Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος ηταν αυτος/ ποιοι ειναι αυτοι που αρχιζουν το ολο πανηγυρι ομως;

Σε μια επαρχιακη πολη πχ σαν σκεψη ενα παραδειγμα...

Εχω ενα μαγαζι μπουζουκια που παει καλα και κανενας αλλος στη πολη δεν εχει. Μετα απο καιρο ανοιγει παρομοιο μαγαζι στη πολη. Εγω , ηδη εχω μαζεψει καλα λεφτα απο τη δουλεια. Σιγα σιγα η δουλεια πεφτει επειδη ο κοσμος δεν ερχεται μονο στο μαγαζι μου αλλα παει και στο αλλο.

Εγω, τοτε βαζω ανθρωπους κρυφα να κανουν χαλαστρες στο αλλο μαγαζι? Ετσι παει;

Και αν δω και πουλαει η πατεντα, κανω χαλαστρες και σε περιπτερα και μετα πουλαω προστασια? ..

Δεν ειναι για μενα το θεμα, ειναι γενικη απορια.

Δημοσ.

αν και δεν γνωρίζω τίποτα επι του θέματος , γιατί σε ενδιαφέρει ? :)

Εσένα γιατί σε ενδιαφέρει να μάθεις γιατί τον ενδιαφέρει; :)
  • Like 5
Δημοσ.

αν και δεν γνωρίζω τίποτα επι του θέματος , γιατί σε ενδιαφέρει ? :)

Αν και δεν σε πιστευω (σε εχω για νονο) εγκυκλοπαιδικα και μονο ρε συ... :)

Ουτε στη βικιπαιδεια δεν λενε τιποτα παρα μονο περιγραφουν υποθεσεις ταινιων.

Και ειναι κατι που υπαρχει διεθνως, δεν ειναι εξαιρεση μιας περιοχης.

Αν μπορουσαμε να ξερουμε απο που προερχεται η αρχικη ιδεα, δεν θα υπηρχε πιστευω αυτο.

Οι νονοι της μερας , υποθετω ειναι η αστυνομια. Πουλαει προστασια και τη ταξη στη κοινωνια βγαζοντας λεφτα απο δημοσιο πχ.

Υπαρχουν οι νομιμοι και οι παρανομοι.

Υπαρχουν οι αστυνομοι και οι νονοι.

Οι τραπεζες και οι τοκογλυφοι.

Τους δευτερους, ποιος τους δημιουργησε και γιατι;

Για τους τοκογλυφους εχω μια υποψια,,

Αν πας σε μια τραπεζα να ζητησεις λεφτα και δεν σου δωσει (επειδη πιστευει οτι δεν θα της τα γυρισεις), μετα πας σε τοκογλυφο και σου δινει (επειδη ειναι χαζος που πιστευει οτι θα του επιστρεψεις οταν ολοκληρη τραπεζα δεν σε πιστεψε, η ειναι εξυπνος που ξερει οτι εισαι εσυ χαζος και αντι να στο παρει η τραπεζα το σπιτι ,θα στο παρει αυτος, και θα σε σαπισει και στο ξυλο).

Για τους νονους δεν μου βγαινει αυτη η, υποψια.

Οταν υπαρχει η αστυνομια , γιατι να χρειαστεις νονους; Μηπως δεν υπαρχει;...

Δημοσ.

Το δυσκολοτερο ειναι να βρεις τους γονεις που θα θελουν να βαφτισουν το παιδι τους "Νυχτα".

Μετα ειναι ευκολο,καμια λαμπαδα και κανα σοκολατενιο αυγο το Πασχα και εισαι ενταξει.

• Like 7
Δημοσ.

Δεν υπάρχουν "νονοί" όπως εμφανίζονται στις ταινίες και όπως επικράτησε τις προηγούμενες δεκαετίες.

Τι εννοείς γιατί ξέρω πολλούς που τους έφαγαν γιατί μπήκαν σε λημέρια αλλού ή ήθελαν να επεκταθούν.

Επίσης υπάρχουν άτομα λίγα φυσικά που το όνομα τους "μετράει" σε όλοι την Ελλάδα.

Αφελης ερωτηση, παρεχουν οντως προστασια πχ αν μια παρεα ερχεται καθε βραδυ κια κανει σαματα καθαριζουν?

Ναι εκτός ότι τους πληρώνεις για να μην σου σπάσουν το μαγαζί οι ίδιοι σε προστατεύουν και απο άλλους.

Ο αδερφός μου είχε μια κοπέλα παλιά ιδιοκτήτρια καφέ-μπαρ στο μπουρναζι και όταν έμπαιναν περίεργοι και έκαναν φασαρία τους φώναξε για να επέμβουν.

• Like 1
Δημοσ.

Τι εννοείς γιατί ξέρω πολλούς που τους έφαγαν γιατί μπήκαν σε λημέρια αλλού ή ήθελαν να επεκταθούν.

Επίσης υπάρχουν άτομα λίγα φυσικά που το όνομα τους "μετράει" σε όλοι την Ελλάδα.

Ναι εκτός ότι τους πληρώνεις για να μην σου σπάσουν το μαγαζί οι ίδιοι σε προστατεύουν και απο άλλους.

Ο αδερφός μου είχε μια κοπέλα παλιά ιδιοκτήτρια καφέ-μπαρ στο μπουρναζι και όταν έμπαιναν περίεργοι και έκαναν φασαρία τους φώναξε για να επέμβουν.

kotsonis3.jpg

Κοίτα να δεις πως τυχαία μπήκε η εν λόγω εικόνα του σοβαρού παράγοντα!

Μάλλον έχω ιό στο γκομπιούτερ.

• Like 7
Δημοσ.

kotsonis3.jpg

Κοίτα να δεις πως τυχαία μπήκε η εν λόγω εικόνα του σοβαρού παράγοντα!

Μάλλον έχω ιό στο γκομπιούτερ.

Ενώ όλοι οι άλλοι είναι παναγιες....

• Like 3
Δημοσ.

Το δυσκολοτερο ειναι να βρεις τους γονεις που θα θελουν να βαφτισουν το παιδι τους "Νυχτα".

Μετα ειναι ευκολο,καμια λαμπαδα και κανα σοκολατενιο αυγο το Πασχα και εισαι ενταξει.

Μου θύμισε σεφερλή που έκανε θεοχάρη και κρέμονταν πάνω του τα παράσημα του και έλεγε, το ταδε παράσημο το πήρα τότε για αυτό το λόγο το άλλο τότε για εκείνο το λόγο και σε κάποια φάση λέει: ''Αυτό το πήρα όταν έπιασα ένα νονο της νύχτας να βαφτίζει μέρα''...

Εdit:

Βρήκα και το βίντεο

• Like 3
Δημοσ.

Θεσσαλονίκη, Αθήνα, έχει κάτι τέτοιους, υπόνομος, άσε.
Παλαιότερα, πουλούσαν μαγκιές σε κάτι μεροκαματιάριδες, και ένας από αυτούς δε γούσταρε και δεν έδινε φράγκο. Πήγε βράδυ ένας απεσταλμένος να του κατεβάσει το μαγαζί. ¨έσπασε την τζαμαρία, και πήγαινε για την δεύτερη, Δεν του κάτσε όμως, βγήκε ο ιδιοκτήτης από την αποθηκουλα απέναντι με άλλους δύο, και τον στείλανε με τους αγκώνες να κρέμονται..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...