Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη παω χτυπαω 1.000 ευρω tv απο πλαισιο , την ξεπακεταρω, βγαζω ζελατινες, την βαζω μια βδομαδα να παιζει, δεν με ψηνει η εικονα της και το πώς "καθεται" στη σαλοναρα μου, την πακεταρω, την επιστρεφω και φευγω με 1.000 ευρω στο χερι;

Σιγουρα;

Αλλα νταλα κουτρουβαλα.Αλλο λεμε.Το παιδι δινει ενακινητο σαν αριστο,με μερικα σημαδια εξωτερικα.Δεμν αναφερει πουθενα οτι freezarει και εχει θεμα.Του το φερνουν 2 πισω με θεμα μετα απο λιγες μερες .Μπορει του παιδιου να του ξεφυγε και ναμην ηξερε οτι εχει θεμα ,αλλα  οφειλει αφδου δεν εχει αναφερει το προβλημα[αλλο που δεν το ηξερε ουτε ο ιδιος]να το επιστρεψει.Αν το ελεγε να μην το γυριζε ποτε.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αλλα νταλα κουτρουβαλα.Αλλο λεμε.Το παιδι δινει ενακινητο σαν αριστο,με μερικα σημαδια εξωτερικα.Δεμν αναφερει πουθενα οτι freezarει και εχει θεμα.Του το φερνουν 2 πισω με θεμα μετα απο λιγες μερες .Μπορει του παιδιου να του ξεφυγε και ναμην ηξερε οτι εχει θεμα ,αλλα  οφειλει αφδου δεν εχει αναφερει το προβλημα[αλλο που δεν το ηξερε ουτε ο ιδιος]να το επιστρεψει.Αν το ελεγε να μην το γυριζε ποτε.

Το ποστ που quotαρες δεν εχει ουδεμια σχεση με αυτο που απαντας. Μιλουσε για το πλαισιο ο Zerg, μιλας για αγγελιες στο ινσομνια. Συνεπως με το αλλα νταλλα κουτρουβαλα μαλλον αναφερεσαι στον εαυτο σου. Αν οχι, τοτε το αναφερω εγω για σενα.

Απο κει και περα το τι οφειλει και το τι δεν οφειλει, δεν το καθοριζεις ουτε εσυ ουτε εγω. Αυτη ειναι η δικη σου γνωμη. Η δικη μου γνωμη ειναι οτι απο τη στιγμη που ο αλλος ελεγξε το κινητο πριν το παρει και το βρηκε οκ, οι ευθυνες του πωλητη τελειωνουν εκει και ολα τα υπολοιπα ανηκουν στην διακριτικη του ευχερεια, πχ αν θα δεχθει επιστροφη επειδη ο αλλος μετα τον ελεγχο+μετα την αγορα, υπο συνθηκες αγνωστες (πχ benchmarking/σκισιμο) βρηκε "βλαβη".

Αν ο πωλητης γνωριζει την βλαβη εκ των προταιρων σαφως πρεπει να ενημερωσει. Εν προκειμενω, δεν την γνωριζε.

Δημοσ.

Δεν μπορεις να τεσταρεις αν το κινητο μετα απο λιγο κλανει πανω του,

Και σε αμαξια μπορεις καποια χρεπια να τα κανεις να δουλευουν για λιγο και μετα απο 1 μηνα να κλασει η μηχανη.Αυτο ειναι απατεωνια φιλε.Αμα γουσταρεις τετοια καλος,εγω δεν ειμαι πολυ αυτου του τομεα.

Δημοσ.

Μιλησα εγω για απατεωνιες καπου; Ο ts ειπε πως δεν γνωριζε το προβλημα γιατι απλουστατα δεν του ειχε κανει το παραμικρο. Με αυτο το δεδομενο απανταω. Αν εσυ ξερεις κατι περισσοτερο ενημερωσε μας.

Επισης η αγορα μεταχειρισμενου ειναι ακριβως οτι περιεγραψες, χωρις να σημαινει οτι ολοι ειναι απατεωνες. Εμπεριεχει ρισκο ομως. Για τα αμαξια που ανεφερες, υπαρχουν επαγγελματιες που ελεγχουν το αμαξι για λογαριασμο σου. Δεν ανακαλυπτουμε σημερα την Αμερικη, το μεταχειρισμενο ειναι φθηνο αλλα εχει και ρισκο κι αυτο επιβαλλει πολλη προσοχη πριν την αγορα. Αν πεσεις σε απατεωνα κριμα την πατησες. Ο ts δεν νομιζω οτι ανηκει στην κατηγορια αυτη, τουλαχιστον βαση των λεγομενων του που δεν μπορουμε να αμφισβητησουμε. Αν ηταν απατεωνας αλλωστε δε θα δεχοταν να παρει πισω το τηλ.

Δημοσ.

Μιλησα εγω για απατεωνιες καπου; Ο ts ειπε πως δεν γνωριζε το προβλημα γιατι απλουστατα δεν του ειχε κανει το παραμικρο. Με αυτο το δεδομενο απανταω. Αν εσυ ξερεις κατι περισσοτερο ενημερωσε μας.

Επισης η αγορα μεταχειρισμενου ειναι ακριβως οτι περιεγραψες, χωρις να σημαινει οτι ολοι ειναι απατεωνες. Εμπεριεχει ρισκο ομως. Για τα αμαξια που ανεφερες, υπαρχουν επαγγελματιες που ελεγχουν το αμαξι για λογαριασμο σου. Δεν ανακαλυπτουμε σημερα την Αμερικη, το μεταχειρισμενο ειναι φθηνο αλλα εχει και ρισκο κι αυτο επιβαλλει πολλη προσοχη πριν την αγορα. Αν πεσεις σε απατεωνα κριμα την πατησες. Ο ts δεν νομιζω οτι ανηκει στην κατηγορια αυτη, τουλαχιστον βαση των λεγομενων του που δεν μπορουμε να αμφισβητησουμε. Αν ηταν απατεωνας αλλωστε δε θα δεχοταν να παρει πισω το τηλ.

Αφου  δεν ξερει και 2 ατομα του λενε το ιδιο προβλημα ,τοτε εχει θεμα το κινητο και καλα εκανε και τοεδωσε πισω,αυτο λεμε.

Δημοσ.

Ειπα εγω κατι διαφορετικο;

Για να διευκρινησουμε κατι. Εκανες quote ενα post μου που δεν καταλαβες καν σε ποιον/τι απανταγα και το ερμηνευσες οπως σου ρθε.  Αυτο με το οποιο διαφωνησα εγω ειναι η αποψη οτι οι πωλητες μτχ πρεπει να βαζουν ορο επιστροφης 7 ημερων κλπ. Ο ts κατα τ'αλλα μια χαρα εκανε. Και μια χαρα θα κανει να ενημερωσει τον επομενο αγοραστη οτι παραπονεθηκαν οι 2 προηγουμενοι. Μεχρι να παραπονεθει ο 2ος δεν μπορουσε να δωσει βαση ομως, εφοσον και ο ιδιος δεν γνωριζε κατι. Αυτα.

Δημοσ.

Εγώ τείνω προς το οτι το κινητό πιθανώς όντως έχει πρόβλημα.

Όταν έρθει στα χέρια σου , ρώτα τους προηγούμενους αγοραστές που σου είπαν οτι βγάζει μαύρη οθόνη τι κάρτα μνήμης του έβαλαν πάνω.

Μπορεί να έχουν βάλει ίδια μάρκα και το κινητό να παρουσιάζει κάποια ασυμβατότητα.Μικρή πιθανότητα αλλά δες το και αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...