιδιων...

Εχεις δικιο να το ξεκαθαρισουμε μια και καλη.

"Με την ευρύτατη συναίνεση της Βουλής ψηφίστηκε το νομοσχέδιο με το οποίο τίθενται αυστηρές προϋποθέσεις κυκλοφορίας των νέων καπνικών προϊόντων και απαγόρευσης και του ηλεκτρονικού τσιγάρου στους δημόσιους χώρους."

• Like 1
Δημοσ.

IBTL.

Εμένα με ενοχλούν περισσότερο οι βρωμύλοι που αναγκάζομαι να μοιραστώ το χώρο μαζί τους, παρά ο ατμός.

Αλλά αυτό με τα ντριπερς είναι όντως τρομακτικό για όποιον δεν ξέρει. :-D

Και απαιτεί και ιδιαίτερη μελέτη εξαερισμού - κλιματισμού ..

Δημοσ.

Δεν μιλαμε για θεμα ενοχλησης, εμενα μπορει να με ενοχλουν οι ξανθιες,οι κοντοι η οσοι φορανε μαυρα πουκαμισα.Μιλαμε για θεμα υγειας!

• Like 2
Δημοσ.

Από εκεί και πέρα όμως είναι θέμα ανατροφής.

Και εγώ καπνίζω κυρίως ηλεκτρονικό αλλά ποτέ δεν το έχω κάνει σε κλειστό δημόσιο χώρο γιατί σέβομαι τον διπλανό μου.

Το έχω δει και εγώ να καπνίζουν σε δημόσιο χώρο και δεν με ενοχλεί ο καπνός - ατμός, αλλά κυρίως η γαϊδουριά.

Εγώ είχα πετύχει έναν τυπά στο Cinema να κάνει ντουμάνια στο διάλειμμα στα @@ του λες και δεν έγινε τίποτα. 

Πού να πετύχεις και το μαλ..... που ντουμανιάζει ενώ παίζει η ταινία. Κι ας έχει κάτσει πίσω πίσω, η θολούρα απλώνεται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...