Προς το περιεχόμενο

Νιώθω οτι θα πεθάνω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το φορουμ σας.Αυτες τις μερες εχω μια αισθηση οτι κοντευει η ημερομηνία ληξης μου.Δεν μπορω να εξηγησω το γιατί.Σχεδον καθε βραδυ βλεπω ονειρα με εμενα σε φερετρα τους δικους μου να κλαινε απο πανω.Αλλα δεν μπορω να εξηγησω το γιατί και οσο περνάνε οι μερες γινεται ολο και πιο εντονο σε σημείο να σκεφτομαι να φυγω με δικους μου ορους για να τελειώσει η αναμονή που ειναι οτι χειρότερο.Δεν μπορω να καταταξω στο μυαλο μου αν ειμαι τρελος η οχι για αυτο το θεμα ποτε δεν ειχα θεματα ψυχολογικα και ημουν χαρουμενος ανθρωπος.Αλλα οσο περνανε οι μερες τοσο χειροτερευει.Αρχισα μεχρι και να γραφω γραμματα σε περιπτωση που συμβει κατι να αφησω μια εξηγηση πισω στους οικιους μου.Εγραψα εδω για να δωσω μια ευκαιρια στο μυαλο μου να ξεκολλησει και να ακουσω γνωμες αλλων ανθρωπων ανωνυμα μήπως και βγάλω καποια ακρη.

Δημοσ.

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το φορουμ σας.Αυτες τις μερες εχω μια αισθηση οτι κοντευει η ημερομηνία ληξης μου.Δεν μπορω να εξηγησω το γιατί.Σχεδον καθε βραδυ βλεπω ονειρα με εμενα σε φερετρα τους δικους μου να κλαινε απο πανω.Αλλα δεν μπορω να εξηγησω το γιατί και οσο περνάνε οι μερες γινεται ολο και πιο εντονο σε σημείο να σκεφτομαι να φυγω με δικους μου ορους για να τελειώσει η αναμονή που ειναι οτι χειρότερο.Δεν μπορω να καταταξω στο μυαλο μου αν ειμαι τρελος η οχι για αυτο το θεμα ποτε δεν ειχα θεματα ψυχολογικα και ημουν χαρουμενος ανθρωπος.Αλλα οσο περνανε οι μερες τοσο χειροτερευει.Αρχισα μεχρι και να γραφω γραμματα σε περιπτωση που συμβει κατι να αφησω μια εξηγηση πισω στους οικιους μου.Εγραψα εδω για να δωσω μια ευκαιρια στο μυαλο μου να ξεκολλησει και να ακουσω γνωμες αλλων ανθρωπων ανωνυμα μήπως και βγάλω καποια ακρη.

Ελπιζω να μην τρολαρεις. Με αυτα τα πραγματα δεν παιζουμε και προσωπικα δεν τα θεωρω καθολου αστεια. Αφου λοιπον ειπωθηκε αυτο, αυριο το πρωι βολτιτσα απο εδω

Αιγινήτειο Νοσοκομείο, Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Βασ.Σοφίας 72, Ιλίσια, ΑΘΗΝΑ Κυριακή 19/2/2017 2107289400
  • Like 3
Δημοσ.

Αν τα ονειρα βγαινανε αληθινα μεχρι στιγμης θα ειχα υπερδυναμεις, θα ετρεχα ακουραστος, θα ειχα χεστει στο ταληρο και θα ειχαν πεθανει παρα πολλοι (που εχω δει στον υπνο μου εννοω)

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο με τα γραμματα καλο. Ισως "χτυπησα ξυλο" να μην μπορεσουμε να πουμε καποια πραγματα σε αυτους που θελουμε καποτε .

Για το επαναλαμβανομενο ονειρο δεν ξερω. Εγω το πιο συχνο μου ειναι οτι τρεχω , αλλα ειναι σαν να τρεχω μεσα σε πισινα πχ, σαν η αντισταση του αερα να ναι ιδια με αυτη του νερου..

Δημοσ.

Να γινει αναφορα στη δίωξή ηλεκτρονικου η οπως λεγετε η υπηρεσία για να προλαβει τα χειροτερα;

Δημοσ.

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Ισως ειναι καλη ιδεα να κανω μια κουβεντα με ενα ψυχολογο και ελπιζω να βοηθησει.απλα με εχουν τρομαξει λιγο αυτα τα ονειρα

Δημοσ.

Αν βασιζουμουν στα οονειρα ακομα και το χθεσινοβραδυνο  θα ειχα πεθανει 10δες φορες

Τα πιο πολλα ειναι απο βιωματα που ζησαμε την ημερα και μας στεναχωρησαν .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...