JakePals25 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα, λίγες μέρες πριν ήμουν αρκετά χαζός για να πέσω θύμα μιας απάτης ενός site. Αναλυτίκα: 1) Είδα ένα βίντεο (https://www.youtube . com/watch?v=UelFsk8XqLs) που έδινε 50$ promo code για αυτό το site και αυτός το χρησιμοποίησε και τράβηξε μετά κάποια cs:go skins 2) Πήγα και εγώ στο site (http://csglobaltrade.online/) και χρησιμοποίησα τον κωδικό, και πήρα 50$ στο wallet. 3) Πήγα να κάνω withdraw ένα skin που ήθελα αλλά έλεγε ότι πρέπει να έχω κάνει deposit items αξίας 5$ τουλάχιστον. 4) Ετσι έκανα deposit skins αξίας 5$+. Το site έβγαλε pop up οτι βρέθηκε bot για το deposit με το X name και X steamID. 5) Μου ήρθε στο steam trade offer που έδινα τα item που είχα κάνει deposit χωρίς να πάρω κάτι, το steam με ενημέρωσε οτι "ε δεν παίρνεις τίποτα πίσω" και επέλεξα "ναι το καταννοώ, είναι gift". 6) έγινε το deposit και είχα 55$ πλέον στο wallet μου στο site. 7) Πήγα εν τέλη να κάνω withdraw και το site έβγαλε popup "searching for bots for the withdrawal", αλλά μετά απο λίγο φυσικά και δεν γίνεται τίποτα, απλά εξαφανίζεται το pop up και τελειώνει εκεί. PS: έστειλα και στο support τους μπας και αλλά προφανώς και τίποτα Επειτα ανακάλυψα οτι είναι scam το site και μάλιστα υπάρχουν πολλά παρόμοια. Το ερώτημα μου είναι: Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό? Μπορώ να κινηθώ νομικά αν θέλω? Εχουν κάνει κάτι παράνομο αυτοί?
spartak1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Αν τα 5 δολ τα έβαλες με πιστωτική/χρεωστική κλπ απευθύνσου στην τράπεζα σου και θα σε κατευθύνουν για να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής
NikosKallithea Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Νομικα τι να κανεις, δεν σε έκλεψε κανεις απλα την πάτησες και τους έδωσες τα λεφτά σου και τα στοιχεια της καρτας σου κανε αμφισβήτηση, αν και δεν νομιζω να εχει νόημα για 5 ευρω, καλύτερα ειναι να προσέχεις
JakePals25 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Αν τα 5 δολ τα έβαλες με πιστωτική/χρεωστική κλπ απευθύνσου στην τράπεζα σου και θα σε κατευθύνουν για να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής Νομικα τι να κανεις, δεν σε έκλεψε κανεις απλα την πάτησες και τους έδωσες τα λεφτά σου και τα στοιχεια της καρτας σου κανε αμφισβήτηση, αν και δεν νομιζω να εχει νόημα για 5 ευρω, καλύτερα ειναι να προσέχεις Δεν πλήρωσα με κάποια κάρτα παιδιά, απλά μου ήρθε το trade απο το bot του για deposit και έδωσα τα skins μου χωρίς να πάρω κάτι πίσω.. Τι είναι αυτό η "αμφισβήτηση" που λέτε;
cpc464 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δεν πλήρωσα με κάποια κάρτα παιδιά, απλά μου ήρθε το trade απο το bot του για deposit και έδωσα τα skins μου χωρίς να πάρω κάτι πίσω.. Τι είναι αυτό η "αμφισβήτηση" που λέτε; Nα πάς στο steam στο support και να υποβάλεις παράπονο, όπως αυτός ο τύπος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα