ny_ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα πρώτα από όλα Δεν ξέρω αν συμβαίνει το ίδιο και στην Ελλάδα αυτές τις μέρες λόγου αυτής της εορτής(?)αλλα εδω σε εμένα από την Δευτέρα αυτή που μας πέρασε γίνεται panic χωρίς υπερβολές, ούτε τα Χριστούγεννα τόσο κίνηση και τόσο στολισμός Δεν ξέρω μπορεί να υπήρχε πάντα αυτό το κακό κουσούρι εδώ και λόγου το που είχα σχέση πολλά χρόνια να μην το είχα νιώσει τόσο πολύ σαν υπερβολή, και τώρα που είμαι single να με κάνει να νιώθω μια απέχθεια για αυτή την εορτή και όλη την περίοδο πίσω της Μπήκα σε ένα Starbucks το πρωί,και οι υπάλληλοι ήταν ντυμένοι σε σχήμα καρδιάς όλοι και είχαν ζωγραφίσει και στα μάγουλα τους κάτι περίεργα,επαθα σοκ, άρχισα να τους μιλάω ελληνικά μη θέλοντας(χαχα ήταν τραγικό) Χθες στην Times Square μοίραζαν σοκολατακια στις κοπέλες και προφυλακτικά στους άνδρες, τραγικά σκηνικά λες και θα κατέβει ο Θεός κάνουν Μήπως είμαι υπερβολικός που με πιάνει αυτή η τρέλα; Μήπως να τα ξαναβρώ με την πρώην μου για αυτές τις μέρες για να συνέλθω; χαχαχαχα Εκεί στην πατρίδα τι γίνεται αυτόν τον καιρό; Γίνεται τα μάτια μου και περιγράψτε κανένα σκηνικό περίεργο που συμβαίνει αυτόν τον καιρό εκεί Καλό απόγευμα από εμένα σε όλο το insomnia.gr
Mikeasdf Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Προσπαθουμε να σας αντιγραψουμε σιγα σιγα
Predatorkill Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Τιποτα ολα χαλαρα εδω. Μερα μπει μερα βγει ενα και το αυτο.
theoritikos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Πρέπει να δείτε την διαφήμιση της crunch στο fb. Είναι η απάντηση σε εμάς που δεν μπορούμε όλα αυτά τα γλυκανάλατα του Βαλεντίνου
g_alkis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Ένα από τα καλά των μνημονίων είναι ότι περιορίστηκαν σημαντικά αυτές οι μπούρδες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα