YourTrueLegend Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Με laser και καφεδακι....Και σελφοκονταρο με logo "Αγανακτισμενοι" και σημα το προβατο 1
nvel Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Παντως ειχε φαση παλια.. ..οσοι εχετε δει τη ταινια "λουφα και παραλλαγη" την πρωτη αυθεντικη, οπου οι επιβατες στα υπεραστικα λεωφορεια μπορουσαν να ανοιξουν το παραθυρο και να καπνισουν. . ! κάποτε (και δεν το έχω δει ταινία) κάπνιζαν σε αεροπλάνα χωρίς όμως να ανοίγουν τα παράθυρα
aristos12 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 εχω ρωτήσει 3 υπεύθυνους σέ 3 διαφορετικούς σταθμούς τού μετρό , μού ειπαν οτι απαγορεύεται κ μάλιστα εχει κ πρόστιμο ειτε καπνίζεις ηλεκτρονικό ειτε κανονικό τσιγάρο, γνωστός μου οδηγός νταλίκας πού κάνει πολύ συχνά ταξίδια βουλγαρία κ ρουμανία μού ειπε οτι (δέν θυμάμαι ακριβώς) αλλά σέ μιά από αυτές τίς 2 χώρες (η καί στίς 2) απαγορεύεται αυστηρά τό κάπνισμα παντού σέ καφετέριες - φαγάδικα - ταβέρνες κλπ κ τό σέβονται ολοι κ εχει μάλιστα κ βαρβάτο πρόστιμο ,μόνο στήν αφρικανοελλάδα δέν εφαρμόζεται ο νόμος ...γιατί ειμαστε μπανανία τού @ωλου σάν χώρα... καλά από βρώμα - δυσοδία από επιβάτες .... αλλη ιστορία αυτό... βρωμάνε σάν νά ειναι απλυτοι 2-3 χρόνια η νά ειναι χεσμένοι...
adi32 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Στην Ελλάδα οποίος καταφερθει κατά παρανόμων είναι αντιδημοκρατης 4
Miracle Worker Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Εμενα γενικα το ηλεκρονικο δεν με ενοχλει, αλλα εχω πετυχει περιπτωση σε καφετερια που καθε λιγο χανομουν σε ενα συννεφο πυκνου ατμου απο το διπλα τραπεζι. Ενταξει, μπορουσα να ανασανω και δεν βρωμαγε, αλλα οσο να ναι ενοχλουσε. Γενικα ειτε τσιγαρο ειτε ηλεκτρονικο, ειτε νομιμα ειτε παρανομα, ο καπνοατμιστης οφειλει να ελεγχει που παει το ντουμανι και αν ενοχλει καποιον και να πραττει αναλογα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις