Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άρα δηλαδή οι χοντροί δεν μπορεί να είναι καλοί και το κάνουν μόνο από ζήλια και κόμπλεξ. Ούτε και οι όμορφοι. Οι αρειανοί τουλάχιστον μπορεί να είναι καλοί; Ή αποκλείονται και οι εξωγήινοι;

Τι μαθαίνω στο psychology today του ινσο...

Δημοσ.

Άρα δηλαδή οι χοντροί δεν μπορεί να είναι καλοί και το κάνουν μόνο από ζήλια και κόμπλεξ. Ούτε και οι όμορφοι. Οι αρειανοί τουλάχιστον μπορεί να είναι καλοί; Ή αποκλείονται και οι εξωγήινοι;

Τι μαθαίνω στο psychology today του ινσο...

Πες οτι εσυ εισαι παχουλη κοπελα, εχεις φιλες αδυνατες και ωραιες. Μια ζωη οι αντρες τη πεφτουν στις φιλες σου, τι θα κανεις; το μονο που σου μενει δεν ειναι να το παιξεις καλος χαρακτηρας;

Οι αντρες δεν εχουν τοσο κομπλεξ αλλα ναι, και οι παχουλοι χρησιμοποιουν το χιουμορ περισσοτερο για να ριξουν κοπελα απ οτι ενας παιδαρος με κοιλιακους κτλ.

Εχεις δει ποτε κανενα "κακο παιδι" να ειναι χοντρος;

Βγες εξω σε καμια καφετερια και παρατηρησε το

Δημοσ.

Δεν είναι εύκολο να το παίξεις καλός χαρακτήρας αν δεν είσαι. Γενικώς τα στερεότυπα καλά κρατούν και για τους χοντρούς και για τους αδύνατους και για τους ωραίους.

Παρά πολλούς. Από τα χειρότερα άτομα που έχω γνωρίσει έχει τύχει να είναι και παχουλοί.

Δημοσ.

Hellas lover άντε στη γωνία να δεις αν έρχομαι...

Μια χαρά κοπέλα ρίχνουν και οι παχουλοί, και μάλιστα καλύτερα από λεπτούς. Και αν η κοπέλα δεν έχει κάποια κιλά τι να την κάνω; Τουλάχιστον 60

Δημοσ.

Δεν είναι εύκολο να το παίξεις καλός χαρακτήρας αν δεν είσαι. Γενικώς τα στερεότυπα καλά κρατούν και για τους χοντρούς και για τους αδύνατους και για τους ωραίους.

Παρά πολλούς. Από τα χειρότερα άτομα που έχω γνωρίσει έχει τύχει να είναι και παχουλοί.

Για τις γυναικες ειναι πανευκολο. Ξερω πολλες που ειναι ετσι δε σηκωθηκα το πρωι και σκεφτηκα οτι μου τη σπανε. Επισης ξερω κοπελα που ηταν πολυ cool (η αδερφη της ηταν μουν*αρα) και οταν βγαιναμε ηταν γαματη για παρεα. Τωρα εχει χασει και το παιζει ντιβα κ αυτη.

Δημοσ.

Μια χαρά κοπέλα ρίχνουν και οι παχουλοί, και μάλιστα καλύτερα από λεπτούς. Και αν η κοπέλα δεν έχει κάποια κιλά τι να την κάνω; Τουλάχιστον 60

Καλά αυτό πάει και με το ύψος.

@hellaslover Βασικά και οι παχουλοί ρίχνουν ωραίες και οι παχουλές ωραίους. Και δεν καταλαβαίνω και γιατί να μην ρίχνουν;

Δημοσ.

Ε ρε αναπαραγωγη στερεοτυπων εδω μεσαααα!

(Δεν εχει νοημα να προσπαθουμε να ανοιξουμε τα ματια σε μερικους να δουνε και αλλες οψεις του νομισματος. Δεν θελουν να το κανουν και δεν θα το κανουν..)

• Like 4
Δημοσ.

Ρε φιλε μεταξυ μας τωρα, αν εισαι χοντρος και δεν εχεις χιουμορ η λεφτα ποια θα σε κοιταξει;; και αν σ'αρεσουν εσενα οι παχουλες ειναι αλλο θεμα, δε λεω δε βρισκουν γκομενο κ αυτες αλλα αν εχεις φιλες πιο ωραιες και αδυνατες δε σε παιρνει να το παιξεις και συ ψωνιο. Ειναι απλο

Δημοσ.

Για τις γυναικες ειναι πανευκολο. Ξερω πολλες που ειναι ετσι δε σηκωθηκα το πρωι και σκεφτηκα οτι μου τη σπανε. Επισης ξερω κοπελα που ηταν πολυ cool (η αδερφη της ηταν μουν*αρα) και οταν βγαιναμε ηταν γαματη για παρεα. Τωρα εχει χασει και το παιζει ντιβα κ αυτη.

Και εγώ ξέρω και άτομα που χάσανε και δεν είναι ντίβες. Και;

Ρε φιλε μεταξυ μας τωρα, αν εισαι χοντρος και δεν εχεις χιουμορ η λεφτα ποια θα σε κοιταξει;; και αν σ'αρεσουν εσενα οι παχουλες ειναι αλλο θεμα, δε λεω δε βρισκουν γκομενο κ αυτες αλλα αν εχεις φιλες πιο ωραιες και αδυνατες δε σε παιρνει να το παιξεις και συ ψωνιο. Ειναι απλο

Ναι γιατί όπως ξέρουμε το δικαίωμα στην αυτοπεποίθηση είναι προνόμιο μόνο όσων είναι σαν τη Bündchen.

Δημοσ.

Δεν ειναι στερεοτυπα, πραγματικοτητα ειναι και λογικη. Το χω παρατηρησει πολλες φορες

http://metro.co.uk/2016/08/22/fat-people-are-actually-nicer-than-thin-people-according-to-science-6082639/

Αποδεδειγμενο

http://www.city-data.com/forum/relationships/939045-do-bigger-girls-generally-have-more.html

Δημοσ.

Και εγώ λέω ότι έχω παρατηρήσει το αντίθετο και ότι είναι ξεπερασμένα στερεότυπα.

Δημοσ.

Αποδεδειγμένο από ποια αξιόπιστη έρευνα; Από αυτή που δεν παρέθεσες;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...