Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΛΟΙΠΟΝ αν  όντος ο φίλος έκανε συνδρομή απο αυτήν την ιστοσελίδα

http://subs.time.com/trial-subscription-offers/

ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ..

ΜΟΝΟ 4 ΤΕΥΧΗ ΔΩΡΕΑΝ.. σου στέλνουν και φανταζομαι μετά αν θες συνεχίζεις την συνδρομή..

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστει (ή δεν κατάφερα να το διαβάζω..) είναι αν ο φίλος πήρε παραπάνω από 4 τεύχη και μετά του ζητήσανε χρήματα ή το πιο λογικό του έστειλαν τα 4 δωρεάν και μετά του έστειλαν και την χρέωση των 20 ευρώ αν θέλει να την πληρώσει  για να του στείλουν και τα υπόλοιπα...

Πάντως πολύ τον θάψατε αν και κατά την γνώμη μου μάλλον έχει δίκιο... που διαμαρτύρεται.. Οι ολλανδοί στέλνουν το  check   στο οποίο εμμέσως φαίνεται ότι ''χρωστας'' και όποιον... 'χαζό' τσιμπήσουν...

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ  και δεν ζητούν εξαρχής κάρτα, σου στέλνουν τα 4 δωρεαν και μετά μέσω 'ηθικο'υ εκβιασμού' απαιτουν  συνδρομή!!!! 

• Like 3
Δημοσ.

Στο βημα 2 οπου συμπληρωνεις την διευθυνση δεν μου προχωραει παρακατω.

Γραφει Delivery και ακριβως απο κατω "Please confirm your offer" το παραθυρο ομως που κανω την επιβεβαιωση ειναι ενα δυο πιξελ ολο και ολο και δεν εχει καμια επιλογη. Ακριβως παρακατω βαζω τα στοιχεια διευθυνσης μου αλλα επιμενει να μην προχωραει.

Αυτο το θεμα ειναι ο ορισμος της υπερβολης στην πολιτικη ορθοτητα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως πολύ τον θάψατε αν και κατά την γνώμη μου μάλλον έχει δίκιο... που διαμαρτύρεται.. Οι ολλανδοί στέλνουν το check στο οποίο εμμέσως φαίνεται ότι ''χρωστας'' και όποιον... 'χαζό' τσιμπήσουν...

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ και δεν ζητούν εξαρχής κάρτα, σου στέλνουν τα 4 δωρεαν και μετά μέσω 'ηθικο'υ εκβιασμού' απαιτουν συνδρομή!!!!

Είναι αστείο με όσους τον θάβουν "ελληνάρα", "γι'αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε" που νομίζουν πως μπορεί να γίνει κάποιος συνδρομητής και να λαμβάνει περιοδικά χωρίς προπληρωμή, χωρίς κάρτα και χωρίς δεσμεύσεις. Αν ήταν έτσι μόνο ο ελληνάρας δε θα πλήρωνε; Οι ξένοι είναι βλάκες και θα πλήρωναν;

Σε περίπτωση που είναι τόσο ανίκανη μια επιχείρηση και δε μπορεί να προστατεύσει τα συμφέροντα της ας κλείσει, τι σας νοιάζει εσάς; Αποκτηστε λίγο κρίση των πραγμάτων ρε παιδιά, αργότερα θα ανοίγετε θέματα πως πέσατε θύμα αγγελιών και λεφτά δεν είδατε ποτε!! Πάλι κάποιος ελληνάρας και νιγηριαρας θα φταίει ενώ εσείς θα "πηγαίνετε την χώρα μπροστά".

Επεξ/σία από johnkal
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτοι οι αλητες οι ξενοι φταινε, ζητανε 20αρικο απο την ελληνικη εργατια, τοσο μας ζηλευουν. Ρε ουστ!!!

Διαβαστε μια φορα τους πουστηδες τους ορους. Εμενα δηλαδη γιατι δεν με χρεωσαν; Και οχι μονο αυτο, αλλα μου εστειλαν και ενα τευχος ακομα παροτι εκοψα τη συνδρομη μπας και μου αλλαξουν γνωμη. 

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Tελικά ο χρόνος έδειξε ότι είχα δίκιο.

Τους έστειλα ένα mail να διακόψουν τη συνδρομή και ούτε που με ξαναενόχλησαν.

Τime και κουραφέξαλα,μ@@κες ψάχνουν για να πληρώνουν συνδρομές χωρίς λόγο!

Δημοσ.

Δεν έστειλα τίποτα και δε μου έχουν ξαναστείλει τίποτα.

Μάλλον ψαρεύουν κορόιδα.

ΛΟΙΠΟΝ αν  όντος ο φίλος έκανε συνδρομή απο αυτήν την ιστοσελίδα

http://subs.time.com/trial-subscription-offers/

ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ..

ΜΟΝΟ 4 ΤΕΥΧΗ ΔΩΡΕΑΝ.. σου στέλνουν και φανταζομαι μετά αν θες συνεχίζεις την συνδρομή..

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστει (ή δεν κατάφερα να το διαβάζω..) είναι αν ο φίλος πήρε παραπάνω από 4 τεύχη και μετά του ζητήσανε χρήματα ή το πιο λογικό του έστειλαν τα 4 δωρεάν και μετά του έστειλαν και την χρέωση των 20 ευρώ αν θέλει να την πληρώσει  για να του στείλουν και τα υπόλοιπα...

Πάντως πολύ τον θάψατε αν και κατά την γνώμη μου μάλλον έχει δίκιο... που διαμαρτύρεται.. Οι ολλανδοί στέλνουν το  check   στο οποίο εμμέσως φαίνεται ότι ''χρωστας'' και όποιον... 'χαζό' τσιμπήσουν...

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ  και δεν ζητούν εξαρχής κάρτα, σου στέλνουν τα 4 δωρεαν και μετά μέσω 'ηθικο'υ εκβιασμού' απαιτουν  συνδρομή!!!! 

Μου έστειλαν τα πρώτα 4,μετά μου έστειλαν άλλα 2-3 κ στο τέλος έστειλαν το τσεκ για τα 20e

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...