PunishedSnake Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα στους συμφορουμίτες. Εχω την κάρτα του τίτλου εδώ και 14 μήνες.Κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα,την έτρεχα στα 1080/1600 χωρίς ανέβασμα τάσης και έτρεχε απροβλημάτιστα,μεχρι τους 16.11.5 οδηγούς.Μετα τους relive παρατήρησα το εξής bug.Καθε φορά που άναβα το pc στο πρώτο παιχνίδι που άνοιγα,πχ Dota2, Ετρωγαν crash οι οδηγοί(μαλλον). Αλλά αυτό συνέβαινε μόνο μια φορά σε κάθε restart του PC. Δεν έδωσα σημασία γιατί δεν ήταν κανα τρομερό πρόβλημα. Τις προάλλες που βγήκαν οι 17.1.2 τους βάζω καθαρούς(DDU) και παρατηρώ πως όταν ανεβάζω το coreclock έστω και 1 mhz τα ρολόγια πεφτουν στο 938,maximum.Με λίγο ψάξιμο βλέπω πως στο wattman έχει απενεργοποιηθεί το state 0,1 και 7. Κανω reset και όλα καλά,επανέρχονται όλα normal.Αλλάζω το clock ,πάλι τα ίδια. Τι έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής. 1)Επανεγκατάσταση drivers 17.1.2 με DDU 2)Επανεγκατάσταση drivers 17.1.2 χωρίς τα radeon settings. 3)Επανεγκατάσταση drivers 16.11.5 , δεχόταν overclock αλλά έτρωγε throttle και τα ρολόγια έπεφταν πάλι κοντά στα 940-950. 4)Φορμάτ και επανάληψη των βημάτων 1-3. Αυτή την στιγμή είμαι με φρέσκα windows 10,τους 17.1.2 χωρίς overclock και τρώω ακόμα crashes την πρώτη φορά που ανοίγω ένα game. Tα φώτα σας, παρακαλώ.
mcrae13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα στους συμφορουμίτες. Εχω την κάρτα του τίτλου εδώ και 14 μήνες.Κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα,την έτρεχα στα 1080/1600 χωρίς ανέβασμα τάσης και έτρεχε απροβλημάτιστα,μεχρι τους 16.11.5 οδηγούς.Μετα τους relive παρατήρησα το εξής bug.Καθε φορά που άναβα το pc στο πρώτο παιχνίδι που άνοιγα,πχ Dota2, Ετρωγαν crash οι οδηγοί(μαλλον). Αλλά αυτό συνέβαινε μόνο μια φορά σε κάθε restart του PC. Δεν έδωσα σημασία γιατί δεν ήταν κανα τρομερό πρόβλημα. Τις προάλλες που βγήκαν οι 17.1.2 τους βάζω καθαρούς(DDU) και παρατηρώ πως όταν ανεβάζω το coreclock έστω και 1 mhz τα ρολόγια πεφτουν στο 938,maximum.Με λίγο ψάξιμο βλέπω πως στο wattman έχει απενεργοποιηθεί το state 0,1 και 7. Κανω reset και όλα καλά,επανέρχονται όλα normal.Αλλάζω το clock ,πάλι τα ίδια. Τι έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής. 1)Επανεγκατάσταση drivers 17.1.2 με DDU 2)Επανεγκατάσταση drivers 17.1.2 χωρίς τα radeon settings. 3)Επανεγκατάσταση drivers 16.11.5 , δεχόταν overclock αλλά έτρωγε throttle και τα ρολόγια έπεφταν πάλι κοντά στα 940-950. 4)Φορμάτ και επανάληψη των βημάτων 1-3. Αυτή την στιγμή είμαι με φρέσκα windows 10,τους 17.1.2 χωρίς overclock και τρώω ακόμα crashes την πρώτη φορά που ανοίγω ένα game. Tα φώτα σας, παρακαλώ. Επειδή το πρόβλημα είναι λίγο περίεργο,λόγω οτι έχεις κάνει και όλα αυτά με drivers και είσαι και με φρέσκα win,εγώ θα πρότεινα να βάλεις -αν υπάρχει δυνατότητα- την κάρτα σε άλλο pc για να αποκλείσεις την πιθανότητα να έχει χαλάσει η κάρτα σου.Γιατί και το σενάριο αυτό είναι πιθανό,αν και δεν έχει καθαρά σημάδια,μπορεί κάτι να μην πηγαίνει καλά στη κάρτα και να παιδεύεσαι άδικα. Από τροφοδοτικό τι έχεις?
ZELOMOTH Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Επειδή το πρόβλημα είναι λίγο περίεργο,λόγω οτι έχεις κάνει και όλα αυτά με drivers και είσαι και με φρέσκα win,εγώ θα πρότεινα να βάλεις -αν υπάρχει δυνατότητα- την κάρτα σε άλλο pc για να αποκλείσεις την πιθανότητα να έχει χαλάσει η κάρτα σου.Γιατί και το σενάριο αυτό είναι πιθανό,αν και δεν έχει καθαρά σημάδια,μπορεί κάτι να μην πηγαίνει καλά στη κάρτα και να παιδεύεσαι άδικα. Από τροφοδοτικό τι έχεις? Ακριβως οπως τα λεει ο φιλος απο πανω. Αν μπορεις δοκιμασε την καρτα σε αλλο pc ωστε να σιγουρεψεις αν φταιει αυτη και αν στο αλλο pc δεις οτι ολα οκ, τοτε δοκιμαζεις αλλο τροφοδοτικο να δεις κι εκει τι γινεται..
PunishedSnake Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Επειδή το πρόβλημα είναι λίγο περίεργο,λόγω οτι έχεις κάνει και όλα αυτά με drivers και είσαι και με φρέσκα win,εγώ θα πρότεινα να βάλεις -αν υπάρχει δυνατότητα- την κάρτα σε άλλο pc για να αποκλείσεις την πιθανότητα να έχει χαλάσει η κάρτα σου.Γιατί και το σενάριο αυτό είναι πιθανό,αν και δεν έχει καθαρά σημάδια,μπορεί κάτι να μην πηγαίνει καλά στη κάρτα και να παιδεύεσαι άδικα. Από τροφοδοτικό τι έχεις? Έχω το Fractal Design Edison 750 Gold.Έχει σπλάχνα Seasonic. Υπάρχει ένα pc στο σαλόνι με οριακό τροφοδοτικό (Corsair VS450).Θα κάνω αν γίνεται 2-3 τέστ και θα επανέλθω
ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Έχω το Fractal Design Edison 750 Gold.Έχει σπλάχνα Seasonic. Υπάρχει ένα pc στο σαλόνι με οριακό τροφοδοτικό (Corsair VS450).Θα κάνω αν γίνεται 2-3 τέστ και θα επανέλθω Επειδη εχω την ιδια ακριβως καρτα,δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα αλλα συμφωνα με αυτα που λες κοιτα λιγα την θερμοκρασια της καρτας σε idle και σε game mode και ποσταρε την,μπορει παντως να εχει να κανει και με τροφωδοσια της..
PunishedSnake Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Λοιπόν,εφόσον δεν χωράει στο άλλο pc η κάρτα,ούτε επαρκεί το 450αρι τροφοδοτικό,συνέχισα τα τεστ με τους τελευταίους chrimson 16.11.5. Επίσης έβγαλα τα pci extensions που είχα. Η κάρτα κρατάει το 1080 αλλά! εμφανίστηκε coil whine...Πρώτη φορά το άκουσα και πιστέψτε με ότι είμαι σε πολύ ήσυχο δωμάτιο. Edit:Έπιασα και πιο ψηλό oc με τους chrimson.Το coil whine το έχω μόνο στο furmark.Επίσης κανένα game δεν κρασάρει ακόμα... Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2017 από PunishedSnake
mcrae13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Τρέξε κανένα benchmark,πχ unigine - 3dmark ,με msi afterburner ανοιχτό ,για να παρακολουθήσεις τα ρολόγια και το cw.
PunishedSnake Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Τρέξε κανένα benchmark,πχ unigine - 3dmark ,με msi afterburner ανοιχτό ,για να παρακολουθήσεις τα ρολόγια και το cw. Έκανα edit δεν σε πρόλαβα,δες το προηγούμενο πόστ 1
mcrae13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Μια χαρά τότε,μην ασχολείσαι με το furmark,είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις στη κάρτα σου, 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα