Net1155 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Ως αστειο παιρνω το γεγονος οτι θεωρεις πως εισαι συνεργασιμος οταν τους εχεις πιστολιασει με ολη σου την μαγκια κι εξυπναδα και μολις σε απειλησαν με νομικα μετρα αρχισες να τους βαζεις εσυ ( ! ) ορους αποπληρωμης. Κι επειδη δεν τους δεχονται, τους λες και μη συνεργασιμους κι απο πανω. Γελαει ο κοσμος. Αραγε , αν δεν σε παιρναν ποτε τηλεφωνο θα πηγαινες να δωσεις το ποσο που χρωστας; Τωρα τρεχα να βρεις ακρη με δικηγορους και τρεχα ζητα συμβουλες στα φορουμ. και ξανα λεω. απο τη στιγμη ζητησα ενημερωση οχι 1 αλλα 5 φορες και πριν αλλα και μετα αφοτου αλλαξα παροχο. γιατι δεν απεστηλαν τον τελικο λογαριασμο ; γιατι δεν ελαβα μαιλ ενημερωτικο; γιατι δεν με ενοχλησαν ποτε μεσα σε αυτο τον καιρο; αφου ειμαι ο κακοπληρωτης οπως λες. προφανως η εταιρια με αγαπαει πολυ και δεν κοιταει το συμφερων της!!! εφοσων υπαρχει συμβολαιο που εχω υπογραψη γιατι να μην πληρωσω; φιλε μου μαλλον παιρνεις καμια προμηθεια και εχεις αυτην την αποψη. δεν λες ουτε κουβεντα για την αλλαγη της τιμης βλεπω γιατι προφανως δεν το προσεξες καν (οτι συμφωνω μια τιμη ο παροχος γιατι την αλλαζει και δεν με ενημερωνει κιολας ; γιατι δεν μου αναφερει οτι εχω δικαιωμα να σπασω το συμβολαιο χωρις καμια ριτρα βαση νομου λαθος μου που δεν το κυνηγησα να δω τι εγινε περετερο και το αμελησα ναι αλλα οχι και να μας λες και απατεωνες!!! εσυ που εισαι καλοπληρωτεις φανταζομαι μολις σου αυξησουν την τιμη χωρις ενημερωση θα πεις και ευχαριστω !!!
volos27 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 ελληναρες , δημιουργουν χρεος και λενε δεν πληρωνω 4000 λεει ο αλλος και το παιζει και μαγκας θες να εισαι κατι αλλο απο ελληνας?
Net1155 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 θες να εισαι κατι αλλο απο ελληνας? proud to be greek παντως!! ασχετα με τα πολιτικα και ολα αυτα!
YourTrueLegend Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 και ξανα λεω. απο τη στιγμη ζητησα ενημερωση οχι 1 αλλα 5 φορες και πριν αλλα και μετα αφοτου αλλαξα παροχο. γιατι δεν απεστηλαν τον τελικο λογαριασμο ; γιατι δεν ελαβα μαιλ ενημερωτικο; γιατι δεν με ενοχλησαν ποτε μεσα σε αυτο τον καιρο; αφου ειμαι ο κακοπληρωτης οπως λες. προφανως η εταιρια με αγαπαει πολυ και δεν κοιταει το συμφερων της!!! εφοσων υπαρχει συμβολαιο που εχω υπογραψη γιατι να μην πληρωσω; φιλε μου μαλλον παιρνεις καμια προμηθεια και εχεις αυτην την αποψη. δεν λες ουτε κουβεντα για την αλλαγη της τιμης βλεπω γιατι προφανως δεν το προσεξες καν (οτι συμφωνω μια τιμη ο παροχος γιατι την αλλαζει και δεν με ενημερωνει κιολας ; γιατι δεν μου αναφερει οτι εχω δικαιωμα να σπασω το συμβολαιο χωρις καμια ριτρα βαση νομου λαθος μου που δεν το κυνηγησα να δω τι εγινε περετερο και το αμελησα ναι αλλα οχι και να μας λες και απατεωνες!!! εσυ που εισαι καλοπληρωτεις φανταζομαι μολις σου αυξησουν την τιμη χωρις ενημερωση θα πεις και ευχαριστω !!! Με λιγα λογια το πιστολιασμα που τους εριξες ηταν κατα λαθος και εν αγνοια σου. Δεν ειχες ιδεα εσυ! Μονο του εκπυρσοκροτησε το πιστολι. 2
volos27 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 μερικοι εδω μεσα το παιζουν ευρωπαιοι γεματοι απο ηθικη κ δικαιοσυνη που φτανουν σε σημειο να δικαζουν ανθρωπους.προφανως δεν εχετε πεινασει ποτε,δε κοιμηθηκατε εξω,δεν αρωστησατε σοβαρα κ δεν φτασατε ποτε στο αμην,μην κατηγορειτε οταν δεν ξερετε 1
Net1155 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Με λιγα λογια το πιστολιασμα που τους εριξες ηταν κατα λαθος και εν αγνοια σου. Δεν ειχες ιδεα εσυ! Μονο του εκπυρσοκροτησε το πιστολι. συμφωνω με οτι λες φιλε μου. εχει δικιο σε ολα ! δικαιολογισες το μισθο σου και σημερα. μπραβο και καλη συνεχεια ευχαριστω παντως για το χρονο σου
YourTrueLegend Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 μερικοι εδω μεσα το παιζουν ευρωπαιοι γεματοι απο ηθικη κ δικαιοσυνη που φτανουν σε σημειο να δικαζουν ανθρωπους.προφανως δεν εχετε πεινασει ποτε,δε κοιμηθηκατε εξω,δεν αρωστησατε σοβαρα κ δεν φτασατε ποτε στο αμην,μην κατηγορειτε οταν δεν ξερετε Δικαιολογιες/επιχειρηματα απτα lidl. Αν δεν εχεις να φας και κοιμασαι εξω, τοτε δεν γινεται να γραψεις 4χιλιαρικα χρεος σε κινητο, ιντερνετ και σταθερη. Απλως τα κοβεις. Να μην εχεις να φας αλλα να γραφεις 4χιλιαρα σε λογαριασμους ISP ειναι ανεκδοτα που μονο στην Ελλαδα επιβιωνουν. συμφωνω με οτι λες φιλε μου. εχει δικιο σε ολα ! δικαιολογισες το μισθο σου και σημερα. μπραβο και καλη συνεχεια ευχαριστω παντως για το χρονο σου Ναι το κλασσικο επιχειρημα του κακοπληρωτη οταν βρεθει αντιμετωπος με την πραγματικοτητα. Βρες τιποτα πιο πρωτοτυπο τουλαχιστον... 2
Net1155 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 μερικοι εδω μεσα το παιζουν ευρωπαιοι γεματοι απο ηθικη κ δικαιοσυνη που φτανουν σε σημειο να δικαζουν ανθρωπους.προφανως δεν εχετε πεινασει ποτε,δε κοιμηθηκατε εξω,δεν αρωστησατε σοβαρα κ δεν φτασατε ποτε στο αμην,μην κατηγορειτε οταν δεν ξερετε εγω σταματησα να ασχολουμε με τον παραπανω. ενταξυ δικαιολογησε το μισθο του στην εισπρακτικη προφανως! οχι με εσενα volos27 αλλα με τον YourTrueLegend
volos27 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 μπορεις,κανεις 3 συνδεσεις με το μεγαλυτερο σθμβολαιο για να παρεις τζαμπα 3 κινητα για να τα πουλησεις κ να δωσεις αυτα που σου ζηταει ο γιατρος οταν θα περασεις νυχτα που δεν θα ξερεις αν θα δεις ξημερωμα ,μπορεις να μου ξαναμιλησεις 1
Zerg13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Πως εφτασε 4.000; Εκανες κανα ταξιδι στο εξωτερικο και το χρεωσες στην cosmote?
YourTrueLegend Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 μπορεις,κανεις 3 συνδεσεις με το μεγαλυτερο σθμβολαιο για να παρεις τζαμπα 3 κινητα για να τα πουλησεις κ να δωσεις αυτα που σου ζηταει ο γιατρος οταν θα περασεις νυχτα που δεν θα ξερεις αν θα δεις ξημερωμα ,μπορεις να μου ξαναμιλησεις Και μετα υπερηφανευεσαι και στα φορουμ που τους εκλεψες, αυτο που το πας; Δεν φανταζεσαι ποσο γραφικο ειναι απο την μια να κανεις επικλησεις στο συναισθημα για να μας πεισεις οτι προσχεδιασες κλοπη για "καλο σκοπο" κι απο την αλλη ερχεσαι να υπερηφανευτεις για το πιστολιασμα σου. Επισης, το οτι εκλεψες ISP/επιχειρηση/κρατος δεν σε κανει περισσοτερο ηθικο απο το να εκλεβες το πορτοφολι μιας ηλικιωμενης πχ. Το λεω διοτι βλεπω διαχυτη την υπερηφανεια. Σαν το net1155 ενα πραμα...Μεχρι που επεσε το τηλεφωνακι και ξαφνικα εγινε "συνεργασιμος". Τεσπα, οπως ειπα και πριν, αυτα τα thread εχουν πλακα, επειδη τυποι σαν εσενα ξαφνικα αναζητουν συμβουλες για το πώς να ξεμπλεξουν Εκει ειναι η μαγεια. 2
volos27 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 δεν ξερεις ποτε να σταματησεις σε συγχωρω ομως γιατι γεννηθηκες εχθες ειναι γνωστο οτι αν μπορουσανε να παρουν τα λεφτα τους θα το κανανε
tritonas00 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Πως εφτασε 4.000; Εκανες κανα ταξιδι στο εξωτερικο και το χρεωσες στην cosmote? Οχι, η κακη Γερμανια το εκανε... 2
JohnTehGreek Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 εγω σταματησα να ασχολουμε με τον παραπανω. ενταξυ δικαιολογησε το μισθο του στην εισπρακτικη προφανως! οχι με εσενα volos27 αλλα με τον YourTrueLegend Μα τι ασχολήσε με τον YourTrueLegend. Ο τύπος φαίνεται από αυτά που γράφει ότι είναι βολεμένος και δεν έχει ανάγκη να καθυστερεί λογαριασμούς κτλ. για αυτό μιλάει εκ του ασφαλούς, τα ίδια έλεγε και σε άλλο θέμα με μια παρόμοια περίπτωση. YourTrueLegend, προκαλείς σου είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις; Ή έλα στην Ελληνική πραγματικότητα των 500€ μισθών ή απλά σταμάτα να γράφεις.
volos27 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 γιατι καιγεστε τοσο πολυ μερικοι που φτανετε σε σημειο να το παίρνετε προσωπικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις