just_ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ για όλα τα σχόλια! Για το βίντεο (ρώτησε κάποιος) χρησιμοποίησα το πρόγραμμα Videoscribe (για whiteboard animation). Αυτο το βιντεο ειναι ιδιωτικο?Τοσο αντεξες;; Ονομάζεται "σκέψη με βάση τα νέα δεδομένα" και "προσαρμογή στη πραγματικότητα" 1
zianna Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Έχεις μεγάλο πρόβλημα στην προφορά και να περιμένεις ανάλογα σχόλια.Κι εγώ δεν άντεξα πάνω από 3 λεπτά (κι αν) όχι μόνο λόγω προφοράς αλλά γιατί περιμένεις να δεις κάτι ουσιαστικό που δεν το ξέρεις και βλέπεις ότι γίνεσαι μέσω δουλειάς ή ταλέντου που το ξέρουν όλοι.
redhotstef Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Που τον ειδες εσυ; Το βιντεο που ανεβασε αυτος δεν μου παιζει. Το βιντεο που ανεβασε ενα αλλο παιδι "του θυμιζει εκεινον.." δεν ειναι αυτος!
zianna Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Που τον ειδες εσυ; Το βιντεο που ανεβασε αυτος δεν μου παιζει. Το βιντεο που ανεβασε ενα αλλο παιδι "του θυμιζει εκεινον.." δεν ειναι αυτος! Εμένα ρωτάς;Το βίντεο στην 1η σελίδα 1ο ποστ, τώρα είναι ιδιωτικό πια. Όταν το πρωτοπόσταρε δεν ήταν.
ny_ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Τι καταλάβατε τώρα; Ντράπηκε και το κάνε private... Απορώ πόσοι από εσάς που "κράζετε" θα μιλάτε σωστά και με σωστη προφορά αγγλικά. Jesus! Εγω θα πω στον δημιουργό του θέματος να τους γράψεις όλους και να συνεχίσεις αυτό που κάνεις και να βελτιωθείς όσο μπορείς στο μέλλον! Εξάσκηση και αυτοπεποίθηση θέλει τίποτα άλλο... Good luck dude.
idomeneas7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 O άνθρωπος ζήτησε τη γνώμη μας και την είπαμε. Το αν εμείς μιλάμε καλύτερα δεν έχει καμία σημασία, για να κρίνεις κάτι δεν είναι προαπαιτούμενο να το κάνεις εσύ καλύτερα. 4
ny_ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 O άνθρωπος ζήτησε τη γνώμη μας και την είπαμε. Το αν εμείς μιλάμε καλύτερα δεν έχει καμία σημασία, για να κρίνεις κάτι δεν είναι προαπαιτούμενο να το κάνεις εσύ καλύτερα. Λάθος κάνεις. Πρώτα κοιτάμε το δικό μας "καβούκι" και ύστερα των υπολοίπων. Σωστά αναφέρεις ότι ζήτησε μια γνώμη, όχι όμως να κοροιδευει ο κάθε ένας την προσπάθεια του που σπατάλησε χρόνο για αυτη. Να θυμάσαι ότι ο σεβασμός είναι αρετή αγαπητέ!
4saken Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό να το θυμάσαι όταν κρίνεις καποιον αθλητή....
idomeneas7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Λάθος κάνεις. Πρώτα κοιτάμε το δικό μας "καβούκι" και ύστερα των υπολοίπων. Σωστά αναφέρεις ότι ζήτησε μια γνώμη, όχι όμως να κοροιδευει ο κάθε ένας την προσπάθεια του που σπατάλησε χρόνο για αυτη. Να θυμάσαι ότι ο σεβασμός είναι αρετή αγαπητέ! 'Οταν κάποιος φτιάχνει κάτι και το δείχνει σε κόσμο, όχι δεν χρειάζεται να αξιολογήσω αν εγώ το κάνω καλύτερα αλλά αν μου αρέσει. Δεν χρειάζεται να είμαι σεφ για να πω αν ένα φαγητό είναι νόστιμο, πόσο μάλλον όταν ο ίδιος ο μάγειρας με ρωτάει πως μου φαίνεται το βραστό κοτόπουλο με σοκολάτα που έφτιαξε.
just_ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δεν έγινε private επειδή ντράπηκα. Απλά, με βάση τα ειλικρινή σχόλια των φίλων, τα οποία εκτιμώ, κατάλαβα ότι δεν είναι αρκετά καλό, άρα δεν έχει νόημα να κυκλοφορεί κάτι μέτριο / κακό. Προφανώς η προφορά είναι άθλια, οπότε πρέπει να διορθωθεί τρομερά πριν κάνω κάτι παρόμοιο, ή απλά, με βάση αυτό το δεδομένο, πρέπει να ασχοληθώ με άλλα πράγματα στα οποία έχω περισσότερες δυνατότητες. Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον, τα όμορφα αλλά και αστεία σχόλια, τα πήρα όλα θετικά, και συνεχίζω (αν όχι με βιντεάκια, τότε στη ζωή γενικότερα ) Cheers. 1
idomeneas7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μπορείς πολύ απλά να το κάνεις στα ελληνικά. Αν θες ντε και καλά αγγλικά, κάνε παρωδίες ελλήνων όπως κάνει εκείνος ο ρώσσος.
bnvdarklord Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 OP ψήσου να κάνεις κάτι τέτοιο στα ελληνικά, μου θύμισε λίγο cgpgrey σε στυλ - η προφορα σου με δυσκόλεψε αρκετά βέβαια. Αλλα κάτι αντίστοιχο στα ελληνικά θα μου άρεσε να βλέπω, δεν ξέρω αν έχουμε ποιοτικά τέτοιου τύπου κανάλια, τα περισσότερα είναι κωμικα ή βιντεοπαιχνίδια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα