Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πω την δική μου εμπειρία με φίλη πιο ωραία από εμένα.

Ειχα φίλη θέα. Μοντέλο. Έξω έβγαινε πάντα βαμμένη και με τακούνι. Ακόμα και γυμναστήριο να πάει.

Μαντέψτε! Πιο κομπλεξικό άτομο δεν ειχα γνωρίσει. Οπότε βγαίναμε να μιλάμε για τον πρώην της, να μην το παίρνει απόφαση να τον ξεχάσει /αφήσει πίσω της. Έλεγε όλα τα κλισέ "εγώ δεν βαφομαι και ντυνομαι για τους άλλους, αλλά για τον εαυτό μου" και συμπληρώνω :γιατί έχει τρομερή ανασφάλεια ότι χωρίς μακιγιάζ είναι χάλια. Γιατί ο πρώην της δεν την είχε δει ποτέ (κυριολεκτικά ΠΟΤΈ) άβαφη και απεριποιητη, οπότε στο μυαλό της ισχύει ο "κανόνας" : με βλέπει άντρας μόνο περιποιημενη γιατί έτσι μετράω.

Από τότε έμαθα ότι η εξωτερική εμφάνιση είναι ΤΌΣΟ ΜΑ ΤΌΣΟ απατηλη

Η δικη σου εμπειρια ειναι αυτη που ειναι Μαιρη και  ειναι αυτονοητο πως ειναι η εξαιρεση .

Στις συζητησεις ομως σαν επιχειρημα δεν αναφερουμε τις εξαιρεσεις γιατι ειναι εκει για να επιβεβαιωνουν τον κανονα.

Και ο κανονας ειναι πως η "θεα-μοντελο"  εχει απειρες επιλογες γιατι πολυ απλα οταν βγαινει εξω της την πεφτουν  5 μινιμουμ, επισης ολοι θελουν να την κανουν "παρεα" οι αντρες και μπορει να εχει σχεδον οποιον θελει

κτλπ .

Αρα ειναι  απειρως πιθανοτερο μια χοντρη -ασχημη  που δεν φτιαχνετε γιατι βαριεται που ζει   να εχει πολυ περισσοτερα κομπλεξ/ανασφαλειες  απο την θεα-μοντελο .

Συμπερασματικα το μονο πραγμα στην ζωη που δεν θελει αποδειξη ειναι η ομορφια  ειναι αυταποδεικτη την βλεπεις, για ολα τα αλλα πρεπει να προσπαθησεις  η' να  αποδειξεις πως τα εχεις .

Αρα  η εξωτερικη εμφανιση ειναι εξαιρετικα σημαντικη για την επιτυχια στο αντιθετο φυλο ,ειτε μας αρεσει -βολευει ειτε οχι .

Ολα τα υπολοιπα  ειναι αμυντικοι μηχανισμοι   που δημιουργουμε εμεις προκειμενου να μην αισθανομαστε ασχημα  η πραγματικοτητα οπως παντα ομως  ειναι αλλη .

Επισης αν δεν σε πειραζει θα ηθελα να μου γνωρισεις την φιλη σου :)

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 5
Δημοσ.

Μακριά από τον αποτέτοιο μας:

- Σκυλάδικο-πιάτο-λουλούδι. 

- Γενικά, αν δεν αγαπάει την μουσική. Μου φαίνεται αδιανόητο άνθρωπος να μην αγαπάει την μουσική, όποια και αν είναι αυτή. Με εξαίρεση το αποπάνου, που είναι μουσική μονο έχοντας καταναλώσει μισή φιάλη σκωτσέζου, φθηνού

- Το νύχι που είναι μισοβαμένο. Δεν έχεις χρόνο να το βάψεις; Κανένα πρόβλημα. Η φάση που λείπουν κομμάτια με απωθεί.

- Αν δεν πιστεύει στον ένα και μοναδικό θεό, Flying Spaghetti Monster

- Γκρίνια/ υπερβολική ζήλια. Το 2ο θεωρώ ότι δεν είναι κακό, αλλά όταν πλησιάζει στο επίπεδο της αρρώστιας, μακριά και αλλάργα.

- Η χρήση greeklish ή/και ανορθογραφία. ΟΚ, δεν μπορώ να πω ότι είμαι ο Ζουράρις ( :P ), αλλά τουλάχιστον προσπαθώ να γράφω σωστά. 

- Το μέικαπ α-λα Phantom of the Opera. 

Τρίχες κτλ δεν ενοχλούν, απεναντίας θα έλεγα  :wub: . Από εκεί και πέρα, αν γουστάρει φάση Τέλη Σαβάλας σε πιο νότια μέρη, κανένα πρόβλημα.

• Like 2
Δημοσ.

Καλά μη κοροϊδευόμαστε όμως. Η εξωτερική εμφάνιση είναι μεν απατηλή, αλλά είναι προφανώς σημαντική για όλους και όλες όταν ψάχνονται για σεξουαλικούς συντρόφους.

