Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Τι trash ήταν αυτό ρε φίλε. Κάηκα άσχημα. Εκεί που πραγματικά έκλαψα όμως είναι το plot twist γύρω στο 11:08... Αξίζει τον κόπο. "οι κύριοι αυτοί έχουν απομακρυνθεί..."
LongTom Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Πηχτή,ανόθευτη Καλτίλα των 90s. Τότενες που γινόταν και λεγόταν της πόπης στην τηλεόραση, αλλά παρόλα αυτά δεν άνοιγε ρουθούνι... Μετά ήρθε το ΕΣΡ και όλα άλλαξαν, η τελεώραση απόκτησε πχιότητα... Btw:Κατά το 11ο λεπτό η κάμερα κάνει κάτι περίεργα τερτίπια,σαν να μπαίνει στην άλλη διάσταση. Τι διάολο έγινε; 2
Gtr34 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Btw:Κατά το 11ο λεπτό η κάμερα κάνει κάτι περίεργα τερτίπια,σαν να μπαίνει στην άλλη διάσταση. Τι διάολο έγινε; Μάσησε η κασέτα
McNerd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Σοβαρά τώρα έχουν βγει τέτοια άτομα σε αυτή την κατάσταση στη τηλεόραση;
l337 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Σοβαρά τώρα έχουν βγει τέτοια άτομα σε αυτή την κατάσταση στη τηλεόραση; Μάλλον είσαι μικρός γιατί αυτό που είδες δεν είναι τίποτα μπροστά στα "διαμάντια" της καλτίλας στις αρχές '90. 1
volos27 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 ειμαι φαλοκρατης,ειμαι μισογυνης,ειμαι βιαστης
παπι Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Βγαινω με ενα γαιδαρο και με λενε οι κατες. Χαχαχαχα ζουρεαλισμος να μιλανε για μουτζες.
rista Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Μάλλον είσαι μικρός γιατί αυτό που είδες δεν είναι τίποτα μπροστά στα "διαμάντια" της καλτίλας στις αρχές '90. Ερωτοδικίο και τα παιδιά της νύχτας ήταν οι προτεργάτες και επίσης μην ξεχνάμε και τον άλλον τον κάφρο νταλικέρη στην Σία που φώναζε: Μα θέλω να δω το γουνάκι σου,πώς να το κάνουμε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα