Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρηκα σχεδον πανομοιοτυπο θεμα με την διπλωματικη που ειχα κανει εγω πριν 10 χρονια στο ιδιο πανεπιστημιο, την διαβασα για να συγκρινω αποτελεσματα και να δω γενικα τις εξελιξεις, περιμενα να αναφερθει η δικια μου διπλωματικη στην βιβλιογραφια μιας και μιλαμε για το ιδιο Πανεπιστημιο (μου φαινεται απιθανο να μην την βρηκε στην βιβλιοθηκη) αλλα δεν βρηκα κατι.

Επειδη δεν θυμαμαι, ειναι συνηθης πρακτικη να αναφερουμε διπλωματικη αλλου ως πηγη η μονο βιβλιογραφια,αρθρα κτλ?

Δημοσ.

διπλωματική εργασία προπτυχιακού θα ανέφερα μόνο αν ητανε κάτι χτυπητό (αποτελέσματα, εικόνες αυτούσιες, συνέχεια της δουλειας προηγουμενη δε κτλ)

γιατι ειδικά στο προπτυχιακό μπορεί να γράφει ότι ναναι, άρα παίρνει μπάλα και εσένα.

τωρα γενικά αν ειναι στο ίδιο θέμα και εφόσον δεν σε αντιγράφει στεγνα, δεν εχει και καποιο λογο να σε βαλει.

μιλαω για ΔΕ πολυτεχνικής. σε άλλα χωραφια δε ξερω τι γινεται

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι μεταπτυχιακου σε πολυ παρεμφερες τμημα με ιδιο ουσιαστικα θεμα απλα διαφερει το μερος της ερευνας.

Δημοσ.

Θα πρεπει να τις συγκρινω παραγραφο παραγραφο, ορισμενα κεφαλαια ειναι ιδια αλλα αυτο δεν ειναι μεμπτο γιατι βρηκαμε τα ιδια αρθρα σε εξειδικευμενο ετσι κι αλλιως θεμα.

• Moderators
Δημοσ.

Γενικα οτιδηποτε παιρνεις απο αλλον πρεπει να το αναφερεις ειτε ειναι εικονα, ειτε γραφημα, ειτε κατι που ειπε. Αν πχ κανεις αντιγραφή καποιο κομματι πρεπει να πεις οτι ο ταδε ειπες "μπλα μπλα μπλα". Αν διαβασες κατι και εβγαλες συμπερεσμα θα πρεπει να πες οτι "ετσι και ετσι"[1] οπου το [] ειναι "παραπομπη" στο τελος της εργασιας που εχει λεπτομερεις για το κειμενο ειτε ειναι βιβλιο/αρθρο/paper/proceedings etc. 

Σε εμας ακομη και μια φωτογραφια να παρεις και να ΞΕΧΑΣΕΙΣ να βαλεις παραπομπη ειναι πολυ πιθανο να παρεις 0 αυτοματα

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη αναφερεις οτι την ειχες κανει πριν 10 χρονια, υπαρχει η διπλωματικη καπου σε ηλεκτρονικη μορφη (εστω σαν τιτλος), ή μονο σε αντιγραφο στην βιβλιοθηκη; Δεν μου φαινεται παραλογο να μην κατσει καποιος να ψαξει (χειροκινητα) για παρομοιες διπλωματικες, ειδικα 10 χρονια πισω. Τωρα αν εχει αντιγραψει copy-paste κομματια ειναι αλλο θεμα.

• Moderators
Δημοσ.

Επειδη αναφερεις οτι την ειχες κανει πριν 10 χρονια, υπαρχει η διπλωματικη καπου σε ηλεκτρονικη μορφη (εστω σαν τιτλος), ή μονο σε αντιγραφο στην βιβλιοθηκη; Δεν μου φαινεται παραλογο να μην κατσει καποιος να ψαξει (χειροκινητα) για παρομοιες διπλωματικες, ειδικα 10 χρονια πισω. Τωρα αν εχει αντιγραψει copy-paste κομματια ειναι αλλο θεμα.

Ειτε ηλεκτρονικη μορφη ειτε χαρτι παλι το αναφερεις

Δημοσ.

Ειτε ηλεκτρονικη μορφη ειτε χαρτι παλι το αναφερεις

Δε διαφωνω, αλλα αμα δεν ξερεις οτι υπαρχει (πχ γιατι δεν το εψαξες στην βιβλιοθηκη) πώς θα το αναφερεις;

• Moderators
Δημοσ.

Δε διαφωνω, αλλα αμα δεν ξερεις οτι υπαρχει (πχ γιατι δεν το εψαξες στην βιβλιοθηκη) πώς θα το αναφερεις;

Προφανως μιλαμε για περιπτωσεις που ειτε εχεις αντιγραψει κατι ή διαβασει για να βγαλεις συμπερασμα οχι για κατι που δεν εχεις διαβασει ποτε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...