ThelifeofPablo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα στο team. Η απορία μου είναι η εξής. Εάν αγοράσω κάποιο κινέζικο κινητό από Κίνα ή από ευρωπαϊκό κατάστημα - αποθήκη θα έρθει μαζί με απόδειξη , τιμολόγιο ή υπάρχει περίπτωση με τίποτα από τα δύο;
dimosit Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Τιμολόγιο όχι. Απόδειξη μπορεί αλλα δεν ειναι σαν η απόδειξη που έχουμε εδω. Είναι ενα χαρτί απο το κατάστημα που αναγράφει την τιμή. Απόδειξη απο Κίνα για ποιο λόγο θα την χρειαστείς?
stelios18120 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Φίλε μου ούτε τιμολόγια ούτε απόδειξεις ούτε τίποτα δεν θα σ έρθει. Και βασικά τι να την κανεις την απόδειξη από τον Κινέζο; Αν γίνει κάτι θα πας εκεί με την απόδειξη να του το πας πίσω;
ThelifeofPablo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με αγορά από ευρωπαικό κατάστημα-αποθήκη; Εχώ τάση να πουλάω η να ανταλάσω τα πράγματα μέτα από μικρό σχετικά διάστημα χρήσης. Τις περισσότερες φορές η απόδειξη βοηθάει στο να γίνει η συναλλαγή. Για τυχόν εγγυήσεις κτλπ.
stelios18120 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μέσω ίντερνετ από ηλεκτρονικό κατάστημα εξωτερικού δεν θα λάβεις απόδειξη-τιμολογιο ποτέ. Αυτό θα γίνει μόνο από Ελλάδας κατάστημα. Αν αγοράσεις κάτι από εξωτερικό και θέλεις να το πουλήσεις θα είναι χωρίς απόδειξη κτλπ. Εγγύηση ισχύει για το προϊόν σου εφόσον θέλεις να το στειλεις πίσω αν πάθει κάτι.
ThelifeofPablo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μάλιστα. Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση guys. Καλή εβδομάδα να έχουμε.
terry308 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Όλα τα ευρωπαϊκά καταστήματα στέλνουν απόδειξη αγοράς και χρειάζεται σε μερικά σαν εγγύηση (στο amazon οχι), τα κινέζικα(μερικά) δεν στέλνουν κάτι άλλο πέρα από ενα χαρτί παραγγελίας, ότι θα χρειαστεί σε περίπτωση εγγύησης θα γίνει μέσω επικοινωνίας email - Skype, μη περιμένεις σοβαρή μορφή εγγύησης και εξυπηρέτησης
zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μέσω ίντερνετ από ηλεκτρονικό κατάστημα εξωτερικού δεν θα λάβεις απόδειξη-τιμολογιο ποτέ. Αυτό θα γίνει μόνο από Ελλάδας κατάστημα. Αν αγοράσεις κάτι από εξωτερικό και θέλεις να το πουλήσεις θα είναι χωρίς απόδειξη κτλπ. Εγγύηση ισχύει για το προϊόν σου εφόσον θέλεις να το στειλεις πίσω αν πάθει κάτι. Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό. Έχω πάρει και αποδείξεις και τιμολόγια από εξωτερικό. Από Κίνα ίσως όχι, αλλά από Ευρώπη και νομίζω και Αμερική σίγουρα.
ThelifeofPablo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Για να γίνω και πιο συγκεκριμένος, εννοώ μαγαζιά όπως honorbuy , antelife , geekbuying , vickmall και τις ευρωπαικές αποθήκες τους.Ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση.
stelios18120 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό. Έχω πάρει και αποδείξεις και τιμολόγια από εξωτερικό. Από Κίνα ίσως όχι, αλλά από Ευρώπη και νομίζω και Αμερική σίγουρα. Από κινα δεν παίζει απόδειξη. Τώρα για ebay η amazon ίσως να δίνουν δεν ξέρω γιατί δεν αγοραζω. Πάντως από ευρωπαϊκές αποθήκες δεν μου έχει έρθει ποτέ αντικείμενο με απόδειξη και έχω κάνει πολλές παραγγελιες.ισως να πρέπει να την ζητήσεις; Δεν ξέρω. 1
theopan Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέσω ίντερνετ από ηλεκτρονικό κατάστημα εξωτερικού δεν θα λάβεις απόδειξη-τιμολογιο ποτέ. Αυτό η γενίκευση του "ποτέ" δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Κανονικότατα στέλνουν παραστατικά τα -σοβαρά τουλάχιστον- μαγαζιά. Παίρνω αποδείξεις μαζί με το πακέτο, από sportsdirect, από Γερμανικά και Αγγλικά μαγαζιά για ανταλλακτικά αυτοκινήτου, από Αμερικάνικα για φακούς επαφής κ.α.
stelios18120 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Ναι εγώ βασικά μιλάω για κινητα κτλπ παρόμοια είδη. Ο ts ρώτησε γ κινητά κ εγώ γ κινητά απάντησα.
ThelifeofPablo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Η αλήθεια είναι , ότι πιο πολύ με ενδιαφέρουν κινητά και γενικότερα είδη τεχνολογίας.Απλά μου κάνει εντυπώση , στο να μην έχουν απόδειξη.Δηλάδη ένα κινέζικο μαγαζί που έχει warehouse στην Ευρώπη , τα προιόντα που πουλάει δεν έχουν το ΦΠΑ της εκάστοτης χωρας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα