GEKOSTAS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 γεια σας παιδια . μηπως μπορειτε να βοηθησεται ..? εχω ενα εξωτερικο σκληρο δισκο wd my book 1tb του 2008. ηθελα να ρωτησω αφου επιτελους τον ξαναβρηκα αν μπορω να βρισκω και να βλεπω τα αρχεια που εχει και σε αλλες συσκευες.οπως ποιο συγκεκριμενα σε mia smart tv tablet και ανροιδ κινητο. επισης θυμαμαι οτι οταν εκλεινα το λαπτοπ εκλεινε και αυτος την ασπρη λυχνια φωτισμου. υπαρχει καποια ρυθμιση και για αυτο..? ευχαριστω
GEKOSTAS Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 ουτε ενας δεν ξερει κατι ρε παιδια..?
άδικος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Τι απάντηση να πάρεις άμα δε ξέρει κανείς για ποιο δίσκο και ποιες συσκευές μιλάς;
GEKOSTAS Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 στο πρωτο post εχω φωτο και στοιχεια απο τον δισκο...τη αλλο να γραψω ..?
άδικος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 στο πρωτο post εχω φωτο και στοιχεια απο τον δισκο...τη αλλο να γραψω ..? Λευκός εξωτερικός δίσκος.... 1ΤΒ... Οκ περίμενε μέχρι να σου πούνε τις ρυθμίσεις για τη "mia smart tv", το tablet και το ανροιδ κινητο.
GEKOSTAS Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 φιλε εσυ ψηφιζεις κιολας ...!!! 20170219_194019.jpgγεια σας παιδια . μηπως μπορειτε να βοηθησεται ..? εχω ενα εξωτερικο σκληρο δισκο wd my book 1tb του 2008. ηθελα να ρωτησω αφου επιτελους τον ξαναβρηκα αν μπορω να βρισκω και να βλεπω τα αρχεια που εχει και σε αλλες συσκευες.οπως ποιο συγκεκριμενα σε mia smart tv tablet και ανροιδ κινητο. επισης θυμαμαι οτι οταν εκλεινα το λαπτοπ εκλεινε και αυτος την ασπρη λυχνια φωτισμου. υπαρχει καποια ρυθμιση και για αυτο..? ευχαριστω Western Digital (WD τη δεν καταλαβαινεις...? γραφω wd my book 1tb. Weste rn Digital (WDWestern Digital (WDWestern Digital (WDWestern Digital (WD Western Digital (WD Western Digital (WD Western Digital (WDWestern Digital (WD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα