NightlyKnight Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Βρήκα αυτό το σακίδιo (http://www.petridi.gr/store/index.asp?page=product&pid=4085) σε πολύ καλή τιμή και σκεφτόμουν να το πάρω για ταξίδι στη Ευρώπη. Το θέμα είναι ότι είναι παρόλη τη πρακτικότητα του είναι στρατιωτικό και δεν ξέρω αν θα έχω θέματα ειδικά στο αεροδρόμιο και γενικότερα...?
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Υποθετω ότι αν δεν εχει καποιο στρατιωτικο σημα επανω δεν θα εχεις πρόβλημα.
p8denu Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Όπως ειπε και ο Γιάννης από πάνω δεν θα εχεις εφόσον δεν έχει κάποιο σήμα απάνω του αλλα το συγκεκριμένο δεν κανει γι αυτο που θες. Έχει μεταλλικό σκελετό και ζυγίζει 5,5κιλα 2
LongTom Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Βρήκα αυτό το σακίδιo (http://www.petridi.gr/store/index.asp?page=product&pid=4085) σε πολύ καλή τιμή και σκεφτόμουν να το πάρω για ταξίδι στη Ευρώπη. Το θέμα είναι ότι είναι παρόλη τη πρακτικότητα του είναι στρατιωτικό και δεν ξέρω αν θα έχω θέματα ειδικά στο αεροδρόμιο και γενικότερα...? Για να το πάρεις στο αεροπλάνο-καμπίνα το θέλεις; Εάν ναι,δεν είναι κατάλληλο, οι περισσότερες εταιρείες θα σου ρίξουν άκυρο λόγω μεγέθους. Εάν το θέλεις για αποσκευή τότε δεν νομίζω να έχεις θέματα.
johnbond Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Τι πρόβλημα θα υπήρχε αν είχε στρατιωτικό σήμα;
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Τι πρόβλημα θα υπήρχε αν είχε στρατιωτικό σήμα; Μπορει και τιποτα αλλα επειδή οι καιροι είναι πονηροι ποτε δεν ξερεις .
isay Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δε θα είχε κανενα πρόβλημα ακόμα κι αν είχε σημαία, διακριτικό στρατιωτικό σήμα, πουλάδες, κλπ Αν τώρα είχε κολλημένα τίποτα αυτοκόλλητα του ΙΣ, μαλλον θα πέρναγε μια ανακριση από την ασφαλεια του αεροδρομίου. Το ίδιο ισχύει αν είχε κάτι πολύ επιθετικό (π.χ. θάνατος στους τάδε ή φωτιά στους δείνα, κλπ) Δεν κάνει για χειραποσκευή καμπίνας.
Menelaos83 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Για να το πάρεις στο αεροπλάνο-καμπίνα το θέλεις; Εάν ναι,δεν είναι κατάλληλο, οι περισσότερες εταιρείες θα σου ρίξουν άκυρο λόγω μεγέθους. Αλλα ισχυουν εντος Ελλαδας και αλλα για εκτος? Γτ εντος τετοιο μεγεθος περναει ανετα σαν χειραποσκευη... Λογω μεταλλικου σκελετου τοτε ακουγεται λογικο
isay Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Αλλα ισχυουν εντος Ελλαδας και αλλα για εκτος? Γτ εντος τετοιο μεγεθος περναει ανετα σαν χειραποσκευη... Λογω μεταλλικου σκελετου τοτε ακουγεται λογικο δεν περνάει καθολου σαν χειραποσκευή εκτός αν η εταιρεία είναι σε ελαστικές περιόδους (π.χ. άδειες πτήσεις σε άσχετη περιοδο). Για δοκίμασε να την πάρεις σε high season με εταιρείες αυστηρής πολιτικής ... εφαγες πόρτα. Το μεταλλικό δεν τους νοιαζει, απλώς αυξάνει το βάρος άρα το ωφέλιμο φορτίο. Διαστάσεις χειραποσκευής ανα εταιρείες που πετάνε Ελλαδα http://www.inflight.gr/%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%80%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B5/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα