Προς το περιεχόμενο

Η Nokia θα επιδείξει στο MWC τα Nokia 3, 5 και 6 καθώς και τη μοντέρνα έκδοση του 3310


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

@iliasbass +1 Για το sailfish αν και δεν το βλέπω για αρχή θα χρησιμοποιεί το Nokia UI που έβαλε και στο Νοκια 6. Περιμένω με ανυπομονησία την MWC να δούμε τι θα ανακοινώσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο snapdragon 430 είναι όντως πολύ κακος και μπαίνει συνήθως σε low end κινητά. Για το 3310 ασχολίαστο όταν υπάρχουν rugged phones με 20 30 ευρώ με 2 φακούς 5000ma μπαταρίες μεγάλες οθόνες και ράδιο χωρίς ακουστικά. Τι πίνουν εκεί στη Nokia? Οι εποχές που ήταν μονοπώλιο τελείωσαν ανεπιστρεπτί.

 

Αναρωτιεμαι για την ποιοτητα ζωης ορισμενων ανθρωπων που ειναι σε θεση να γραφουν καθημερινα αντιστοιχες αποψεις, αντιστοιχης τοξικοτητας.

Οπως αναφερθηκε, η αναβιωση του SNES της Nintendo πουλησε σαν ζεστο ψωμι εν καιρω πολεμικης κατοχης.

Το βινυλιο βρισκεται, παγκοσμιως, σε μεγαλη ζητηση.

Η αναβιωση αυτου του ειδους εχει να κανει με συλλεκτες αντικειμενων που προκαλουν το αισθημα της αναπολησης, οπως λειτουργουν οι αντικες. Ειναι σεβαστο μεριδιο καταναλωτων και αποφερουν υπολογισιμα κερδη στις αντιστοιχες επιχειρησεις. 

Οσο για τον SD 430, στα ιδια ακριβως χρηματα δινει η Lenovo τη σειρα K6. Στην πραξη, αυτος αποδειχτηκε, κατοπιν δοκιμων και reviews, ικανος για να υποστηριξει τη mid range κατηγορια.

Η Nokia προσπαθει να επαναφερει το παλιο hype, σε αυτο βασιζοταν παντα οταν παρηγαγε trademarks, μοναδικα ειδη. Σε μια τελειως διαφορετικη αγορα, πλεον, το να το παιξει Oneplus ή Apple ή Xiaomi, απλα θα την κατρακυλησει οικονομικα. Οποτε, προφανως, κανει αυτο που εκανε καποτε η Microsoft με smartphones τυπου Lumia 520, φθηνα και αρκουντως ικανα smartphones για τις αναπτυσσομενες οικονομιες. Η αναβιωση του 3310 θελει να καταφερει, ηδη πετυχημενα, την στροφη της προσοχης μας επανω της.

Εντελως συναισθηματικα, προσωπικα, υποστηριζω 100% εως τωρα τις κινησεις τους. Ειδικα μετα την καταστροφικη μεταχειριση της Microsoft.

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω ακόμα το παλιό 3310, (το πρώτο κινητό με εικονομηνύματα) και καμιά φορά το χρησιμοποιώ, έτσι για την πλάκα και τα σχόλια των άλλων. Ένα πράγμα που δεν έχουν ξεπεράσει τα σύγχρονα κινητά είναι πως η οθόνη του είναι ευανάγνωστη σε φουλ λιακάδα. Makes you think: τι ολεντ και μολεντ, φτιάξτε τα βασικά πρώτα...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

60 ευρώ για το 3310? Καλή η νοσταλγία αλλά είπαμε ρε νόκια. Πιστεύω πως θα πουλήσει ικανοποιητικα πάντως, έχει γίνει cult τα τελευταία χρόνια το συγκεκριμένο μοντέλο.

 

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

Όντως 60 ευρά είναι πολλά. Γενικά οι Φινλανδοί της HMD είτε δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει meme και πραγματικά νομίζουν ότι υπάρχει κόσμος που θα ήθελε έναν κλώνο του 3310 σήμερα είτε ετοιμάζουν κάποια έκπληξη.

 

Μεγάλο ενδιαφέρον το software. Θα δώσουν υποστήριξη Facebook, WhatsApp, Viber, Snapchat και Twitter ώστε να έχει τουλάχιστον ελπίδες στην αγορά με τα 60 ευρά που ζητάει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η Nokia παει μου φαίνετε να κανει αυτο που εκανε η νιντεντο με το nes ...παει να χτυπήσει με ρετρό χαρακτήρα τις καρδιές του καταναλωτή για να φέρει μετά το βαρύ οπλικο

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα στο forum.Όταν λένε οτι κ καλά θα είναι σαν το 3310,πως ακριβώς το εννοούν?Σαν το 150 ενα πράγμα δλδ?....Γιατί σιγά μην είναι ασπρόμαυρο κ σιγά μην έχει τα πλαστικά του τότε....Δλδ θα αλλάζουν οι προσόψεις?Ή απλά θα είναι 1 150 ή 230 κλπ μέσα σε 1 πλαίσιο π θα μοιάζει στο 3310?

Ο χρόνος θα δείξει.Κ ναι,όπως προανάφεραν κάποιοι,εννοείται πως στοχεύει σε νοσταλγούς......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...