Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας. Εχω μια samsung evo 64gb micro sd την οποια την ειχα στο ραφι κανα μηνα, με αρχεια μεσα. Αποθηκευμενη μεσα σε κουτακι με silica gel για αποφυγη υγρασιων κτλ. Την βαζω σημερα στο pc να αντιγραψω τα αρχεια που ειχα μεσα και να την κανω φορματ. Και εδω ξεκινανε τα κουλα. Φτανει σε ενα σημειο που αντιγραφει και μετα ο υπολογιστης πεταει blue screen με fat file error. Δυο φορες το ιδιο πραμα. Λεω παω να την κανω φορματ σιγα τα αρχεια. 

Και τσουπ τα windows δεν μπορουν να την φορμαρουν. Ουτε φατ32 ουτε ντφς. 

Δοκιμαζω αλλα προγραμματα aomei... και αυτα τιποτα ολα errοr βγαζουνε. 

Παω στην διαχειριση δισκων και κανω διαγραφη το διαμερισμα της. Τιποτα. 

Τι σκατα? Επαιζε αριστα παρα πολυ καιρο και με το lg g3 και με ενα redmi note 3pro. Tην βαζω στο mi max να διαγραψω τα αρχεια και μου λεει error. 

Παιδια μια βοηθεια γιατι ειναι πολυ καλη καρτα και γρηγορη!

Δημοσ.

Χωρις να εχω δοκιμασει καποια αλλη λυση δες μηπως μπορεις να γραψεις το ubuntu σε usb ως live-cd και δες αν το ubuntu σου διαβαζει την μνημη και αν μπορεις να την κανεις format.

Δημοσ.

bootαρα μολις σε gparted και κολλησε ολο το προγραμμα! Κατι σοβαρο παιζει!

τιποτα και με το ubuntu σε livecd! Eντωμεταξυ ενα προγραμμα μου λεει write only? wtf?

Δημοσ.

δεν ειναι locked την εβαλα και μονη της και σε αλλον ανταπτορα. Την εβαλα στο κινητο και οτι παω να κανω delete μου λεει failed. Eνω ολα τα εμφανιζει σωστα!

Δημοσ.

Μια αλλη πιθανη λυση που εχω κανει στο παρελθον αλλα οτι και αν συμβει δεν παιρνω την ευθύνη, ειναι να βαζεις και να βαζεις την sd σε υπολογιστη με windows χωρις ασφαλη καταργηση μεχρι που να σου βγαλει ενα μηνυμα οτι 'ο τομεας x χρειαζεται διαμόρφωση'. Αν μπορεις να μεταφερεις αρχεία κιολας καθώς την βγαζεις ακομα καλυτερα. Οπως ειπα και προηγουμενος αυτη δεν ειναι μια ασφαλής λυση και πολλοι θα διαφωνησουν, απλα δεν εχω κατι αλλο να προτείνω. Ισως αμα δοκιμασεις ολα αυτα που βγαζει το google ως αποτελεσμα του προβληματος σου και δεν βγαλεις ακρη μπορεις να δοκιμασει τον τροπο μου.

Δημοσ.

Τωρα σκεφτηκα το αλλο. Μηπως εχει κανα ιο η καρτα και γιαυτο ολα αυτα? Ετρεξα malwarebytes και πηγαινε τρομερα αργα και στα 250απο22.000 αρχεια πεταξε blue screen. Να τρεξω καποιο antivirus? Αν ναι, ποιο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...