Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Προ μηνών έκανα το λάθος να συμπληρώσω στο Facebook μια φόρμα για ένα περιοδικό Τime από Ολλανδία που έδινε τα πρώτα 4 τεύχη δωρεάν.Έστειλαν κάμποσα και προχθές έλαβα και τη λυπητερή,ένα χαρτί ότι πρέπει να πληρώσω 20 ευρώ.Γίνεται αυτό;Να προσθέσω ότι όταν γράφω ότι συμπλήρωσα φόρμα,έβαλα μόνο όνομα κ διεύθυνση-τίποτε άλλο.

Τι να κάνω,να το αγνοήσω έτσι απλά;

post-148338-0-66104000-1487522159_thumb.jpg

post-148338-0-03336800-1487522162_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας.

Προ μηνών έκανα το λάθος να συμπληρώσω στο Facebook μια φόρμα για ένα περιοδικό Τime από Ολλανδία που έδινε τα πρώτα 4 τεύχη δωρεάν.Έστειλαν κάμποσα και προχθές έλαβα και τη λυπητερή,ένα χαρτί ότι πρέπει να πληρώσω 20 ευρώ.Γίνεται αυτό;Να προσθέσω ότι όταν γράφω ότι συμπλήρωσα φόρμα,έβαλα μόνο όνομα κ διεύθυνση-τίποτε άλλο.

Τι να κάνω,να το αγνοήσω έτσι απλά;

Δηλαδή αν καταλαβα καλα, ήξερες οτι έκανες συνδρομή όπου τα 4 πρωτα τευχη ήταν δωρεάν (οχι τα υπολοιπα); 

Αν δεν ελεγε πουθενα οτι ειναι πολύμηνη συνδρομή, αγνόησε τους

Δημοσ.

Κι αν δεν πληρώσω πως θα με βρούνε,αφού δεν έχω δώσει αριθμό κάρτας.

Μπράβο ρε Στέλιο.. Είσαι ωραίος.. κάνεις συνδρομή.. δέχεσαι τα τεύχη και μετά κάνεις όχι τον Στέλιο αλλά τον Αλέκο…. Άξιος!

• Like 4
Δημοσ.

Μισό ρε παιδιά...

Αν δλδ πάω αύριο σε μια πολυκατοικία,αντιγράψω τα ονόματα των ενοίκων κ τους κάνω συνδρομητές στο εν λόγω περιοδικό,ποιος θα τους δικαιώσει μετά αν τους έρθει το πρώτο check;

Δημοσ.

Μισό ρε παιδιά...

Αν δλδ πάω αύριο σε μια πολυκατοικία,αντιγράψω τα ονόματα των ενοίκων κ τους κάνω συνδρομητές στο εν λόγω περιοδικό,ποιος θα τους δικαιώσει μετά αν τους έρθει το πρώτο check;

Αυτό δεν ακυρώνει ότι θα είσαι παράνομος αν δεν πληρώσεις.

Θες να είσαι ππρας για 20 ευρώ? Τόσο κοστίζει η αξιοπρέπεια και η ηθική σου? Αν ναι, μην πληρώσεις.

• Like 7
Δημοσ.

Δε θεωρώ ότι είναι θέμα ηθικής αφού οι άλλοι το παίζουν έξυπνοι και κάνουν συνδρομές με το «έτσι θέλω!»

Ναι,άνευ πιστωτικής έγινε η συνδρομή.

Δημοσ.

Δε θεωρώ ότι είναι θέμα ηθικής αφού οι άλλοι το παίζουν έξυπνοι και κάνουν συνδρομές με το «έτσι θέλω!»

Ναι,άνευ πιστωτικής έγινε η συνδρομή.

Είσαι λάθος, και το γνωρίζεις. Έγραφε ξεκάθαρα για συνδρομή ενός χρόνου με έπτωση, στα 20 ευρώ.

Έχε χάρη που βαριέμαι να το ψάχνω, να σου ποστάρω εικόνα.

http://subs.time.com/annual-subscription-offers/

Subscribe to TIME magazine today and you can keep up to date with all the international, business, health, environment, politics, entertainment and lifestyle news.

Get 4 extra issues FREE + save yourself over £128 off the cover price.

Στην τελική, η τιμολόγηση της ηθικής σου είναι δική σου υπόθεση, δεν είναι και καμιά ροζ φυλλάδα, το TIME είναι, δεν πέταξες τα λεφτά σου.

• Like 3
Δημοσ.

Σου έκαναν συνδρομή με το έτσι θέλω? Σοβαρολογείς τώρα?

• Like 2
Δημοσ.

Τι βλέπουν τα μάτια μου... Με το πιστόλι στο κρόταφο έκανες την συνδρομή ε;;; αχ αυτοί οι εγκληματίες οι Ολλανδοί !!!
Μηδέν αξιοπρέπεια και αξιοπιστία ....

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...