PANOS93GR Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά θέλω βοήθεια αγόρασα κάτι παπούτσια απο to ioffer μου έδωσε ο πωλητής trucking number αλλά πέρασαν 18 μέρες και δεν δουλεύει ακόμη ο πωλητής σήμερα βγήκε τελείως γίνεται να πάρω τα λεφτά πισω με κάποιο τροπο;
TravisScottt Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 αν εκανες την αγορα με paypal μπορεις να κανεις chargeback, το tracking δηλαδη δεν λειτουργει;
PANOS93GR Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δυστυχώς δεν δεχόταν με PayPal ο πωλητής ναι εδώ και 20 μέρες μου έδωσε trucking number αλλά δεν δουλεύει τι να κάνω
solton57010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μιλα με την τραπεζα σου μηπως βγαλεις ακρη με αμφισβητηση συνναλαγης .Αλλα πιθανον θα κλαις τα λεφτα που εδωσες
PANOS93GR Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Πλήρωσα με την revolut αγγλική καρτα δεν ξέρω το να κάνω
toyotats Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Ρε παιδια μην κανετε αγορες χωρις paypal απο αγνωστα site , οποιο ξενο ηλεκτρονικο καταστημα δεν δεχετε πληρωμη με paypal δεν ειναι αξιοπιστο!
tsioulak Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Ρε παιδια μην κανετε αγορες χωρις paypal απο αγνωστα site , οποιο ξενο ηλεκτρονικο καταστημα δεν δεχετε πληρωμη με paypal δεν ειναι αξιοπιστο! Πιθανότατα δεν ειναι αξιόπιστο, εχω πετύχει καταστήματα (κυριως αμερικανικά) που ενώ δεν δεχόταν PayPal συμπεριφέρονταν σπαθί.
PANOS93GR Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ειχα ποτε θεμα με το ioffer πρωτη φορα γινεται αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα