jeanthira7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα σας, Θα ήθελα εάν έχετε εμπειρία παραγγελίας μεγάλου φορτίου από το εξωτερικό να με ενημερώσετε εάν με συμφέρει η αγορά π.χ. 20 τόνων pellet π.χ. από Κίνα ή Ουκρανία κλπ... Ευχαριστώ
stelios18120 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Σου απάντησα στο τοπικ του alixpress Δεν νομίζω σαν ιδιώτης να μπορείς Και αν μπορέσεις θα είναι τεράστιο το κόστος όταν μπούνε Ελλάδα.
Blacktan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 <p>Καλησπέρα σας,</p> <p> </p> <p>Θα ήθελα εάν έχετε εμπειρία παραγγελίας μεγάλου φορτίου από το εξωτερικό να με ενημερώσετε εάν με συμφέρει η αγορά π.χ. 20 τόνων pellet π.χ. από Κίνα ή Ουκρανία κλπ...</p> <p> </p> <p>Ευχαριστώ</p> Φυσικα και μπορεις σαν ιδιωτης απλα δεν θα εκπεσεις τον φπα που θα χρεωθεις οταν εκτελωνιστει το προιον. 24% φπα 3-5% δασμολογικη κλαση φορου εισαγωγης καυσιμης υλης + διαφορα εκτελωνιστικα εξοδα. Χονδρικα υπολογισε για να βγαλεις το τελικο σου κοστος πως θα σου κοστισει ο εκτελωνισμος περιπου στο 30% της αξιας του τιμολογιου. Δηλαδη αν το πελετ σου κοστιζει exworks/fob 5000 ευρω τοτε θα φας ενα 30% πανω στην αξια του τιμολογιου αλλα και της μεταφορας. Ενα ct 20ft (για 23 εως 25 τονους maximum φορτιο) απο κινα χονδρικα θα σου κοστισει cif Piraeus στα 600 με 700 ευρω για την μεταφορα. Κανε τις πραξεις σου τωρα. Ελπιζω να βοηθησα.
Hapatingo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Ιδιώτης και 20 τόνοι δεν πάνε μαζί. Αφού λοιπόν θα το αγοράσεις ως άτομο θα πρέπει να δικαιολογήσεις την χρήση του, να δώσεις ποινικό μητρώο και άλλα τέτοια. Τώρα μέσα από το forum δεν θα πάρεις καμιά απάντηση με ασφάλεια. Πρέπει να μιλήσεις με το τελωνείο του Πειραιά και με τις φορτωτικές με τα κοντέινερ.
slk200gr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα σας, Θα ήθελα εάν έχετε εμπειρία παραγγελίας μεγάλου φορτίου από το εξωτερικό να με ενημερώσετε εάν με συμφέρει η αγορά π.χ. 20 τόνων pellet π.χ. από Κίνα ή Ουκρανία κλπ... Ευχαριστώ Δες το απο βουλγαρια ,ουτε τελωνείο ,ουτε μεγάλο κοστος μεταφοράς 1
jeanthira7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Από Βουλγαρία έχεις εμπειρία κάποιο συγκεκριμένο πωλητή? Δηλαδή έστω ότι αγοράζω το προιον, οταν αυτό φτάσει Πειραιά πρε πει να περάσω από έλεγχο ποινικού μητρώου για να το πάρω στα χέρια μου? Φυσικα και μπορεις σαν ιδιωτης απλα δεν θα εκπεσεις τον φπα που θα χρεωθεις οταν εκτελωνιστει το προιον. 24% φπα 3-5% δασμολογικη κλαση φορου εισαγωγης καυσιμης υλης + διαφορα εκτελωνιστικα εξοδα. Χονδρικα υπολογισε για να βγαλεις το τελικο σου κοστος πως θα σου κοστισει ο εκτελωνισμος περιπου στο 30% της αξιας του τιμολογιου. Δηλαδη αν το πελετ σου κοστιζει exworks/fob 5000 ευρω τοτε θα φας ενα 30% πανω στην αξια του τιμολογιου αλλα και της μεταφορας. Ενα ct 20ft (για 23 εως 25 τονους maximum φορτιο) απο κινα χονδρικα θα σου κοστισει cif Piraeus στα 600 με 700 ευρω για την μεταφορα. Κανε τις πραξεις σου τωρα. Ελπιζω να βοηθησα. Ευχαριστώ πολύ για τη μεγάλη ανάλυση σου.Δηλαδή ανεξαρτήτου χώρας εγώ να υπολογιζω ότι θα φάω 25_30% ΦΠΑ? 600_700 € χωρίς τα μεταφορικά? Μήπως όπως λέει ο φίλος βρω καμμία άκρη Από Βουλγαρία και την βγάλω καθαρη ?
slk200gr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Από Βουλγαρία έχεις εμπειρία κάποιο συγκεκριμένο πωλητή? Δηλαδή έστω ότι αγοράζω το προιον, οταν αυτό φτάσει Πειραιά πρε πει να περάσω από έλεγχο ποινικού μητρώου για να το πάρω στα χέρια μου? Εδω σε μένα αρκετοί παίρνουν απο βουλγαρια ,βόρεια Ελλάδα ντε,εγω δεν εχω πελλετ όποτε δεν ασχολήθηκα ,το μονο που ακούω ειναι οτι θελει ψάξιμο για την ποιότητα ,αυστριακό παντως δεν ειναι βέβαια και απο Κίνα θελει και εκει ψάξιμο η ποιότητα ,το φτηνότερο δεν ειναι το καλυτερο εδω άκουσα οτι στο πελλετ τα φτηνά μεχρι και κουτσουλιές βάζουν
jeanthira7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Για την ποιότητα το ψάχνω και το βρίσκω... Το θεμα είναι να μην φάω 30% ΦΠΑ και τα άλλα κόστη γιατί τότε δεν έχει νόημα...
slk200gr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Για την ποιότητα το ψάχνω και το βρίσκω... Το θεμα είναι να μην φάω 30% ΦΠΑ και τα άλλα κόστη γιατί τότε δεν έχει νόημα... Γιαυτο σου είπα βουλγαρια(όχι οτι τους γουστάρω ) ,χωριά την ταλαιπωρία ,και την επικινδυνότητα να στείλεις προκαταβολικά λεφτά στην Κίνα και να περιμένεις ενα μήνα το φορτίο και να έχει τον καθε τελωνα να σου κανει την ζωή δύσκολη Δες το κατα τον Μάιο με Ιούλιο ειναι πιο κατο η τιμές
Blacktan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Για την ποιότητα το ψάχνω και το βρίσκω... Το θεμα είναι να μην φάω 30% ΦΠΑ και τα άλλα κόστη γιατί τότε δεν έχει νόημα...Μια διευκρινηση για να μην δημιουργουνται παρερμηνιες ,Δεν ειναι 30% ο φπα. 24% ειναι απλα υπολογιζεις +30% στην αξια τιμολογιου (εκ του οποιου 30% το 24% ειναι του φπα) για να εισαι κοστολογικα μεσα. Οσο για την μεταφορα ναι αυτη τη στιγμη απο Shanghai , Ningbo και λοιπα κινεζικα βασικα λιμανια το κοστος μεταφορας εμπορευματοκιβωτιου εκει παιζει ... απο 600 εως 800 ευρω περιπου. Ετσι λοιπον αν το πελετ σου εχει λχ 25 τονοι χ 70€/τονο και 700 μεταφορικα +30% σε αυτα τα 2 ... Χονδρικα παντα ολα αυτα , αλλα εκει εισαι ... Βαλε λοιπον την αξια του πελλετ σου και μεσες ακρες θα βρεις ποσο θα σου κοστισει , απο 3200 εως 3500 χιλιαδες θα ελεγα οι 25 τονοι ...Τωρα αν αξιζει τον κοπο ή οχι εσυ ξερεις ..
jeanthira7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Αρα πάμε για αγορά από Ευρώπη με λιγότερα κόστη λοιπόν... Αααα μην ξεχάσω και τα capital controls έτσι? Εάν θέλω να πληρώσω μέσω κάρτας ή μέσω Τρ. Λογαριασμού μπορούν να μου δώσουν το ΟΚ για αγορά π.χ. 3500 €?
Blacktan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 <p>Αρα πάμε για αγορά από Ευρώπη με λιγότερα κόστη λοιπόν...</p> <p>Αααα μην ξεχάσω και τα capital controls έτσι?</p> <p>Εάν θέλω να πληρώσω μέσω κάρτας ή μέσω Τρ. Λογαριασμού μπορούν να μου δώσουν το ΟΚ για αγορά π.χ. 3500 €?</p> Μεσω τραπ.λογαριασμου και εμβασματοε σαν ιδιωτης οχι . Μεσω πιστ.καρτας αναλογα το οριο σου την τραπεζα σου και τον κωδικο αγαθου / καταστηματος απο οπου θα κανεις την αγορα ..
jeanthira7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μεσω τραπ.λογαριασμου και εμβασματοε σαν ιδιωτης οχι . Μεσω πιστ.καρτας αναλογα το οριο σου την τραπεζα σου και τον κωδικο αγαθου / καταστηματος απο οπου θα κανεις την αγορα .. Το όριο της κάρτας μου δεν επαρκεί και δεν είμαι εταιρεία... Αρα ή κάνω αίτηση για αύξηση ορίου κάρτας ή δεν κάνω συναλλαγή...?
gbouros Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Ανεξάρτητα από τα οικονομικά/τελωνειακά προβλήματα που μπορεί να συναντήσεις είναι μεγάλο ρίσκο να πάρεις τόσο μεγάλη ποσότητα χωρίς να γνωρίζεις την ποιότητα του. Πρώτα δοκίμασε και μετά προχώρα σε μεγάλες παραγγελείες.
jeanthira7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Λιανική πώς να δοκιμάσω φίλε μου αφού οι παραγγελίες γίνονται χονδρικής?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα