Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2700 είναι πολύ λίγα. Παρότι το iOS είναι καλά optimized (καλύτερα από το Android), δε χαλάει κανέναν πιστεύω το να έχει περισσότερο screen-on time. Ειδικά όσοι είχαν iOS 9 και πήγαν στο 10 θα καταλαβαίνουν γιατί το γράφω αυτό.

Δημοσ.

2700 είναι πολύ λίγα. Παρότι το iOS είναι καλά optimized (καλύτερα από το Android), δε χαλάει κανέναν πιστεύω το να έχει περισσότερο screen-on time. Ειδικά όσοι είχαν iOS 9 και πήγαν στο 10 θα καταλαβαίνουν γιατί το γράφω αυτό.

Εχω ενα 6s plus και ομολογω οτι οταν εγινε η μεταβαση απο το 9 στο 10 το battery life πηγε στο διαολο αλλα τωρα εχει φτιαξει και ενω του βγαζω τα ματια ολη μερα γυρναω σπιτι το βραδυ και εχω στανταρ 25% μπαταρια και αρκετες ωρες SOT

Δημοσ.

Αντι να ωριμαζουν οι τεχνολογιες και να φθηναίνουν οι συσκευές, τα iphone ακριβαίνουν, χωρις να διαθέτουν καποια ιδιαίτερη καινοτομία. Θελουν να διατηρησουν τα ιδια εσοδα από λιγοτερες συσκευες μαλλον. Τέσπα βολευομαστε και με παλιοτερα μοντέλα πλέον, δεν υπαρχουν εφαρμογες που να απαιτουν κατι περισσοτερο.

• Like 2
Δημοσ.

ότι και να γίνει όταν θα βγει το I phone 8 τεχνολογικά θα ειναι πάλι πίσω τουλάχιστον 3 χρόνια και θα εχει ορίσει τιμή η apple στο χιλιάρικο τουλάχιστον, οταν όλες οι άλλες οι ανταγωνιστές εταιρείες θα ειναι οχι απλα ενα βήμα μπροστά αλλα πολλά βήματα μπροστά τεχνολογικά σε πολυ ανταγωνιστικότητες τιμές, και πάλι μπράβο στην Apple θα πουλήσει σαπίλα για χρυσαφή φοβερό μαρκετινκ

• Like 2
Δημοσ.

Το Iphone 8 όλα δείχνουν ότι θα είναι κάτι παραπάνω από καινοτομικό τουμπανέιρος. Αυτό που θα κλέψει όμως την παράσταση, σύμφωνα με φήμες που όλο και δυναμώνουν, είναι τα AR/MR γυαλιά που θα ανακοινώσει ή/και  παρουσιάσει μέχρι το Σεπτέμβριο η Apple. Κάποιοι αναλυτές μιλάνε για επανάσταση. Το καλύτερο AR γυαλί που θα έχει παρουσιαστεί και μάλιστα κάτω από 500 δολάρια και κάτω από 100 γραμμάρια.

Δημοσ.

Εχω ενα 6s plus και ομολογω οτι οταν εγινε η μεταβαση απο το 9 στο 10 το battery life πηγε στο διαολο αλλα τωρα εχει φτιαξει και ενω του βγαζω τα ματια ολη μερα γυρναω σπιτι το βραδυ και εχω στανταρ 25% μπαταρια και αρκετες ωρες SOT

Και εγώ 6s Plus έχω και έπαθα το ίδιο πράγμα. Μου βγάζει μεν άνετα τη μέρα κι ας το λιώνω, αλλά με το iOS 9 κρατούσε και 1.5 μέρα. Η διαφορά είναι αρκετά εμφανής σε σχέση με πριν την αναβάθμιση. Ελπίζω να στρώσει κάπως με την 10.3 όταν κυκλοφορήσει αλλά ποτέ δε ξέρεις.

Δημοσ.

Καλησπέρα στο Forum.Α)είναι όλα εικασίες κ φήμες,

Β)Δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ τα αναβαθμισμένα μοντέλα της(τα S) μαζί με την νεα γενιά,άλλο αν κυκλοφόρησε το SE,μαζί με τα 7ρια.

Σιγά μην βγάλει 5 συσκευές,εντάξει είπαμε......Δεν στέκει λογικά κ φυσικά δεν συμφέρει......Ο καθεένας μπορεί να λέει οτι θέλει,αλλά πρέπει να ελέγχουμε κ λίγο τις πηγές......

Δημοσ.

Εμένα κάτι μου λέει ότι oι OLED οθόνες του iPhone 8 θα έχουν στην πορεία προβλήματα και θα βγουν ειδήσεις πχ θα φαίνονται κάποια είδωλα ή ότι θα αλλοιωθούν τα χρώματα μέσα σε κάποιους μήνες κλπ και θα σου λέει η Apple να πληρώσεις λεφτά για την οθόνη (όπως έγινε με το iPhone 6 με την γκρι μπάρα - Touch Disease)

Κάτι μου λέει ότι θα πέσω μέσα κατά 70%

Δημοσ.

Παρτε το φοιτητικο θα σας βγει ποιο φθηνα.

Σαν προγραμμα το ios τα σπαει!

Σαν συσκευη το iphone στα σπαει!

Δημοσ.

Εμένα κάτι μου λέει ότι oι OLED οθόνες του iPhone 8 θα έχουν στην πορεία προβλήματα και θα βγουν ειδήσεις πχ θα φαίνονται κάποια είδωλα ή ότι θα αλλοιωθούν τα χρώματα μέσα σε κάποιους μήνες κλπ και θα σου λέει η Apple να πληρώσεις λεφτά για την οθόνη (όπως έγινε με το iPhone 6 με την γκρι μπάρα - Touch Disease)

Κάτι μου λέει ότι θα πέσω μέσα κατά 70%

Αυτό που συμβαίνει δηλαδή με όλες τις υπόλοιπες συσκευές που έχουν oled αυτή τη στιγμή...

• Like 5
Δημοσ.

Αυτό που συμβαίνει δηλαδή με όλες τις υπόλοιπες συσκευές που έχουν oled αυτή τη στιγμή...

Τι συμβαίνει με τις oled μέχρι στιγμής? Δεν έχω δει ούτε είδωλα ούτε αλλοίωση χρωμάτων. Είναι amoled όμως oled έχει το flex της LG μόνο.

Δημοσ.

Τι συμβαίνει με τις oled μέχρι στιγμής? Δεν έχω δει ούτε είδωλα ούτε αλλοίωση χρωμάτων. Είναι amoled όμως oled έχει το flex της LG μόνο.

Δεν έχεις δει ε;

Εγώ πάλι μια χαρά έχω δει είδωλα σε πολλά galaxy (και όχι μόνο) καθώς και προβλήματα με color uniformity σε γκρι και άσπρο.

Με ένα απλό search θα βρεις ένα σωρό forums γι αυτά τα θέματα. Δεν θα χρειαστεί να ψάξεις πολύ.

Τα προβλήματα που έχουν μέχρι στιγμής οι amoled είναι κοινώς γνωστά. Είναι πολύ σπάνιο να πέσεις πάνω σε πάνελ που δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα έστω και μικρό.

Όπως έχω πει και σε ένα άλλο θέμα, είμαι ήδη στο 2ο rma του Pixel μου (το οποίο υποτίθεται ότι έχει το ίδιο πάνελ που χρησιμοποιεί η Samsung για το s7) εξαιτίας μιας κίτρινο-πράσινης χροιάς στο κάτω μισό της οθόνης.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...