Μπαίνεις σε ένα μπαρ. Αφού σαρώσεις μία στα γρήγορα το μαγαζί, ξέρεις πάνω κάτω ποιον/ποια θα προσέγγιζες (αν είχες τα α*****). Ένα πολύ όμορφο πρόσωπο, ένα γοητευτικό χαμόγελο, εκφραστικά μάτια, ένα κορμί φιδίσιο, μια κορμοστασιά. Αυτά ψάχνει το ραντάρ σου όταν βγαίνεις. Και όλα αυτά είναι επιφανειακά. Όλα αυτά είναι θέμα εμφάνισης. 

Όταν ψάχνεσαι για σχέση, προφανώς και κοιτάς ο άλλος να είναι τουλάχιστον γύρω στα κυβικά σου, αλλά σε απασχολούν και οι μη επιφανειακές πτυχές. Εκτός και αν είσαι τούβλο. Τότε ψάχνεις γκόμενες σαν τη Νομικού για σχέση. Πακέτο.

Δημοσ.

Πολύ σκληρή ρε Μαίρη. Η φίλη σου όπως την περιγράφεις ακούγεται τέρμα αγγούρι. Μήπως τα παραλές; Μήπως οπότε βγαίνατε τράβαγε όλα τα βλέμματα και της κάκιωσες λίγο και γι'αυτό;

Οχι ρε παιδια. Ηταν και παραμενει ωραια κοπελα. Δεν την ζηλευα, την θαυμαζα μεχρι που καταλαβα τι παιζει. Και ουτε μαλωσαμε ουτε τιποτα. Απλα απομακρυνθηκα και ξεκοψαμε.

Η δικη σου εμπειρια ειναι αυτη που ειναι Μαιρη και ειναι αυτονοητο πως ειναι η εξαιρεση . Aυτονοητο γιατι; Να φανταστω πως εχεις γνωρισει απειρες θεες και με ολες οι συζητησεις περιστρεφονταν γυρω απο κοινωνικα θεματα, κλπ.

Στις συζητησεις ομως σαν επιχειρημα δεν αναφερουμε τις εξαιρεσεις γιατι ειναι εκει για να επιβεβαιωνουν τον κανονα.

Και ο κανονας ειναι πως η "θεα-μοντελο" εχει απειρες επιλογες γιατι πολυ απλα οταν βγαινει εξω της την πεφτουν 5 μινιμουμ, επισης ολοι θελουν να την κανουν "παρεα" οι αντρες και μπορει να εχει σχεδον οποιον θελει

κτλπ .

Αρα ειναι απειρως πιθανοτερο μια χοντρη -ασχημη που δεν φτιαχνετε γιατι βαριεται που ζει να εχει πολυ περισσοτερα κομπλεξ/ανασφαλειες απο την θεα-μοντελο . Συμφωνω σε αυτο.

Συμπερασματικα το μονο πραγμα στην ζωη που δεν θελει αποδειξη ειναι η ομορφια ειναι αυταποδεικτη την βλεπεις, για ολα τα αλλα πρεπει να προσπαθησεις η' να αποδειξεις πως τα εχεις .

Αρα η εξωτερικη εμφανιση ειναι εξαιρετικα σημαντικη για την επιτυχια στο αντιθετο φυλο ,ειτε μας αρεσει -βολευει ειτε οχι . Ξεχασες επισης πως ειναι πολυ υποκειμενικη. Για μενα πχ μπορει να εισαι ενας πουλ-μουρ-τζα-φρα, για καποια άλλη θα εισαι ενας θεος. :-)

Ολα τα υπολοιπα ειναι αμυντικοι μηχανισμοι που δημιουργουμε εμεις προκειμενου να μην αισθανομαστε ασχημα η πραγματικοτητα οπως παντα ομως ειναι αλλη .

Επισης αν δεν σε πειραζει θα ηθελα να μου γνωρισεις την φιλη σου :) Ναι, πολυ ευχαριστως. Θα σου στειλω pm με fb profile.

ΥΓ. Επειδη νομιζω παρεξηγηθηκα ετσι οπως το εθεσα, το διορθωνω. Δεν θεωρω κακο ουτε κατακριτεο το να βαφεται και να ειναι καλοντυμενη μια γυναικα. Θεωρω ομως υπερβολη το να παει μια γυναικα σχολη/γυμναστηριο/σουπερ μαρκετ στη πενα με τακουνι και βαψιμο.

• Like 3
Δημοσ.

/Sarcasm

Οι φίλοι δεν έχουν να κάνουν σχέση με το φύλο του άλλου, αλλά με τον ποιόν του ως άνθρωπος. Πότε θα το καταλάβετε;

Δημοσ.

Καλά πρέπει να έχετε αποτύχει παντελώς στις κοινωνικές σας σχέσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...