kavaliotis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Εδώ και πολύ καιρό έχει μπλοκαριστεί ο λογαριασμός μου στο freemail.gr. Δεν μπορώ να στείλω email. Υπάρχει κάποιος τρόπος επικοινωνίας με τον administrator γιατί δεν μπορώ να βρω τίποτα πουθενά. Όπως και μια αλλαγή κωδικού σε ένα account που έχω ξεχάσει τον κωδικό. Ευχαριστώ.
DioNiSis_000 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 εμενα για αγνωστο λογο εδω και κάμποσο καιρο δεν με αφήνει να συνδεθω, μου βγάζει συνεχώς λαθως κωδικο. ειχα κανει ομως εκτροπή τα mail παλιότερα και δουλεύει ακόμα, ετσι δεν ασχολήθηκα περισσότερο. πριν λιγες μερες μου ηρθε μια ειδοποίηση οτι υπαρχει ενεργη εκτροπή, και έγραφε οτι μπορώ να επικοινωνήσω μαζι τους στο [email protected]
stef234 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 γεια σας, εχω προβλημα συνδεσης στο freemail βρηκατε ακρη να μου πειτε τι να κανω? ευχαριστω
villasg Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, stef234 είπε γεια σας, εχω προβλημα συνδεσης στο freemail βρηκατε ακρη να μου πειτε τι να κανω? ευχαριστω Στις 7/3/2017 στις 4:04 ΜΜ, DioNiSis_000 είπε [email protected]
agamoi-thytai Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Αν δεν κάνω λάθος το Freemasons ανήκει στην hyperbosting. Κάντε μια δοκιμή επικοινωνίας εκεί.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 28/1/2018 στις 4:15 ΜΜ, agamoi-thytai είπε Αν δεν κάνω λάθος το Freemasons ανήκει στην hyperbosting. Κάντε μια δοκιμή επικοινωνίας εκεί. Μπορεις να το αναπτυξεις; Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2021 από BIgD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα