th3ofilos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα παιδια προσφατα αναβαθμισα σε rx480, ολα καλα μεχρι την στιγμη που επαιζα Battlefield 1 και ξαφνικα κανει restart o υπολογιστης , μου το εχει κανει 2-3 σημερα, θερμοκρασιες ειναι κανονικες ξερετε τι μπορει να φαιει??? Το συστημα ειναι της υπογραφης μου
MSSB Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Αν είναι αυτό το τροφοδοτικό σου, φίλε μου.. είσαι ένα κλικ πάνω από το Turbo-X. Λογικά είναι το PSU σου. Δεν φτάνουν τα watt. Κάνε ένα stress test στη κάρτα γραφικών σου να φτάσει τη μέγιστη κατανάλωση και αν σου κάνει rr ή shutdown, ξέρεις ότι είναι αυτό. 4
nikos1982 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 http://www.trust.com/en/product/14888-570w-pro-psu-dual-fan-pw-5500 αλλαξε τροφοδοτικο.εκει μαλλον ειναι το προβλημα
th3ofilos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 http://www.trust.com/en/product/14888-570w-pro-psu-dual-fan-pw-5500 αλλαξε τροφοδοτικο.εκει μαλλον ειναι το προβλημα Αν είναι αυτό το τροφοδοτικό σου, φίλε μου.. είσαι ένα κλικ πάνω από το Turbo-X. Λογικά είναι το PSU σου. Δεν φτάνουν τα watt. Κάνε ένα stress test στη κάρτα γραφικών σου να φτάσει τη μέγιστη κατανάλωση και αν σου κάνει rr ή shutdown, ξέρεις ότι είναι αυτό. Ναι παιδια αυτο ειναι το psu, εχω και ενα 2ο στο αλλο συστημα, coolermaster ειναι, αλλα ειναι και αυτο παλιο Με ποιο προγραμμα να κανω stress??
MSSB Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 3dmark, όλα τέρμα. θα έχεις καμιά 5fps αλλά δεν μας απασχολεί αυτό... να τερματίσεις τη κάρτα θέλουμε. Δοκίμασε να βάλεις το 600άρι στη 480 και ξανά δοκίμασε να παίξεις BF.
th3ofilos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Οκ θα τρεξω bench και ξαναποσταρω 3dmark, όλα τέρμα. θα έχεις καμιά 5fps αλλά δεν μας απασχολεί αυτό... να τερματίσεις τη κάρτα θέλουμε. Δοκίμασε να βάλεις το 600άρι στη 480 και ξανά δοκίμασε να παίξεις BF. Κατεβαζω ενα 3d mark free που ειναι 3,7 gb , αυτο ειναι ετσι??
MSSB Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Οκ θα τρεξω bench και ξαναποσταρω Κατεβαζω ενα 3d mark free που ειναι 3,7 gb , αυτο ειναι ετσι?? Το demo, ναι.
th3ofilos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Εκανα το τεστ δεν μου εκανε τπτ, το stree test ηταν κλειδωμενο λογω demo, εβαλα το coolermaster επαιξα λιγο δεν μου εκανε, λογικα αυτο ηταν, μου εκανε εντυπωση γιατι ειχα βαλει το starcraft σε ελαχιστοποιηση και ειχα φορτωση το withcer να δω σε στρεσαρισμα τι κανει , και δεν εκανε ουτε rr ουτε shutdown... τεσπα, βλεπουμε τις επομενες μερες
MSSB Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Εκανα το τεστ δεν μου εκανε τπτ, το stree test ηταν κλειδωμενο λογω demo, εβαλα το coolermaster επαιξα λιγο δεν μου εκανε, λογικα αυτο ηταν, μου εκανε εντυπωση γιατι ειχα βαλει το starcraft σε ελαχιστοποιηση και ειχα φορτωση το withcer να δω σε στρεσαρισμα τι κανει , και δεν εκανε ουτε rr ουτε shutdown... τεσπα, βλεπουμε τις επομενες μερεςΑν αλλάξεις τροφοδοτικό, να διαλέξεις ένα επώνυμο με 80+ πιστοποίηση. Προσωπικά θα πήγαινα με 80+ gold και πάνω για καλύτερη απόδοση και περισσότερα χρόνια εγγύησης.Καλή συνέχεια. 1
th3ofilos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστω πολυ φιλαρακι σκεφτομαι μολις ξαναυπαρξουν φραγκα για το corsair 750rmi
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 πολυ καλη προταση ειναι και αυτη https://www.skroutz.gr/s/4633378/EVGA-SuperNOVA-750-G2.html απλα δνε ξερω αν χρειαζεσαι τοσα Watt...και με 650 θα ησουν κομπλε ακομα και για μελλοντικες αναβαθμισεις!
th3ofilos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 πολυ καλη προταση ειναι και αυτη https://www.skroutz.gr/s/4633378/EVGA-SuperNOVA-750-G2.html απλα δνε ξερω αν χρειαζεσαι τοσα Watt...και με 650 θα ησουν κομπλε ακομα και για μελλοντικες αναβαθμισεις! Ναι θα το κοιταξω μολις αποφασισω να αγορασω θα ξαναποσταρω Κατι αλλο τωρα, ανα τακτα χρονικα διαστηματα μου ανεβαζει τα volt χωρις να παιζω καποιο παιχνιδι, ετσι πρεπει να ειναι? Ειναι φυσιολογικο να σηκωνει τοσα volt???
life is music Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Ναι θα το κοιταξω μολις αποφασισω να αγορασω θα ξαναποσταρω Κατι αλλο τωρα, ανα τακτα χρονικα διαστηματα μου ανεβαζει τα volt χωρις να παιζω καποιο παιχνιδι, ετσι πρεπει να ειναι? Ειναι φυσιολογικο να σηκωνει τοσα volt??? αν σκέφτεσαι γ καλο τροφοδοτικό και φτηνό μην το ψαχνεις thermaltake smart se 630 τρομερο !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα