ScorpioX777 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Πολλες φημες τωρα τελευταια.Για φανταστειτε να βαλει OLED οθονη που την περιμενουμε πως και πως και να καταργησει την φορτιση σε πριζα και να ειναι μονο ασυρματη, την εχω ικανη για ολα. 2
futureshock Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 μπορει να εχει την δυνατοτητα να βαλει 2700mah αλλα δε θα το κανει. Θα βαλει 2050mah , στο S θα βαλει 2150mah και σε κανα 2-3 χρονια ναι θα φτασουμε και εκει!
KnightRider Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό που συμβαίνει δηλαδή με όλες τις υπόλοιπες συσκευές που έχουν oled αυτή τη στιγμή... Ναι αλλά για την Apple δεν πρέπει να ισχύει κάτι τέτοιο γιατί υποτίθεται είναι no1 εταιρία + το πολύ υψηλό κόστος.
jokr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια αυτο που πληρώνει ο κάτοχος ενός iPhone ειναι το user interface και το prestige.Ολα τα υπόλοιπα ειναι απλα μια ουτοπία.Το οτι πουλάει πολύ είναι φυσιολογικό γιατι κανει έκπτωση στα προϊόντα της στους φοιτητές στο εξωτερικό.Μπορεί να το κάνει πολύ ποιο εύκολα μιας και σε hardware ειναι φθηνό, άλλο εργοστάσιο θες για να περάσεις amoled και άλλο για lcd οθόνη.
KnightRider Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Πολλες φημες τωρα τελευταια.Για φανταστειτε να βαλει OLED οθονη που την περιμενουμε πως και πως και να καταργησει την φορτιση σε πριζα και να ειναι μονο ασυρματη, την εχω ικανη για ολα. Όλο φήμες είναι και στην πορεία κάνουν το ~50% από αυτά που λένε !! Eδώ η Apple μας τρολλάρει με τις 5.2+ ίντσες - πριν μερικά χρόνια η Apple έλεγε ότι πάνω από 4 ίντσες ότι δυσκολεύει τον χρήστη λόγω μεγάλου μεγέθους και ότι είναι άβολο στον αντίχειρα κλπ και τώρα θέλει να βγάλει iPhone 8 με εκδόσεις σε 5,2+ ίντσες οθόνη που κάποτε τα θεωρούσαν παντόφλες και είπαν πως το ιδανικό μέγεθος για τους καταναλωτές είναι 3.5 ίντσες. Το θυμάμαι πάρα πολύ καλά που το έλεγαν αυτό (στην εποχή του iPhone 4S κάπου το 2012) 2
Simos805 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 ότι και να γίνει όταν θα βγει το I phone 8 τεχνολογικά θα ειναι πάλι πίσω τουλάχιστον 3 χρόνια και θα εχει ορίσει τιμή η apple στο χιλιάρικο τουλάχιστον, οταν όλες οι άλλες οι ανταγωνιστές εταιρείες θα ειναι οχι απλα ενα βήμα μπροστά αλλα πολλά βήματα μπροστά τεχνολογικά σε πολυ ανταγωνιστικότητες τιμές, και πάλι μπράβο στην Apple θα πουλήσει σαπίλα για χρυσαφή φοβερό μαρκετινκΤουλάχιστον η apple δεν κάνει βιαστικές κινήσεις κι ξέρεις πώς αυτό που θα πάρεια θα δουλεύει σωστά.. Ούτε προβλήματα στην οθόνη θα έχει, ούτε θα έχειέξτρα λειτουργείες οι οποίες θα είναι άχρηστες ή θα λειτουργούν με κολλήματα ίσα ίσα για να λέει η εταιρία ότι τις έχει το κινητό, ούτε θα σκάει!οχι φυσικα!Ελπίζουμε όταν λένε ότι θα ξεπαιρνάει τα 1.000 δολάρια να εννούν στην full έκδοσή του! αλλιώς αμα ξεκινάει με τόσα καήκαμε!! Εμένα κάτι μου λέει ότι oι OLED οθόνες του iPhone 8 θα έχουν στην πορεία προβλήματα και θα βγουν ειδήσεις πχ θα φαίνονται κάποια είδωλα ή ότι θα αλλοιωθούν τα χρώματα μέσα σε κάποιους μήνες κλπ και θα σου λέει η Apple να πληρώσεις λεφτά για την οθόνη (όπως έγινε με το iPhone 6 με την γκρι μπάρα - Touch Disease) Κάτι μου λέει ότι θα πέσω μέσα κατά 70% Αν χρισημοποιήσει την ήδη υπάρχουσα τεχνολογία. Διότι κάτι ακούγεται για micro-led display.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ό,τι και να 'ναι το 8... δεν πρόκειται να την ξανα-πατήσω και να πάρω "απλή" σειρά, θα πάω απ' ευθείας στην "S" έκδοση. "Παραδοσιακά" πια η Apple, βγάζει κάτι "νέο" (λέμε τώρα), αλλά ΠΑΝΤΑ το βελτιώνει στην "S" έκδοση. Οπότε, ό,τι και να βγάλουν, ό,τι καινοτομίες και να 'χει, ΣΑΦΩΣ θα 'ναι πιο βελτιωμένα στην "S" έκδοση.
suffocater Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Προσοχή μην την πατήσετε.Οπως μας ενημέρωνε εδώ και χρόνια γνωστος dj/μετοχος της apple εδω μέσα,οι oled ειναι υποδεεστερες οθονες και αλλοιώνουν τα χρώματα,όπως και "η ασυρματη φορτιση ειναι φλόμπα".Οπότε,το νου σας,ε?Μην αγοράσετε τίποτα. 3
Simos805 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Προσοχή μην την πατήσετε. Οπως μας ενημέρωνε εδώ και χρόνια γνωστος dj/μετοχος της apple εδω μέσα,οι oled ειναι υποδεεστερες οθονες και αλλοιώνουν τα χρώματα,όπως και "η ασυρματη φορτιση ειναι φλόμπα". Οπότε,το νου σας,ε?Μην αγοράσετε τίποτα. Οι OLED έχουν όντως θέματα με burn in και με το refresh rate τους... Τράβα βίντεο την οθόνη ενός galaxy s7 με μια οποιαδήποτε κάμερα και δες πώς τρεμοπαίζει.. αυτό με γυμνό μάτι δεν φαίνεται αλλά κουράζει, συν το ότι σε κινήσεις όπως scroll κάνουν περισσότερα είδωλα από ότι οι LCD. Η κάθε μια από αυτες τις 2 τεχνολογίες (LCD και OLED) έχει τα θετικά της και τα αρνητικά της. 1
azuli Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Και εγώ 6s Plus έχω και έπαθα το ίδιο πράγμα. Μου βγάζει μεν άνετα τη μέρα κι ας το λιώνω, αλλά με το iOS 9 κρατούσε και 1.5 μέρα. Η διαφορά είναι αρκετά εμφανής σε σχέση με πριν την αναβάθμιση. Ελπίζω να στρώσει κάπως με την 10.3 όταν κυκλοφορήσει αλλά ποτέ δε ξέρεις. Δεν θα στρωσει ποτε. Ειναι ο τροπος της apple να σου πει οτι χρειαζεται αλλο ενα χιλιαρικακι απο την παρτη σου γιατι εβγαλε νεο μοντελο.
azuli Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Εμένα κάτι μου λέει ότι oι OLED οθόνες του iPhone 8 θα έχουν στην πορεία προβλήματα και θα βγουν ειδήσεις πχ θα φαίνονται κάποια είδωλα ή ότι θα αλλοιωθούν τα χρώματα μέσα σε κάποιους μήνες κλπ και θα σου λέει η Apple να πληρώσεις λεφτά για την οθόνη (όπως έγινε με το iPhone 6 με την γκρι μπάρα - Touch Disease) Κάτι μου λέει ότι θα πέσω μέσα κατά 70% το ειδωλο του τζομπς να ρολαρει στον ταφο του λογικα.
Chrisigia Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Τι να το κανεις αν δεν εχει γρηγορη φορτιση! Ο καθένας με τον πόνο του είμαστε σ' αυτό το forum!
lupus_Hegemonia Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Επειδή στα μηχανήματα (κάθε ένα) αυτό που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μετράει είναι η "καρδιά τους" - και στα κινητά είναι το λειτουργικό τους, δεν πρόκειται να αλλάξω ποτέ και να πάω σε κάτι που ΔΕΝ ΕΧΕΙ iOS... Είχα τα πάντα, πριν το πρώτο μου iPhone. Όπως και υπολογιστές, είχα πραγματικά τα πάντα (απ' το 1977 που πρωτοαπόκτησα υπολογιστή). Και στο κινητό και στον υπολογιστή, είναι "μονόδρομος" η Apple για μένα, λόγο ΚΑΘΑΡΑ του λειτουργικού της. Κατά τα άλλα, σαφώς και βρίσκεις ΚΑΛΥΤΕΡΑ μηχανήματα απ' τα Apple... αλλά δυστυχώς (γι' αυτά και τις εταιρείες τους, αλλά και για μας) δεν διαθέτουν εφάμιλλο λειτουργικό ή και καλύτερο ίσως, απ' της Apple. Αυτά, έτσι απλά είναι τα πράγματα, σας αρέσει δεν σας αρέσει...Αν γουστάρετε να 'χετε ένα φθηνό μηχάνημα με υψηλότερα specs και μάπα (ή έστω ΚΑΤΩΤΕΡΟ της Apple) λειτουργικό, πορευτείτε με τα άλλα. Εμείς που μάθαμε, που μπήκαμε στην "φάση-Apple"... δεν υπάρχει γυρισμός πια.(Και το λέει ένας αρχικά ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΕΜΙΟΣ της Apple, έτσι; Την μισούσα - χωρίς λόγο ουσιαστικό, αλλά την μισούσα).
D.Luffy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Ναι αλλά για την Apple δεν πρέπει να ισχύει κάτι τέτοιο γιατί υποτίθεται είναι no1 εταιρία + το πολύ υψηλό κόστος. Γιατί? Πρέπει να ισχύει για τη Google? Για την ίδια τη Samsung? Δεν έχουν πολύ υψηλό κόστος τα Pixel και s7?? Γιατί λοιπόν βγάζουν κι αυτά προβλήματα;;; Γιατί θα πρέπει μόνο η Apple κατά τη γνώμη σου να βγάζει αψεγάδιαστο κατασκευαστικά προϊόν ενώ οι ναυαρχίδες που ανέφερα που έχουν το ίδιο κόστος περνάνε με ψιλά γράμματα; Τι έχεις να πεις για την οθόνη του Pixel (που την φτιάχνει η Samsung) που ανέφερα; Δικαιολογείται η όχι; Έν το μεταξύ, όταν σας συμφέρει, η Apple δεν παράγει τίποτα μόνη της επειδή δεν έχει εργοστάσια παραγωγής και άρα δεν συντελεί στην εξέλιξη τεχνολογίας. Όταν όμως δεν σας συμφέρει, θα φταίει πάλι η Apple πχ για τις οθόνες που κατασκεύασε η Samsung για το iPhone... 1
Fulgore Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Αν γουστάρετε να 'χετε ένα φθηνό μηχάνημα με υψηλότερα specs και μάπα (ή έστω ΚΑΤΩΤΕΡΟ της Apple) λειτουργικό, πορευτείτε με τα άλλα. Το stock android της google στο Pixel,απο πλευρας εμπειριας χρησης δεν διαφερει τοσο πολυ οσο νομιζεις. Το προβλημα του ειναι οτι δεν κοστιζει αναλογα σε σχεση με τον ανταγωνισμο του android. Οταν καποιος μπορει στην Ελλαδα να αγορασει το iphone φθηνοτερα απο οτι το pixel ,ε δεν νομιζω να θελει και μεγαλη σκεψη τι θα προτιμησει ο κοσμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα